ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προτελευταία στροφή στα Τρίκαλα

προτελευταία-στροφή-στα-τρίκαλα-201833

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ακόμη μία νίκη είναι ο στόχος για την ομάδα της Νίκης Βόλου σήμερα στις 3μ.μ., με τους κυανόλευκους να φιλοξενούνται του επικίνδυνου Διγενή στην έδρα του, για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και για τον 4ο Ομιλο.

Η αναμέτρηση στο γήπεδο της Οιχαλίας δεν φαντάζει διόλου εύκολη, παρά το γεγονός πως η νεοφώτιστη ομάδα των Τρικάλων παλεύει για την παραμονή της, μιας και στην έδρα της έχει σημειώσει πορεία πρωταθλητισμού με απολογισμό 3 νίκες, μία ισοπαλία και μία μόλις ήττα.

Οι κυανόλευκοι με φόρα από την επικράτηση επί του ΑΠΟΚ Βελούχι, θα βρεθούν σήμερα στα Τρίκαλα και στο Δημοτικό γήπεδο Οιχαλίας, όπου για τη 12η αγωνιστική -προτελευταία του α’ γύρου- έχουν ως στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς, για να κλείσουν τη φετινή χρονιά φιλοξενώντας τον Αστέρα Ιτέας την επόμενη Κυριακή.

Ετσι, με αποκλειστικό στόχο να «κλείσει» ο α’ γύρος δίχως άλλες «αυτοκτονίες», η Νίκη Βόλου πρέπει να παρουσιαστεί αποφασισμένη για το δεύτερο διπλό, αφού μέχρι σήμερα πέρα από εκείνο απέναντι στον Οπούντιο που ήρθε στα χαρτιά, οι κυανόλευκοι έχουν κερδίσει μακριά από το σπίτι τους, μόνο στην έδρα του ΑΟ Σελλάνων, έχοντας αφήσει βαθμούς σε Θήβα (1-1) και Δίστομο (1-0).

Αξιοσημείωτο για τους γηπεδούχους είναι πως και οι 10 βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει είναι στην έδρα τους, με νίκες απέναντι σε Βελούχι, Οπούντιο Μαρτίνου και Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ έχουν και μία ισοπαλία κόντρα στον Ρήγα Φεραίο. Εξάλλου στη μία και μοναδική φορά που ηττήθηκαν εντός έδρας, ήταν στην πρεμιέρα από τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Σφυρίζει ο Μάντζιος

Στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στο γήπεδο τη Οιχαλίας, διαιτητής ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Μάντζιος από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους κ.κ. Μανώλη Κόττορο και Βασίλη Αντωνίου από την ίδια Ένωση. Ο εν λόγω ρέφερι έχει διευθύνει ακόμη μία εκτός έδρας αναμέτρηση της Νίκης Βόλου, όταν στις 16/3/2016 επικράτησε του Τυρνάβου με 3-1.

Τρισάγιο στη μνήμη του Β. Σακελλαρίου

Τρισάγιο στη μνήμη του Βασίλη Σακελλαρίου, ο οποίος καταγόταν από την Οιχαλία Τρικάλων, εκεί που η Νίκη θα αγωνιστεί σήμερα, θα τελεστεί πριν την έναρξη του αγώνα. Τα μέλη του Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης θα τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντα, που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λάρισα. Ο εκλιπών είχε αγωνιστεί με την ομάδα της Νίκης Βόλου την περίοδο 1975-76, πριν αποχωρήσει λόγω σπουδών. Ωστόσο στα 59 του χρόνια, το νήμα της ζωής του Οιχαλιώτη οδοντίατρου κόπηκε πρόωρα, με τους κυανόλευκους να μην ξεχνούν και να τιμούν τη μνήμη του.

Συνεχίζει τη φιλανθρωπική δράση

Φιλανθρωπική δράση αναλαμβάνει για πολλοστή φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης ενόψει και των εορτών, και σε ανακοίνωση σημειώνεται: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αποφάσισε να ενισχύσει ανήμπορους συνανθρώπους μας, οικογένειες που έχουν ανάγκη όπως και ευαγή ιδρύματα.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία θα αποδοθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στόχος της Λέσχης Φιλάθλων Νίκης Βόλου είναι να ενισχυθούν με τρόφιμα μακράς διαρκείας, γι’ αυτό και καλούμε τους φορείς, επιχειρήσεις αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο, να υποστηρίξει το έργο μας.

Καλούμε όλους όσοι έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους και με αγάπη, ευαισθησία και αλληλεγγύη, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, μιας και τα προβλήματα επιβίωσης γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Πιστεύουμε πως και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία.

Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης στην οδό Μαιάνδρου29. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6985663177».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου