ΤΟΠΙΚΟ

Στα πέναλτι η Ακρόπολη

στα-πέναλτι-η-ακρόπολη-214732

Στη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε να λύσουν τις διαφορές τους Ακρόπολη και Αίαντας Σούρπης, με την ομάδα του Σέσκλου να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση, στην οποία θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου. Οι φιλοξενούμενοι σε ακόμη ένα παιχνίδι παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις, αλλά κατάφεραν να προηγηθούν με τον Χριστέλλο στο 42’, ο οποίος σκόραρε με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ. Η Ακρόπολη ισοφάρισε ωστόσο στην επανάληψη με διαγώνιο σουτ του Κόκκα και συγκεκριμένα στο 65’.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο νωρίτερα είχαν διαμαρτυρηθεί για πέναλτι και κόκκινη, που δεν δόθηκε για ανατροπή του Κατσιαβριά, από τον Ανατολή, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 80’. Ετσι μετά και την ημίωρη παράταση, η Ακρόπολη ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο φινάλε, με τους Μόσιο, Κόκκα, Τσουκάλη και Κ. Κολυμήτρα να ευστοχούν, ενώ από την άλλη για τους φιλοξενούμενους, άουτ σούταρε το πρώτο πέναλτι ο Μπιρτσάι, ακολούθησαν δύο εύστοχα από τους Χειλά και Χαλάτση, για να αποκρούσει στο φινάλε ο Σταμέλος που είχε περάσει ως αλλαγή, το χτύπημα του Κατσιαβριά.

Ακρόπολη-Αίας 1-1 (4-2 πεν.)

Σκόρερ: (65’ Κόκκας-42’ Χριστέλλος)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Ακτσιαλής): Ανατολής (83’ Σταμέλος), Παπαεμμανουηλίδης, Γκαντής (46’ Μόσιος), Τσούτσας, Τσιαντής, Κ. Κολυμήτρας, Αν. Κολυμήτρας, Κόκκας, Τσουκάλης, Παγώνης (46’ Μιχολίτσης), Αξιώτης (96’ Χάνος)

ΑΙΑΣ (Κατσαμπέκης): Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Χουλιαράς, Καλοδήμος, Πλαβός, Μπιρτσάι, Χριστέλλος, Μακανίκας (95’ Μαλλιαρός), Σιαμέτης, Χειλάς, Κατσιαβριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου