ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποχαιρέτησε ο Μωυσίδης

αποχαιρέτησε-ο-μωυσίδης-189700

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί από την περασμένη Δευτέρα ο 27χρονος αμυντικός Σεραφείμ Μωυσίδης, ο οποίος στη δεύτερη παρουσία του με τα κυανόλευκα, αγωνίστηκε ως βασικός σε εννέα αγώνες με τη Νίκη Βόλου.

Δίχως να έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά τα αίτια διαζυγίου, με τον εκ των αρχηγών της ομάδας και βασικό κεντρικό αμυντικό, ο ίδιος θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα και τους συμπαίκτες του με δήλωση στην οποία ζητά συγγνώμη από τον κόσμο του συλλόγου, αφού όπως τονίζει δεν μπόρεσε να του χαρίσει περισσότερες χαρές. Συνολικά ο Μωυσίδης αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου στον α’ γύρο και σε όλα ως βασικός, ενώ έχασε την τελευταία αγωνιστική, εκτίοντας την ποινή τεσσάρων καρτών.

Συγκεκριμένα, στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του αναφέρει: «Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν… Δεν είμαι αρμόδιος να εξηγήσω το γιατί, αλλά αποχωρώ από την ομάδα… Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του και τη στήριξή του και ένα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τους χαρίσω παραπάνω χαρές… Εύχομαι στο μέλλον μόνο επιτυχίες… Η Νίκη είναι κομμάτι της καριέρας μου από παλιά και την έχω στην καρδιά μου. Μπορεί να ξανασμίξουν κάποια στιγμή οι δρόμοι μας. Τέλος ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου. Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα στο πλάι τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια…».

Πλέον το μόνο βέβαιο είναι πως οι κυανόλευκοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Μωυσίδη στα μετόπισθεν και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, μιας και ήδη έχουν βρεθεί οι πρώτοι στόχοι, με τους κυανόλευκους να περιμένουν παράλληλα και την επιστροφή του Νίκου Παπαδήμα, αλλά και του Αλέκου Αναστασίου, δύο ποδοσφαιριστών που δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να προσφέρουν λόγω τραυματισμού, και θα πρέπει να θεωρούνται ως… μεταγραφές Ιανουαρίου.

Τζήμας: «Με την πλάτη στον τοίχο»

Για το διάστημα που έμεινε εκτός ενδεκάδας και μετά το παιχνίδι με τη Θήβα, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Θεολόγη, μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Τζήμας, ο οποίος επέστρεψε κάτω από την εστία της Νίκης Βόλου στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Ιτέας την περασμένη Κυριακή, μετά από… απουσία δύο μηνών.

Πλέον οι τρεις βαθμοί που έδωσαν στην ομάδα του εκείνος και οι συμπαίκτες του την Κυριακή αναμένεται να τους βοηθήσουν δίνοντας περισσότερη ηρεμία στις τάξεις του κυανόλευκου στρατοπέδου. Αναλυτικά όσα σχολίασε ο 22χρονος πορτιέρε, ο οποίος χθες είχε τα γενέθλιά του: «Να έχουμε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Ο Αστέρας Ιτέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, εγώ προσωπικά δεν την ήξερα, αλλά πιστεύω πως είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό είναι προς τιμήν τους.

Όσον αφορά την ομάδα μου, παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Είχαμε φέρει άσχημα αποτελέσματα τελευταία. Προσπαθούμε, έχουμε διπλασιάσει τις προπονήσεις, κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά με τους προπονητές μας. Τώρα έχουμε τη διακοπή. Ευτυχώς νικήσαμε και θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Ίσως έρθουν κάποιοι, ίσως φύγουν κάποιοι άλλοι, όπως γίνεται στις ομάδες. Να δούμε με καθαρό μυαλό τι μας έφταιγε. Εννοείται δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε έτσι όπως πρέπει να αγωνίζεται η Νίκη Βόλου, όλοι μαζί με δύναμη, και στο τέλος θα δούμε ποια είναι η πορεία μας.

Στόχος για μένα είναι να βλέπω το γήπεδο κάθε φορά να γεμίζει λίγο παραπάνω. Να μην κοιτάμε τη βαθμολογία. Οι φίλαθλοι κρίνουν αυτό που βλέπουν. Έχω παίξει σε ντέρμπι που ήρθε 0-0 και μας χειροκροτούσε όλο το γήπεδο. Έχω παίξει σε ντέρμπι που ήρθε 1-1 δηλαδή το ίδιο αποτέλεσμα και οι φίλαθλοι δεν ήταν ικανοποιημένοι. Οπότε αυτό πρέπει να βελτιώσουμε και θα πάνε όλα καλά.

Οι προπονητές μας πιστεύουν και τους δύο τερματοφύλακες. Θεωρώ ότι και ο Μένιος (σ.σ. Θεολόγης) είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Είχα ακούσει κάποια πράγματα για το όνομά μου, κι ενώ δεν έπρεπε ίσως να με επηρέασαν ψυχολογικά, δηλαδή ότι όλα είναι καλά και μάλλον φταίει ο Τζήμας που στράβωσε ένα αποτέλεσμα… Εντάξει με επηρέασε αυτό, αλλά ήταν λάθος μου. Αλλά από εκεί και πέρα με προστάτεψαν οι προπονητές μου.

Εννοείται ότι και οι δύο τερματοφύλακες θα πάρουμε ευκαιρίες, αυτό μας το είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή της χρονιάς. Τα αποτελέσματα δυστυχώς στράβωσαν κι ενώ δεν έπαιζα. Τώρα ξαναήρθα, στην πορεία θα ξαναπαίξει και ο Μένιος, αφού έχουμε μαζί μας τους προπονητές και τη διοίκηση δεν υπάρχει κανένα θέμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναέπαιξα».

Δίπλα στο Γηροκομείο ο Ομιλος Φιλάθλων

Για ακόμη μία χρονιά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας και έτσι και φέτος στέκεται δίπλα ανήμπορους συνανθρώπους μας, οικογένειες που έχουν ανάγκη όπως και ευαγή ιδρύματα. Μέλη της Λέσχης, με τον πρόεδρο Παναγιώτη Αθανασίου επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Βόλου μοιράζοντας δώρα και χαρά, ενώ η δράση της Λέσχης θα συνεχιστεί μέσα στις γιορτές, συνεχίζοντας κυρίως τη συλλογή τροφίμων.

Συγκέντρωση παιχνιδιών

Σε μία κίνηση που έχει σκοπό να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά που έχουν ανάγκη, προέβη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, συγκεντρώνοντας παιχνίδια τα οποία θα μοιράσει σε ιδρύματα της πόλης και σε οικογένειες που στερούνται των βασικών αναγκών.

Η ανακοίνωση: Τα παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 συγκεντρώνουν παιχνίδια για παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των παιχνιδιών γίνεται καθημερινά 16:00-19:00 (υπεύθυνος κ. Σάββας) στα γραφεία των ακαδημιών μας, όπισθεν του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να προσφέρουν παιχνίδια, να είναι σε καλή κατάσταση, κι αφού είναι σε πλήρη λειτουργία, θα χωριστούν ανά ηλικία και φύλλο και θα συσκευαστούν από εθελοντική ομάδα, που θα αποτελείται κυρίως από μητέρες των παιδιών των ακαδημιών μας. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, τα παιχνίδια θα δοθούν σε ιδρύματα της περιοχής, καθώς και σε παιδιά οικογενειών που τα έχουν ανάγκη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου