ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπλούνας στο Νίκη Βόλου – ΓΣΑ

μπλούνας-στο-νίκη-βόλου-γσα-223420

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Γιάννης Μπλούνας από τη Λαμία θα είναι ο άρχοντας της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΓΣ Αλμυρού, στις 3μ.μ., και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Από τη μία για τη Νίκη Βόλου θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά το ρεπό της Κυριακής, έχοντας να δώσουν επίσημο αγώνα από την περασμένη εβδομάδα -όταν και αγωνίστηκαν στην Αγχίαλο για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ- και από την άλλη θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας για την ομάδα του Αλμυρού, η οποία επικράτησε της Θήβας με 1-0.

Στην 10η στροφή του πρωταθλήματος, η ΕΠΟ όρισε για το ματς με μαγνησιώτικο ενδιαφέρον τον διαιτητή Γιάννη Μπλούνα από τη Λαμία, με βοηθούς τους κ.κ. Σεραφείμ Γάκο και Χρήστο Δόσκορη επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως με διαιτητή τον κ. Μπλούνα η Νίκη Βόλου έχει χάσει δύο φορές στο παρελθόν, αγωνιζόμενη επί λαρισαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα από τον Απόλλωνα Λάρισας πέρυσι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με σκορ 5-0, αλλά και έξι χρόνια πριν από τον Τύρναβο επίσης για την ίδια κατηγορία με σκορ 1-0. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κρίκης από την Ένωση Τρικάλων.

Ευχαριστεί για τη φιλοξενία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. Μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» μετά τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Εύαθλο Πολυκάστρου αναφέροντας σχετικά: “Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ευχαριστεί τη Διοίκηση της ομάδας του Εύαθλου Πολυκάστρου και τους φιλάθλους, για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της Διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, και η ομάδα της Νίκης Βόλου, στο πλαίσιο του αγώνα που διεξήχθη μεταξύ των δύο ομάδων για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” υπόσχεται ανάλογη φιλοξενία στην αναμέτρηση του επόμενου γύρου κι εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθεια της ομάδας».

Συνεχίζει τη φιλανθρωπική δράση ο Ομιλος

Φιλανθρωπική δράση αναλαμβάνει για πολλοστή φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης. ενόψει και των εορτών και σε ανακοίνωση σημειώνεται: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αποφάσισε να ενισχύσει ανήμπορους συνανθρώπους μας, οικογένειες που έχουν ανάγκη όπως και ευαγή ιδρύματα.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία θα αποδοθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στόχος της Λέσχης Φιλάθλων Νίκης Βόλου είναι να ενισχυθούν με τρόφιμα μακράς διαρκείας, γι’ αυτό και καλούμε τους φορείς, επιχειρήσεις αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο, να υποστηρίξει το έργο μας.

Καλούμε όλους όσοι έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους και με αγάπη, ευαισθησία και αλληλεγγύη, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, μιας και τα προβλήματα επιβίωσης γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Πιστεύουμε πως και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία.

Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης στην οδό Μαιάνδρου29.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6985663177».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου