ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με τον κόσμο της για… Νίκη

με-τον-κόσμο-της-για-νίκη-237970

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με στόχο να αφήσει πίσω της την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Αμβρυσσέα Διστόμου, η Νίκη Βόλου φιλοξενεί σήμερα στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι κυανόλευκοι έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους σε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι της Μαγνησίας, μετά από εκείνο απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος όταν και επιβλήθηκαν με 1-0, φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν για ακόμη μία φορά προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Με αλλαγές και επιστροφές στο αρχικό της σχήμα για τη Νίκη Βόλου επιστρέφουν σήμερα οι Μπάιριτς και Τζιώρας, με τον πρώτο να έχει χάσει την περασμένη αγωνιστική λόγω τιμωρίας, ενώ ο έμπειρος επιθετικός προστατεύθηκε λόγω τραυματισμού και υπολογίζεται εκ νέου σήμερα, με στόχο να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος.

Εκτός του Τζιώρα, που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης, ο Γιάγκοβλεφ αναμένεται να τοποθετηθεί στα δεξιά της επίθεσης με τον Γαρυφαλλόπουλο στα αριστερά, την ώρα που ο Μέτσε θα έχει ελεύθερο ρόλο μπροστά από τους Βέργο και Ιορδανίδη με τον Ντόλγκι και Μπάιριτς πιθανότατα να μένουν στον πάγκο. Οσον αφορά την άμυνα πέρα από την παρουσία του νεαρού Θεολόγη κάτω από τα δοκάρια η διάταξη με τους τέσσερις δεν αλλάζει και έτσι από τα δεξιά προς τα αριστερά θα τοποθετηθούν οι Γενιτσαρίδης-Μωυσίδης-Καρτσαμπάς-Δημολιός.

Διαθέσιμοι είναι και οι: Ράπτης, Τζήμας, Λάϊος, Ζιώγας, Τσιανάκας, Βουρδάκης και Ματθαίου.

Τη σημερινή αναμέτρηση θα σφυρίξει ο κ. Βάιος Τσιτσανούδης, από τη Λάρισα με βοηθούς από την ίδια ΕΠΣΘ τους κ.κ. Καραγιάννη και Νάκα. Ο κ. Τσιτσανούδης είχε διευθύνει πρόσφατα την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Ρήγας (3-0) στο ΕΑΚ Βόλου, αλλά και το ΑΟ Σελλάνων-Γ.Σ. Αλμυρού (1-0) την περασμένη Κυριακή.

Προπώληση από το πρωί

Δίχως την παρουσία φίλων του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι θα φέρουν διακριτικά, θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση έπειτα από απόφαση της Αστυνομίας, με την προπώληση των εισιτηρίων να ξεκινά από σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα λειτουργήσουν δύο σημεία προπώλησης από τις 9π.μ. μέχρι και τις 12μ. Τα σημεία αυτά είναι τα εξής:

Α. Στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, οδός Μαιάνδρου 14 γραφεία ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου

Β. Στο γκισέ της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο: Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν δύο εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει επίσης ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος. Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Επίσης σε ανακοίνωση των κυανόλευκων τονίζεται ότι: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 θέλει να επισημάνει την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν οι φίλαθλοι στον σημερινό αγώνα της αλλά και σε κάθε αγώνα πλέον της ομάδας μας.

Σύμφωνα με τον νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, το άναμμα ή η ρίψη έστω και ενός πυρσού, καπνογόνου ή βεγγαλικού, μπορεί να έχει ως άμεση συνέπεια, πέρα του χρηματικού προστίμου, ακόμα και την τιμωρία της έδρας της ομάδας μας.

Καλούμαστε όλοι μαζί να προστατεύσουμε την Νίκη Βόλου σεβόμενοι απόλυτα τους κανονισμούς για την καθολική απαγόρευση χρήσης βεγγαλικών και καπνογόνων, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή διαφορά στο αν ανάψουν στην κερκίδα ή πέσουν εντός αγωνιστικού χώρου ή αν το παιχνίδι είναι εντός ή εκτός έδρας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου