ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλώβητο το… κάστρο της

αλώβητο-το-κάστρο-της-220193

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ακόμη μία νίκη, την τέταρτη εντός έδρας, θα επιδιώξει να πάρει σήμερα η Νίκη Βόλου, υποδεχόμενη τους Ικάρους Τρικάλων στις 5μ.μ. στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ανδρών στο μπάσκετ.

Με φόρα από την εκτός έδρα νίκη απέναντι στον Εύαθλο Πολυκάστρου την περασμένη Κυριακή, οι κυανόλευκοι με όπλο την έδρα τους στοχεύουν σε ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου συνυπάρχουν με τον Φαίακα Κέρκυρας και τον Φίλιππο Βέροιας.

Ο απολογισμός της Βολιώτικης ομάδας μέχρι στιγμής είναι 5 νίκες αλλά και μία ήττα (στα Γιάννενα) και σίγουρα το θετικό ξεκίνημα έχει ανοίξει την όρεξη όλων στο κυανόλευκο στρατόπεδο, με στόχο κάτι περισσότερο από την άνετη παραμονή.

Εξάλλου από τους αντιπάλους τους, οι κυανόλευκοι βαφτίζονται εκ των φαβορί για άνοδο, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που θέλει να σκέφτεται ο Λάμπρος Πρέκας, κρατώντας χαμηλούς τόνους, μιας και η συνέχεια περιλαμβάνει αρχικά το ρεπό, αλλά και δύσκολες μάχες απέναντι σε Φίλιππο στη Βέροια, και Φαίακα εντός έδρας.

Οσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, Νίκη Βόλου και Ίκαροι Τρικάλων, γνωρίζονται από την περσινή τους κόντρα στα μπαράζ ανόδου, με τον Γιώργο Φούντα να αποτελεί σημείο αναφοράς στη θέση του άσου, και σίγουρα θα αποτελέσει μία από τις περιπτώσεις που οι γηπεδούχοι θα θέλουν να… “κλειδώσουν” στα αποδυτήρια.

Σχετικά με τα προβλήματα του τεχνικού τιμ της Νίκης δεν είναι άλλα από τους Τοκατλίδη και Γεωργίου, η πλήρη επιστροφή των οποίων θα πρέπει να λογίζεται πλέον σε δύο εβδομάδες και μετά το ρεπό, που ακολουθεί.

Κάλεσμα της Δ.Ε.

Σε ανακοίνωση κάλεσμα η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης αναφέρει ενόψει του σημερινού αγώνα: «Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τους Ικάρους Τρικάλων στο μοναδικό εντός έδρας Θεσσαλικό ντέρμπι της χρονιάς. Απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια νίκη που θα μας δώσει ένα βαθμολογικό αβαντάζ ενόψει του ρεπό που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι παίκτες της Νίκης Βόλου ζητούν από τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει για μια ακόμη φορά το γήπεδο και να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να πετύχουμε μια σημαντική νίκη στην δύσκολη εφετινή πορεία. Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 17:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας. Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ».

Γ’ Εθνική ανδρών-3ος όμιλος

Το σημερινό πρόγραμμα (7η) – 5μ.μ.

Νικόπολη Πρέβεζας-ΑΓΣ Ιωαννίνων

Καρακώστας-Κοντογιάννης (Μιζίκος)

ΚΕ Φαίακας-ΓΕ Αγρινίου

Γκέκας-Γεωργούλης (Πουλής)

Φίλιππος Βέροιας-Εύαθλος

Λουλουδιάδης-Κουκουλεκίδης (Καλότσης)

Νίκη Βόλου-Ίκαροι Τρικάλων

Παζόλης-Λελούδας (Μόρφης Στ.)

Πρωτέας Γρεβενών-ΑΠΣ Πτολεμαΐδας

Φουτζήλας-Καρκαλέσης (Πλεξίδας)

Ιωνικός Ιωνίας-ΑΟΚ Βέροιας

Φακίτσας-Γκούτας (Πολυχρονίδης)

Βαθμολογία
1. Φίλιππος Βέροιας 11
2. Νίκη Βόλου 11
3. Φαίακας Κέρκυρας 11
4. ΑΓΣ Ιωαννίνων 10
5. Ζέφυρος 8
6. Πρωτέας Γρεβενών 8
7. Ικαροι Τρικάλων 8
8. ΑΠΣ Πτολεμαΐδα 8
9. Εύαθλος Πολυκάστρου 7
10. Νικόπολη Πρέβεζας 7
11. ΑΟΚ Βέροιας 7
12. ΓΕ Αγρινίου 6
13. Ιωνικός Ιωνίας 6

Η Νίκη Βόλου εγκαινιάζει το ΕΨΑποντο

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καινοτομώντας κι αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει αγαστή συνεργασία και μεράκι μπορούν να επιτευχθούν πολλά, εγκαινιάζει από σήμερα το ΕΨΑποντο. Σε συνεργασία με την ΕΨΑ, η Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ της Νίκης Βόλου, εγκαινιάζει το νέο event που θα πραγματοποιείται σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας. Συγκεκριμένα από σήμερα τρεις θεατές θα επιλεγούν τυχαία, κι όποιος πετύχει βολή από το κέντρο του σταδίου θα κερδίσει δύο κιβώτια προϊόντων της ΕΨΑ. Από την επόμενη αγωνιστική, η επιλογή των τριών που θα σουτάρουν θα γίνεται μέσω κλήρωσης από τη σελίδα του μπάσκετ της Νίκης Βόλου στο Facebook.

Με Αίολο τα κορίτσια στο μπάσκετ

Την ομάδα του Αίολου Τρικάλων θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 2μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου