ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το 4Χ4 στην Ιτέα

για-το-4χ4-στην-ιτέα-265561

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μια νέα νίκη, την τέταρτη σερί σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, θέλει να πάρει σήμερα ο ΓΣ Αλμυρού, φιλοξενούμενος του Αστέρα Ιτέας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μετά το 3Χ3 ακόμη ένα δύσκολο έργο περιμένει τους περσινούς νταμπλούχους της ΕΠΣΘ, όμως η ποιότητα του φετινού ρόστερ όσο και οι λύσεις που έχει στα χέρια της η τεχνική ηγεσία, καθιστούν τον ΓΣΑ την ευχάριστη έκπληξη μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα, με το απόλυτο νικών να είναι ο στόχος και στο σημερινό αγώνα.

Ο προπονητής των Αλμυριωτών Λάκης Μπακάλης, θα μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις πολύτιμες υπηρεσίες των Στέλιου Νάκα και Ηλία Κωτσιαρίδη, με τον πρώτο να χάνει το πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου και τον δεύτερο να τραυματίζεται στην πρεμιέρα του ΓΣΑ.

Ο έμπειρος τεχνικός είδε με ικανοποίηση αμφότερους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, και πλέον μπορούν να υπολογίζονται κανονικά για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα στην Ιτέα, για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και τον 4ο Ομιλο.

Μετά το διπλό με 2-1 στο Βελούχι την περασμένη Κυριακή, αλλά και την επικράτηση μεσοβδόμαδα επί του Διγενή Νεοχωρίου με 1-0 στο Στάδιο Αθ. Ραγάζος, οι κυανόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις, αποσπώντας ακόμη ένα τρίποντο, σε μία έδρα απ’ όπου την προηγούμενη Κυριακή δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα ο Ολυμπιακός Βόλου, μένοντας στο 0-0.

Από αυτή την ισοπαλία προέρχεται άλλωστε και ο μοναδικός πόντος που έχει στον βαθμολογικό πίνακα ο Αστέρας, αλλά στο στρατόπεδο του ΓΣΑ γνωρίζουν πολύ καλά τη δυναμική του σημερινού τους αντιπάλου, με τον Λάκη Μπακάλη να τονίζει πως ο Αστέρας αδικείται από τη βαθμολογική του θέση, και γι’ αυτό ζητά από τους ποδοσφαιριστές του σε ένα ακόμη παιχνίδι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και πιστοί στο πλάνο, προκειμένου να τα καταφέρουν σε μια ακόμη αποστολή.

Αντίθετα με τους Νάκα και Κωτσιαρίδη, οι οποίοι επιστρέφουν, στην αποστολή του ΓΣΑ δεν θα βρίσκεται ο Κρανάς, που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε, επιστρέφοντας σε περίπου τρεις εβδομάδες, και έτσι για τη σημερινή μάχη υπολογίζονται οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Σάββας Φαράντος, Στέλιος Τσιάτσιος, Νίκος Μπαρούτας, Βασίλης Δημουλάς, Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, Δήμος Τσόγκας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Ηλίας Κωτσιαρίδης, Κώστας Κυπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Στέλιος Νάκας και Κώστας Φλίγκος.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Παναγιωτόπουλος, από την Αιτωλοακαρνανία, με βοηθούς από την ίδια Ένωση τους κ.κ. Κουτρουμάνο και Λύσσαρη.

Δεν χάνει ο Αλμυρός

Με την προϊστορία υπέρ του παίζει στην Ιτέα ο ΓΣ Αλμυρού. Με νίκη(1-2) επί του Αστέρα είχε φύγει 27 χρόνια πριν (την περίοδο 1989- 1990 είχε κερδίσει 2-1 και στον Αλμυρό), ενώ δεν έχασε ούτε σε αγώνα 11 χρόνια πριν, όταν τότε -όπως και τώρα- υπήρχε στην ομάδα ο Βούλγαρης!

Ήταν η περίοδος 2005-2006, ήταν και πρεμιέρα Δ’ Εθνικής, και στον Αλμυρό ο ΓΣΑ κέρδισε με ανατροπές 3-2 (43’ Κωτούλας, 71’ Μπιζάτης, 90’ Χατζέλας – 26’, 60’ Παπακώστας), ενώ στην Ιτέα έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις στο τελικό 3-3, όπου σκόρερ ήταν οι: Ταμπάκης 9’, Παπακώστας 39’, Ραχιώτης 93’ – Χατζέλας 44’ πεν., Παρίσσης 77’, Κωτούλας 85’).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου