ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πέταγαν φωτιές… Γιάγκοβλεφ και Μέτσε

πέταγαν-φωτιές-γιάγκοβλεφ-και-μέτσε-272498

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εχοντας τους Γιάγκοβλεφ και Μέτσε σε δαιμονιώδη μέρα, κυρίως στο β’ μέρος, η Νίκη Βόλου υπέταξε τον Αχιλλέα Φαρσάλων το απόγευμα του Σαββάτου με 4-1. Για τους κυανόλευκους, που σημείωσαν τη δεύτερη σερί τους νίκη, εννέα λεπτά ήταν αρκετά για να σημειώσουν τρία τέρματα στο Π. Μαγουλάς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Το γκολ του Γιάγκοβλεφ στο 48’ άνοιξε τον χορό των γκολ, για να ακολουθήσουν δύο από τον Μέτσε στο 53’ και στο 57’, με τον ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 3-1 με τον Τλούπα στο 74’, όμως τρία λεπτά μετά ο Γιάγκοβλεφ πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μέσα σε αποθέωση. Πλέον οι κυανόλευκοι θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους στο φετινό πρωτάθλημα με εκτός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Τετάρτη στη Θήβα.

Τα γκολ της αναμέτρησης

Ο γόρδιος δεσμός λύθηκε από τους κυανόλευκους σχεδόν με τη σέντρα του δευτέρου μέρους μετά από τρία λεπτά, με τον Γιάγκοβλεφ να βρίσκεται σημείο βολής, και μετά από σέντρα από τα αριστερά έπιασε το γυριστό σουτ με το αριστερό για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.

Η Νίκη είχε πλέον την ψυχολογία με το μέρος της, με τον Χατζή να ανατρέπει τον Γαρυφαλλόπουλο και τον διαιτητή Λεωνίδα να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Ο Μέτσε απέναντι από τον Κουτσουκέρα σούταρε δυνατά στο κέντρο της εστίας, για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 2-0, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στο 53’.

Την εστία των φιλοξενούμενων παραβίασε η Νίκη Βόλου για τρίτη φορά, με τον Μπάιριτς να σεντράρει από τα αριστερά και τον Μέτσε να παραβιάζει την αντίπαλη εστία με σουτ με τη μία, για να πετύχει το 3-0 στο 57’.

Μετά από λανθασμένη έξοδο του Τζήμα και από συνεχόμενες κεφαλιές στην άμυνα της Νίκης, ο Τλούπας εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των κυανόλευκων και μείωσε σε 3-1 στο 74’.

Ο Γιάγκοβλεφ, με ατομική ενέργεια πέτυχε και το 4-1 για τους κυανόλευκους, μετά από έξοχη ατομική ενέργεια στο 77’ και αφού «μπούκαρε» από τα δεξιά, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, κεραυνοβόλησε την αντίπαλη εστία, για να γνωρίσει την αποθέωση από την κερκίδα και το όνομα του να γίνει σύνθημα στα χείλη του κόσμου.

ΝΙΚΗ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ 4-1

Σκόρερ: 48’, 77’ Γιάγκοβλεφ, 53’ πεν., 57’ Μέτσε – 74’ Τλούπας.

Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Σταφυλάς, Μπάλας (Τρικάλων)

Κίτρινες: Μωυσίδης, Μπάιριτς, Γενιτσαρίδης – Μάρκου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Ξηορφώτος-Μπούις) Τζήμας, Γενιτσαρίδης (84’ Λάιος), Δημολιός, Μωυσίδης (87’ Ζιώγας), Καρτσαμπάς, Βέργος, Γιάγκοβλεφ, Μέτσε, Ντόλγκι, Μπάιριτς (63’ Ματθαίου), Γαρυφαλλόπουλος (78’ Βουρδάκης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: (Τριανταφυλλόπουλος) Κουτσοκέρας, Καραμπούζης, Μάρκου (65’ Κατσανάκης), Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κόλλα, Τλούπας (87’ Κομισόπουλος), Συράκος, Λόλας (85’ Καραμπίνας), Χατζής (63’ Κουρούμαλος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου