ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακόμη πιο δυνατή

ακόμη-πιο-δυνατή-205983

Ακόμη καλύτερη απόδοση στη συνέχεια θέλει να έχει η Νίκη Βόλου, μετρώντας τα θετικά αλλά και τα όποια αρνητικά παρουσίασε στα τελευταία παιχνίδια, με τη διοίκηση των κυανόλευκων να έχει “βαφτίσει” ως τελικούς και τις δύο αναμετρήσεις που έπονται μέσα στο 2017.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η επανεκκίνηση έγινε με αντίπαλο το Βελούχι την περασμένη Κυριακή, όπου πέρα από το εκκωφαντικό 6-0, σκορ που αποτελεί την καλύτερη επιθετική επίδοση, όχι μόνο της Νίκης Βόλου, αλλά όλων των ομάδων στον 4ο όμιλο, οι κυανόλευκοι είχαν στο ρεπερτόριο τους όλα εκείνα που έλειψαν με μικρομεσαίες ομάδες.

Απώλεια βαθμών με ομάδες που κανείς δεν θα περίμενε έχουν στοιχήσει μέχρι σήμερα στους κυανόλευκους, βρισκόμενοι πλέον στην 4η θέση με 17 βαθμούς, όσους έχει και ο Αμβρυσσέας Διστόμου, ενώ στο +1 και στους 18 βρίσκεται ο Αστέρας Ιτέας, ο ΓΣ Αλμυρού στο +2 με 19 και ο ΝΠΣ Βόλος στο +10 με 27.

Η βαθμολογική συγκομιδή έχει απογοητεύσει πλήρως μέχρι σήμερα τους Βολιώτες, που έχουν αφήσει πολύτιμους βαθμούς αρχικά εντός έδρας με ήττες από Ρήγα Φεραίο, ΓΣ Αλμυρού και ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου και από κει και πέρα, με την ήττα στο Δίστομο από τον Αμβρυσσέα και την ισοπαλία με τη Θήβα εκτός έδρας.

Με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αποφασισμένη να παλέψει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο, η Νίκη Βόλου βλέπει κάθε παιχνίδι χωριστά, έχοντας ακόμη έναν τελικό την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας.

Μπορεί η ομάδα των Τρικάλων να παλεύει για την παραμονή της, αλλά αξιοσημειώτο είναι πως και οι 10 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει είναι στην έδρα της, με νίκες απέναντι σε Βελούχι, Οπούντιο Μαρτίνου και Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ έχει και μία ισοπαλία με τον Ρήγα Φεραίο. Στη μία και μοναδική φορά που ηττήθηκε εντός έδρας ήταν στην πρεμιέρα από τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στο γήπεδο τη Οιχαλίας διαιτητής ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Μάντζιος από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους κ.κ. Μανώλη Κόττορο και Βασίλη Αντωνίου από την ίδια Ένωση. Ο εν λόγω ρέφερι έχει διευθύνει ακόμη μία εκτός έδρας αναμέτρηση της Νίκης Βόλου, όταν στις 16/3/2016 επικράτησε του Τυρνάβου με 3-1.

Συνεχίζει τη φιλανθρωπική

δράση ο Ομιλος

Φιλανθρωπική δράση αναλαμβάνει για πολλοστή φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης. ενόψει και των εορτών και σε ανακοίνωση σημειώνεται: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αποφάσισε να ενισχύσει ανήμπορους συνανθρώπους μας, οικογένειες που έχουν ανάγκη όπως και ευαγή ιδρύματα.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία θα αποδοθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στόχος της Λέσχης Φιλάθλων Νίκης Βόλου είναι να ενισχυθούν με τρόφιμα μακράς διαρκείας, γι’ αυτό και καλούμε τους φορείς, επιχειρήσεις αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο, να υποστηρίξει το έργο μας.

Καλούμε όλους όσοι έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους και με αγάπη, ευαισθησία και αλληλεγγύη, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, μιας και τα προβλήματα επιβίωσης γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Πιστεύουμε πως και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία.

Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης στην οδό Μαιάνδρου29. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6985663177».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου