ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπούις: «Στο τέλος θα κριθεί ο πρωταθλητής»

μπούις-στο-τέλος-θα-κριθεί-ο-πρωταθλη-253649

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη επί του ΝΠΣ Βόλος έφερε τους κυανόλευκους σε απόσταση αναπνοής από τους κυανέρυθρους, με τον Φάντζιο Μπούις να αναφέρεται σχετικά με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, αλλά και για τη συνέχεια, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις για το ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο Βέλγος τεχνικός φιλοξενήθηκε στον Βόλος 986, αναφερόμενος αρχικά για την επιλογή με τον Στέφανο Ξηροφώτο να παρουσιάσουν την ομάδα τους με περισσότερους αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος:

«Είχαμε παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια του ΝΠΣ και είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα πως εφόσον είμαστε καλοί αμυντικά, θα βρούμε χώρους στην “πλάτη” τους, και μ’ αυτό το πλάνο κινηθήκαμε στον αγώνα».

Αναφορικά με την «έκρηξη» που ακολούθησε στη συνέντευξη Τύπου:«Πιστεύω ότι κάποιοι δημοσιογράφοι μέχρι τώρα δεν έχουν γράψει την πραγματική εικόνα της Νίκης ούτε την πραγματική εικόνα από τις άλλες ομάδες, και πιστεύω ότι είναι αδικία για τη δική μας ομάδα αυτό. Το ποιοι είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι ξέρουν οι ίδιοι. Δεν χρειάζεται να μας πείτε ψέματα. Εμείς θέλουμε την αλήθεια και ακόμα κι αν δεν αρέσει, θα το δεχτούμε κι αυτό. Απλώς κάποια πράγματα δεν βγαίνουν σωστά».

Οσον αφορά την οργάνωση της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια:«Η ομάδα από το πρωί μέχρι το απόγευμα είναι στο γήπεδο. Τρώμε μαζί, κάνουμε την προπόνησή μας, βλέπουμε βίντεο, γενικά έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στη Νίκη Βόλου. Δυστυχώς δεν έχουμε ακούσει πουθενά γι’ αυτά. Μπορεί να φταίει και η ίδια η ομάδα που δεν έχει καλέσει τους δημοσιογράφους να είναι πιο κοντά στην ομάδα».

Σχολιάζοντας τις διαφορές ανάμεσα σε Πανθεσσαλικό και Π. Μαγουλάς:«Σίγουρα το Π. Μαγουλάς είναι καλύτερη έδρα, όμως ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι όπως θα έπρεπε. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια στα ίσια και όχι με φασαρίες. Γι’ αυτό επιλέξαμε το Πανθεσσαλικό που προσφέρεται για μία γιορτή ποδοσφαίρου, μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο και είναι πιο κατάλληλο για ποδοσφαιρικούς αγώνες».

Την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου θα παίξει στην έδρα του Αμβρυσσέα Διστόμου, με τον ίδιο να σχολιάζει: «Το μυαλό μας είναι ήδη εκεί, έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, γιατί όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα ειδικά με θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες. Όλες οι ομάδες χρειάζονται προσοχή, αλλά εξαρτάται κυρίως από τη δική μας εμφάνιση και πως θα αγωνιστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Απαντώντας για την κατάσταση του Τζιώρα: «Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν προς πρόκειται για ένα διάστρεμμα. Τις επόμενες δύο-τρεις ημέρες θα δούμε πώς θα πάει, και πιστεύω πως στο τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμος να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας».

Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Σίγουρα η νίκη μάς έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, όμως θα επαναλάβω πως το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δεν κρίνεται από ένα άτυχο αποτέλεσμα. Στο τέλος θα κριθεί ο πρωταθλητής. Θα εξαρτηθεί από το ποιος θα αντέξει και ποιος μπορεί».

Τέλος, έδωσε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Στόχος μας είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος ήρθε και είναι στο χέρι μας, ο κόσμος να παραμείνει και να γίνει περισσότερος. Εξαρτάται καθαρά από εμάς».

  • Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Παναγιώτης Κέκελος, με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Λύσσαρη και Χρήστο Κουτρομάνο από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου