ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Ρουμανία ο 12χρονος Βολιώτης Ηλίας Καρνάβας

στη-ρουμανία-ο-12χρονος-βολιώτης-ηλίας-κ-265537

Στη Ρουμανία και στην πόλη Κραϊόβα βρίσκεται από χθες ο 12χρονος Βολιώτης, Ηλίας Καρνάβας, με τον αθλητή της Ακαδημίας Πάλης «Ολυμπιονίκης» να προετοιμάζεται εντατικά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης.

Ο 12χρονος αθλητής του Ολυμπιονίκη ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία του μαζί με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας, με στόχο να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τις γνώσεις του, σε ένα άθλημα το οποίο τον κέρδισε πριν από τρία χρόνια, μιας και αρχικά είχε ξεκινήσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο.

Από την ηλικία των 9 ετών ο μαθητής της 1ης Γυμνασίου του 4ου Γυμνασίου Βόλου πλέον, έχει ξεκινήσει την ενασχόληση του με την πάλη, κατακτώντας το πρωτάθλημα σε επίπεδο τζούνιορ επτά φορές, ενώ πέρυσι ήταν 2ος στην Ελλάδα στην κατηγορία παμπαίδων Β’ και στο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσήνη.

Στη Ρουμανία βρίσκεται από χθες και ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Καρνάβας, ο οποίος θα παρακολουθεί και αυτός τις προπονήσεις με την Εθνική Ρουμανίας, με τον Βολιώτικο σύλλογο να ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Ρήγα, ο οποίος έχει αναλάβει αφιλοκερδώς τη μυϊκή ενδυνάμωση του αθλητή, όπως επίσης την εταιρεία «Γεωπονικά Αργυράκης» και το κομμωτήριο του Παναγιώτη Τάμπα, που στάθηκαν αρωγοί στο ταξίδι των μελών του Ολυμπιονίκη στη Ρουμανία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου