ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εντονότερος ο προβληματισμός

εντονότερος-ο-προβληματισμός-217634

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ολοένα και μεγαλώνει ο προβληματισμός στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, αφού τα χτυπήματα είναι απανωτά πλέον για τους κυανόλευκους, οι οποίοι σε σύνολο οκτώ παιχνιδιών έχουν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες αλλά και τρεις ήττες με τελευταία “πληγή” αυτή της Κυριακής από τον ΓΣ Αλμυρού.

Οι συγγνώμες από τον τεχνικό Φάντζιο Μπούις και τον αρχηγό των κυανόλευκων Γιάννη Βέργο δεν είναι σίγουρα αρκετές για να απαλύνουν τον πόνο των φιλάθλων, με την ομάδα να καλείται σε άμεσο ηλεκτροσόκ, αφού πλέον βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετρώντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το γκολ του Κυπτίου στο 75ο λεπτό, δεν είχε απάντηση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπαθούσαν μάταια, έχοντας και παίκτη παραπάνω να πετύχουν την ανατροπή, αλλά στο φινάλε απογοήτευσαν για ακόμη μία φορά το κοινό τους.

Σημειώνεται πως το κυριακάτικο ήταν το τέταρτο παιχνίδι κόντρα στις ομάδες της… Μαγνησίας, με τη Νίκη Βόλου να μετρά μία νίκη κόντρα στον ΝΠΣ, μία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό αλλά και δύο ήττες πλέον από Ρήγα Φεραίο και ΓΣΑ.

Η ερχόμενη αγωνιστική θα βρει τη Νίκη να υποδέχεται τον ΑΠΟΚ Βελούχι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την καλή εμφάνιση αλλά φυσικά και τους τρεις βαθμούς να είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.

Οσον αφορά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, ο Γιάννης Βέργος, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, αναφέρθηκε στη νέα ήττα της ομάδας του: «Μια ακόμα δύσκολη ημέρα για εμάς. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια, μόνο ένα συγγνώμη στον κόσμο γιατί ξέρουμε τι έχουμε κάνει και νομίζω πως αυτό είναι το πιο σωστό. Προσπαθούμε κάθε αγωνιστική, θέλουμε κάθε αγωνιστική, δυστυχώς δεν τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα όπως έπρεπε. Ελπίζουμε να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Από τη μεριά του ο ακραίος μπακ των Αλμυριωτών, Γιάννης Καψιώτης, ανέφερε μετά την πιο ιστορική νίκη της ομάδας του «Ήταν καλύτερη η Νίκη Βόλου, όμως ο Γ.Σ.Α. χτύπησε εκεί που έπρεπε και πήρε το τρίποντο». Αναλυτικά όσα σχολίασε: «Πήραμε μια μεγάλη νίκη σήμερα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε, η Νίκη ήταν καλύτερη σήμερα και συνεχίσουμε αυτό το σερί. Πλέον είμαστε δεύτεροι. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτή τη θέση και συνεχίζουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου