ΤΟΠΙΚΟ

«Καθάρισε» με Τσιουρή ο Σαρακηνός

καθάρισε-με-τσιουρή-ο-σαρακηνός-214765

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέρασε ο Σαρακηνός κερδίζοντας εκτός έδρας με 3-0 τη Δήμητρα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Τσιουρή, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Κοντοβά και πλάσαρε εύστοχα τον Γκιούρκη για το 0-1. Στη συνέχεια η Δήμητρα προσπάθησε να αντιδράσει και θα μπορούσε να τα έχει καταφέρει, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Γράντα, ο οποίος απέκρουσε φάουλ του Αραπίτσα και στη συνέχεια διατήρησε το μηδέν και σε σουτ του Βούλγαρη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο να προσπαθούν για την ισοφάριση, με τον Σιαμουρδάνη να αποβάλλεται στο 68’, για να έρθει ο Τσιουρής 20 λεπτά μετά να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση με το 0-2 μετά από αντεπίθεση. Στο 91’ και πάλι από κόντρα επίθεση, ο Κοντοβάς αυτή τη φορά χρίστηκε σκόρερ, πλασάροντας σε κενή εστία για το 0-3.

Δήμητρα-Σαρακηνός 0-3

Σκόρερ: (12’, 88’ Τσιουρής, 91’ Κοντοβάς)

ΔΗΜΗΤΡΑ (Ανδρωνάς): Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Μπαράκου, Σιαμουρδάνης, Στεφανής, Παυλίδης, Ζαφειρίου (46’ Κωστούλας), Τιμπλαλέξης (57’ Καρατέεβ), Αραπίτσας, Βούλγαρης (76’ λ.τρ. Κουτσούμπας), Κακλιάς (68’ Ξηροκώστας)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Γράντας, Ρέλλος (60’ Δ. Γκάμπας), Ηλ. Ρακής, Τσαρδακάς, Καλαμάτας, Γ. Μαστακούλης, Κοντοβάς, Τσιουρής (89’ Μελίσσης), Αν. Μαστακούλης (75’ Κουρτέλης), Σιδηρόπουλος (90’ Αγερώτης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου