ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τρίποντο χωρίς αγώνα για τη Νίκη Βόλου στο Μαρτίνο

τρίποντο-χωρίς-αγώνα-για-τη-νίκη-βόλου-263549

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χωρίς κόπο η Νίκη Βόλου κατέκτησε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου χθες για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, μετά από γκάφα ολκής που στέρησε το δικαίωμα από την ομάδα της Φθιώτιδας να αγωνιστεί απέναντι στους κυανόλευκους.

Συγκεκριμένα η Νίκη κέρδισε το παιχνίδι στα χαρτιά απέναντι στον Οπούντιο, με την ομάδα του Μαρτίνου να πληρώνει την απουσία γιατρού από το γήπεδο. Η απουσία του γιατρού ήταν στοιχείο αδιαμφισβήτητο από το διαιτητή της αναμέτρησης Απόστολο Παπαποστόλου από την ΕΠΣ Ευβοίας, παρά την προσπάθεια των κυανόλευκων να γίνει ο αγώνας, έστω κι αν ο γιατρός που είχε δηλωθεί δεν είχε δώσει ακόμη το παρών στο γήπεδο.

Βάσει ΚΑΠ άλλωστε η παρουσία του γιατρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι υποχρεωτική, με την τριάδα των διαιτητών να περιμένει για 15 λεπτά μετά τις 4μ.μ. και την προκαθορισμένη σέντρα το παρών από τον γιατρό αλλά ποτέ δεν έφθασε στο γήπεδο.

Ετσι το φύλλο αγώνα έκλεισε από τον Ευβοιώτη ρέφερι, ο οποίος κατοχύρωσε το τρίποντο υπέρ των Βολιωτών, ενώ αναμένεται τσουχτερό πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών για την ομάδα του Οπούντιου.

Για την ιστορία την αρχικά ενδεκάδα της Νίκης Βόλου στο χθεσινό παιχνίδι θα αποτελούσα οι Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Δημολιός, Μωυσίδης, Βέργος, Μέτσε, Ντόλγκι, Μπάιριτς, Τζιώρας, Γιάκοβλεφ, Ιορδανίδης.

Ξηροφώτος: «Έτσι είναι οι κανονισμοί»

Σε σύντομη δήλωσή του στον Blue Heart FM ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, αναφέρθηκε στη μη διεξαγωγή του αγώνα στο Μαρτίνο με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας: «Έτσι είναι οι κανονισμοί, υπάρχουν για να εφαρμόζονται. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος, αναφέρει ότι κατά την ώρα έναρξης του αγώνα πρέπει να υπάρχει επίσημος γιατρός στο γήπεδο και αφού ο γιατρός δεν ήρθε, ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνος με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας. Υπήρχε ένταση στις τάξεις των γηπεδούχων αλλά αυτό δε μας αφορά, εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια, η ψυχολογία της ομάδας και του κόσμου μας είναι ανεβασμένη και τον περιμένουμε την Κυριακή στο γήπεδο για να μας στηρίξει».

Πλέον οι κυανόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής και πιθανότατα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Βόλος ΝΠΣ, θέλοντας να ψαλιδίσουν τη διαφορά από την κορυφή στους 2 βαθμούς, σε περίπτωση νίκης, κατά του Νεοσύστατου Ποδοσφαιρικού Συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου