ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με ψυχολογία στα ύψη

με-ψυχολογία-στα-ύψη-251910

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε ανεβασμένα επίπεδα βρίσκεται η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, οι οποίοι την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψουν μέχρι το Δίστομο, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι του τοπικού Αμβρυσσέα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με δύο σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα και μετά τον αγώνα απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος, οι κυανόλευκοι απέδειξαν περίτρανα πως έχουν τις δυνατότητες να διεκδικήσουν την κορυφή, έστω κι αν σε μερικές περιπτώσεις, όπως στην ήττα από τον Ρήγα Φεραίο στην πρεμιέρα ή στην ισοπαλία με τη Θήβα, απογοήτευσαν τους φιλάθλους τους, αλλά ακόμη και τους ίδιους τους τους εαυτούς.

Είναι χαρακτηριστική άλλωστε η δήλωση του Χρήστου Τζιώρα, πως μετά τη μία και μοναδική ήττα μέχρι σήμερα, εκείνος και οι συμπαίκτες του έκαναν μία εβδομάδα να κοιμηθούν…

Πλέον με την απόσταση από την κορυφή να έχει μειωθεί σε απόσταση αναπνοής, το ζητούμενο για τους παίκτες των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις είναι η συνέχεια, με τον Βέλγο τεχνικό να δηλώνει εξάλλου προσφάτως ότι το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής βρίσκεται ήδη στο μυαλό των κυανόλευκων, οι οποίοι καλούνται να μην επαναπαυθούν στις δάφνες της νίκης απέναντι στον Βόλος ΝΠΣ και να συνεχίσουν ακόμη πιο δυνατά σε προπονήσεις και επίσημους αγώνες.

Εξάλλου ο Αμβρυσσέας Διστόμου, όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες της κατηγορίας,

εγκυμονούν κινδύνους και αν οι Βολιώτες δεν είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, μπορεί να πέσουν στην παγίδα, όμοια με αυτή της Θήβας, όπου το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων επηρέασε στη συνέχεια τους ποδοσφαιριστές της Νίκης.

Βέβαια το πρωτάθλημα μπορεί να έχει δρόμο ακόμη, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούν να συγχωρεθούν λάθη που μπορούν να στοιχίσουν βαθμούς ακόμη και απέναντι σε αντιπάλους οι οποίοι δεν θεωρούνται ικανοί να κάνουν τη ζημιά.

Για τον κυριακάτικο αγώνα αμφίβολος είναι ο Χρήστος Τζιώρας, με τον επιθετικό των κυανόλευκων να γλιτώνει από τα χειρότερα με την έγκαιρη αλλαγή του την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Δίστομο.

Δύο προσθήκες ο Αμβρυσσέας

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Αμβρυσσέας Διστόμου όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της ομάδας. Πρόκειται για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Θωμά Γιαλαμίδη και τον 22χρονο επιθετικό Παναγιώτη Μανιδάκη.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Αμβρυσσέας ανακοινώνει την μεταγραφή των ποδοσφαιριστών: Γιαλαμίδη Θωμά, στόπερ, 21 ετών και Μανιδάκη Παναγιώτη, ακραίος επιθετικός, 22 ετών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου