ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αμφίβολος ο Γιάγκοβλεφ

αμφίβολος-ο-γιάγκοβλεφ-221165

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χωρίς τον Αντρέι Γιάγκοβλεφ πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της Νίκης Βόλου, με την παρουσία του Ουκρανού μεσοεπιθετικού να είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη για την αυριανή αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής.

Ως γνωστόν οι κυανόλευκοι επιστρέφουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, φιλοξενώντας την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά από το ρεπό της περασμένης Κυριακής, ωστόσο το τεχνικό δίδυμο πονοκεφαλιάζει για τις θέσεις της επίθεσης, αφού από τη μία ο Αντρέι Γιάγκοβλεφ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ψύξη, ενώ από την άλλη ο Χρήστος Τζιώρας επέστρεψε μεν κανονικά στις προπονήσεις, ωστόσο δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, «πληρώνοντας» την απουσία από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω οστικού οιδήματος.

Η σημερινή προπόνηση έχει κυρίως χαρακτήρα χαλαρώματος και αποφόρτισης, όμως το τεχνικό επιτελείο θα περιμένει αμφότερους τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους συμπεριλάβει ή όχι στην αυριανή αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό.

Οπως έγινε γνωστό από χθες, θα διατεθεί το βόρειο πέταλο, προκειμένου να φιλοξενηθούν και οι φίλαθλοι του ΓΣΑ.

Πλήρης δράση στο βόλεϊ

Πλήρες το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου που έρχεται για τις αγωνιστικές ομάδες του τμήματος βόλεϊ της Νίκης Βόλου, αφού από τη μία οι γυναίκες θα αγωνιστούν εκτός έδρας με αντίπαλο τον συμπολίτη Ολυμπιακό σήμερα στις 9μ.μ. στο κλειστό Β. Παρασκευόπουλος, και από την άλλη οι κορασίδες Α’ αγωνίζονται με την Αργώ εκτός έδρας αύριο στις 4μ.μ. επίσης στο κλειστό Β. Παρασκευόπουλος. Τέλος αύριο Κυριακή ξεκινά και το πρωτάθλημα των κορασίδων Β’, οι οποίες έχουν κληρωθεί σε όμιλο με αντιπάλους την Αργώ, τα Φάρσαλα και τον Φιλαθλητικό Λάρισας. Η ομάδα του Λευτέρη Τιρτιράκη θα αγωνιστεί με αντίπαλο την Αργώ Βόλου στις 6μ.μ. στο κλειστό Β. Παρασκευόπουλος.

Αύριο με Αίολο τα κορίτσια στο μπάσκετ

Την ομάδα του Αίολου Τρικάλων θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 2μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου