ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παραμένει ως έχει

παραμένει-ως-έχει-216151

Εκδηλη ήταν η απογοήτευση στα πρόσωπα όλων στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, μετά την 3η ήττα σε οκτώ αγώνες για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με θύτη αυτή τη φορά τον ΓΣ Αλμυρού, που πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε οκτώ παιχνίδια οι κυανόλευκοι έχουν κατακτήσει μόλις 11 βαθμούς και πλέον στην 11η αγωνιστική θα φιλοξενήσουν τον ΑΠΟΚ Βελούχι την ερχόμενη Κυριακή, με την επιστροφή στις νίκες να είναι επιβεβλημένη, και η απαρχή μιας νέας εκκίνησης όπως θέλουν να πιστεύουν οι διοικούντες της ομάδας.

Το απόγευμα της Κυριακής όσο και το βράδυ της Δευτέρας οδήγησε σε συναντήσεις παίκτες, προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή, προκειμένου να βρεθεί η λύση και η Νίκη να βγει από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει, χωρίς να ρίχνονται οι ευθύνες αυτή τη φορά σε αποφάσεις διαιτητών.

Η Νίκη πρέπει να ανακάμψει και άμεσα, όχι μόνο για να μπορέσει να ικανοποιήσει τον κόσμο, που για μια ακόμη χρονιά στάθηκε αρωγός και παραμένει στο ίδιο έργο θεατής, δηλαδή για τρίτη συνεχή χρονιά να βλέπει την ομάδα του να αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία και να μην μπορεί να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, βρισκόμενη στη Γ’ πιθανότατα και του χρόνου.

Μπορεί τα αποτελέσματα για τους κυανόλευκους να μην αποτελούσαν πάντα αυτοσκοπό, ωστόσο οι τραγικές εμφανίσεις, η έλλειψη αγωνιστικού πλάνου και η έλλειψη φαντασίας στο παιχνίδι της ομάδας έχει απογοητεύσει ακόμη και τον πιο ένθερμο οπαδό της, βλέποντας το καράβι να βουλιάζει ακόμη περισσότερο.

Για τον λόγο αυτό, μετά τις συνεχόμενες ώρες συζητήσεις και αφού οι ποδοσφαιριστές δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, αποφασίστηκε η προσπάθεια να συνεχιστεί με τα ίδια πρόσωπα και τους Στέφανο Ξηροφώτο, Φάντζιο Μπούις στον πάγκο της ομάδας, παρά την παραδοχή του τελευταίου για την έως σήμερα αποτυχία.

Πλέον η Νίκη έχει θεωρητικά τρία βατά παιχνίδια από τα οποία μπορεί να πάρει εννέα βαθμούς στη συνέχεια, αφού πέραν από την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΚ Βελούχι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ακολουθεί η έξοδος στα Τρίκαλα για την κόντρα με τον Διγενή Νεοχωρίου και η επιστροφή στο Πανθεσσσαλικό Στάδιο στις 17/12 για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Ιτέας, με την οποία και πέφτει η αυλαία του Α’ Γύρου.

Εάν η Νίκη έχει καταφέρει το 3Χ3 σε αυτά τα παιχνίδια, τότε πιστεύεται πως μπορεί να υπάρξει αναστροφή του κλίματος και περεταίρω στήριξη στο προπονητικό τιμ. Συν τοις άλλοις η Νίκη έχει να περιμένει και την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία θα εκδικάσει την αύριο Πέμπτη την έφεση των κυανόλευκων για το παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου