ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ντέρμπι με άρωμα κορυφής

ντέρμπι-με-άρωμα-κορυφής-257696

Στην 6η στροφή του πρωταθλήματος μπαίνουν αύριο οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και για τον 4ο Ομιλο, στον οποίο πέρα από την αναμέτρηση στον Αλμυρό ανάμεσα σε ΓΣΑ και Ρήγα Φεραίο, δεσπόζει αυτή του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπου η Νίκη Βόλου στις 3μ.μ. θα υποδεχθεί τον ΝΠΣ Βόλος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εχοντας κάνει το απόλυτο, προχωρώντας μόνο με νίκες, ο ΝΠΣ Βόλος θα φιλοξενηθεί από τη Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να επιθυμούν την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην κορυφή και στους δύο βαθμούς, ενώ από την άλλη οι κυανέρυθροι φιλοδοξούν να φύγουν με το τρίποντο από το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να δώσουν συνέχεια στο σερί τους.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται στην πρώτη θέση έχοντας συγκεντρώσει μέχρι σήμερα το μέγιστο δυνατό των πόντων που θα μπορούσαν, δηλαδή 15 σε 5 αναμετρήσεις, για να ακολουθήσει η Νίκη Βόλου στη 2η θέση με 10 βαθμούς, έχοντας αφήσει βαθμούς στην πρεμιέρα με τον Ρήγα Φεραίο στην ήττα με 0-1, και εκτός έδρας με τη Θήβα στην ισοπαλία με 1-1. Με περισσότερες ανάσες η Νίκη Βόλου, εξαιτίας και της μη αναμέτρησης στο Μαρτίνο, απ’ όπου οι κυανόλευκοι έφυγαν χωρίς κόπο με τους τρεις βαθμούς, παίκτες και διοίκηση περιμένουν αύριο τη μέγιστη συμπαράσταση του κόσμου τους.

Προπώληση αύριο Κυριακή

Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων από αύριο το πρωί στα Γραφεία της Ερασιτεχνικής στην οδό Μαιάνδρου. Οπως έκανε γνωστό η Δ.Ε. των κυανόλευκων αναφορικά με τα εισιτήρια, αυτά κοστολογούνται ως εξής: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και για τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της 29ης Οκτωβρίου 2017 με ώρα έναρξης 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό-παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Α΄ και την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας μπορούν να εισέρχονται μόνο από την Β’ Πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους. Οι κάτοχοι των Διαρκείας, καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρόσβαση από το Parking του Σταδίου επιτρέπεται μόνο από τους κατόχους των Καρτών Διαρκείας GOLD (θα γίνεται ο ανάλογος ηλεκτρονικός έλεγχος) και από τους κατόχους του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων των VIP.

Οι κάτοχοι των προσκλήσεων, και μόνο, της φιλοξενούμενης ομάδας θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το βόρειο πέταλο του Σταδίου.

Οι θύρες και τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη μία (13.00) το μεσημέρι της Κυριακής 29/10/17, και για την αποφυγή της όποιας ταλαιπωρίας καλούνται οι φίλαθλοι για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων και προς αποφυγή συνωστισμού θα γίνει προπώληση την Κυριακή από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ στην οδό Μαιάνδρου, από τις 9π.μ. ως και τις 12:30μ.μ..

Στο Στάδιο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν και σε αυτόν τον αγώνα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και να δημιουργήσουν την γνωστή μοναδική “ατμόσφαιρα” που όλη η Ελλάδα γνωρίζει στα 93 χρόνια που εκπροσωπούμε την πόλη μας, πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας. Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα και το σπίτι μας, το Πανθεσσαλικό Στάδιο, γιατί άλλωστε… ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

«Δεν ζητήσαμε εισιτήρια γιατί δεν έχουμε οπαδούς»

Τους λόγους για τους οποίους δεν ζήτησε εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, διευκρινίζει η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος: «Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει αποδέκτες δεκάδων τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων που αφορούν τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής μεταξύ της Νίκης Βόλου και της ομάδας μας που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ενημερώνουμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι ο Volos NFC δεν έχει οπαδούς και για τον λόγο αυτό δεν ζητήσαμε εισιτήρια από τη διοίκηση της Νίκης Βόλου για τον αγώνα της Κυριακής. Στόχος μας είναι η δημιουργία νέων φίλων της ομάδας μας. Ως εκ τούτου καλούμε όλους τους φιλάθλους που αγαπούν πάνω και πρώτα απ’ όλα το ποδόσφαιρο να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού αγοράζοντας το εισιτήριο τους από τα εκδοτήρια του σταδίου, με την ευχή όλων μας να απολαύσουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα αντάξιο της δυναμικότητας των δύο ομάδων. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες. Και μην ξεχνάτε ότι ζούμε στην ίδια πόλη, όπου δεν μας χωρίζει τίποτα και μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά».

Με άρχοντα τον Φωτιάδη

Όσον αφορά τον διαιτητή που θα διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση, αυτός ορίστηκε να είναι ο Φώτης Φωτιάδης. Ο ρέφερι από την Καστοριά, αξιολογημένος της Football League, έχει διευθύνει στο παρελθόν 5 αναμετρήσεις της Νίκης Βόλου, εκ των οποίων οι 3 τελευταίες έχουν δοθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους κυανόλευκους να έχουν κερδίσει στα δύο παιχνίδια, ενώ σε ένα αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Το αυριανό πρόγραμμα

και οι άρχοντες της

6ης αγωνιστικής (3μ.μ.)

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας

Θωμάς Μαυρίδης (Πέλλας)

Νικόλαος Δεμερτζής (Πέλλας)

Γεώργιος Ταγκαλίδης (Πέλλας)

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου

Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλο/νίας)

Γεώργιος Γαλανόπουλος (Αιτωλο/νίας)

Θωμάς Βαλλιάνος (Αιτωλο/νίας)

ΘΗΒΑ-ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

Δημοτικό Στάδιο Θήβας

Τηλέμαχος Καλλαντζής (Αθηνών)

Δημήτριος Σταύρογλου (Αθηνών)

Άγγελος Κολιάκος (Αθηνών)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων

Στέφανος Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Λεωνίδας Δελής (Βοιωτίας)

Νικόλαος Καρακιανίτης (Βοιωτίας)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού

Γεώργιος Τσιαουσίδης (Μακεδονίας)

Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Αθανάσιος Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς)

Δημήτρης Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

Αργύριος Νταβέλλας (Μακεδονίας)

Ρεπό: ΑΟ Σελλάνων

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Αγ. Ν-Ι-Η Γκολ Β.

1. ΝΠΣ Βόλος 5 5-0-0 17-4 15

2. Νίκη Βόλου 5 3-1-1 10-4 10

3. Ολυμπιακός Βόλου 5 3-1-1 7-3 10

4. Αμβρυσσέας 5 3-1-1 8-4 10

5. ΓΣ Αλμυρού 4 3-0-1 8-5 9

6. Ρήγας Φεραίος 4 2-0-2 5-7 6

7. Οπούντιος Μαρτίνου 5 2-0-3 5-11 6

8. ΑΟ Θήβα 5 1-2-2 8-8 5

9. Αστέρας Ιτέας 4 1-1-2 4-9 4

10. Διγενής Νεοχωρίου 4 1-0-3 2-4 3

11. ΑΠΟΚ Βελούχι 4 1-0-3 2-4 3

12. Αχιλλέας Φαρς. 5 1-0-4 3-11 3

13. ΑΟ Σελλάνων 5 0-2-3 5-10 2

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου