ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δικαιώθηκε η Νίκη Βόλου

δικαιώθηκε-η-νίκη-βόλου-212597

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πανηγυρική ήταν η δικαίωση για την ομάδα της Νίκης Βόλου από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με τους κυανόλευκους να παίρνουν χωρίς… κόπο -τουλάχιστον εντός αγωνιστικού χώρου- το τρίποντο για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής.

Μετά από μύρια κύματα, και με την Πειθαρχική Επιτροπή να έχει αποφασίσει τον εκ νέου ορισμό του αγώνα στη Φθιώτιδα, οι κυανόλευκοι άσκησαν έφεση κατά της απόφασης, η οποία εκδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη, και χθες Παρασκευή κοινοποιήθηκε το αποτέλεσμά της, δικαιώνοντας έστω και αργά τους κυανόλευκους.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατακύρωσε την αναμέτρηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου στους Βολιώτες με σκορ 0-3, και όπως αναφέρεται στην απόφαση:

«Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμ. 61/30-11- 2017 απόφασή της:

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΓΣ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» κατά της υπ’αρ. 204/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ Εξαφανίζει την εκκαλουμένη.

Κραττεί και δικάζει.

Κρίνει ότι ο αγώνας της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΑΣ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ» και Γ.Σ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 22/10/2017 και ώρα 16:00 στο γήπεδο του Μαρτίνου του ν. Βοιωτίας, δεν διεξήχθη από υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας «ΑΣ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ».

Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της ομάδας ΓΣ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» με τέρματα 0-3.

Επιβάλλει στην γηπεδούχο ομάδα χρηματική ποινή 1.000€

Διατάζει την επιστροφή του παραβόλου της έφεσης.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε στην Αθήνα την 30-11 -2017».

Αύριο η συνέχεια

Πλέον με τους κυανόλευκους να βρίσκονται στην 5η θέση με 14 βαθμούς απομένουν ακόμη τρία παιχνίδια μέχρι να πέσει η αυλαία του Α’ γύρου. Οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συνεχιστούν από αύριο για τη Νίκη Βόλου, η οποία καλείται να αφήσει πίσω της κακές εμφανίσεις και να συνδυάσει την επιστροφή της στις νίκες, ικανοποιώντας έστω και με αρκετή καθυστέρηση και πάλι τον κόσμο της.

Αύριο στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις θα υποδεχθεί τον ουραγό ΑΠΟΚ Βελούχι με στόχο να μην κάνει άλλα δώρα, παρά το εορταστικό πνεύμα, ανεβαίνοντας και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητής στην αυριανή αναμέτρηση όπως όρισε η ΕΠΟ θα είναι ο κ. Λάμπρος Μπεκιάρης, μαζί με τους βοηθούς κ.κ. Βογιατζή (Καρδίτσα) και Μανασή (Τρίκαλα). Την τελευταία φορά που η Νίκη συνάντησε τον κ. Μπεκιάρη, ήταν πέρυσι στην Άρτα, όταν οι Βολιώτες είχαν ηττηθεί με 2-0 στις 7/5/17. Νωρίτερα ήταν διαιτητής στην αναμέτρηση Νίκη Βόλου-Πιερικός (1-0) και Νίκη Βόλου-Εθνικός Φιλιππιάδας (2-1).

Οι τιμές των εισιτηρίων

Η ΔΕ ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου σε ανακοίνωση της αναφέρει σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό αύριο Κυριακή:

«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 03/12/2017 με τον ΑΠΟΚ Βελούχι.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο: Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής 03/12/17.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Συνεχίζει τη φιλανθρωπική δράση ο Ομιλος

Φιλανθρωπική δράση αναλαμβάνει για πολλοστή φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης. ενόψει και των εορτών και σε ανακοίνωση σημειώνεται: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αποφάσισε να ενισχύσει ανήμπορους συνανθρώπους μας, οικογένειες που έχουν ανάγκη όπως και ευαγή ιδρύματα.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία θα αποδοθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στόχος της Λέσχης Φιλάθλων Νίκης Βόλου είναι να ενισχυθούν με τρόφιμα μακράς διαρκείας, γι’ αυτό και καλούμε τους φορείς, επιχειρήσεις αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο, να υποστηρίξει το έργο μας.

Καλούμε όλους όσοι έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους και με αγάπη, ευαισθησία και αλληλεγγύη, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, μιας και τα προβλήματα επιβίωσης γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Πιστεύουμε πως και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία.

Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης στην οδό Μαιάνδρου29. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6985663177».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου