ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή στην «Κλούβα» για Νίκη

επιστροφή-στην-κλούβα-για-νίκη-274615

Μετά το πρώτο φετινό τρίποντο απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων στην Καρδίτσα την περασμένη Κυριακή, στη Νίκη Βόλου περιμένουν πώς και πώς τη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων στις 4μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και με το Πανθεσσαλικό Στάδιο κλειστό λόγω έργων συντηρήσεως του χλοοτάπητα, το «σπίτι» των κυανόλευκων θα γίνει από σήμερα και πάλι το Π. Μαγουλάς. Η ιστορική «Κλούβα» θα φιλοξενήσει την προσπάθεια για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Βολιωτών, οι οποίοι φιλοδοξούν να έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου τους απέναντι στην ομάδα της Λάρισας.

Οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν «λαβωμένοι» μετά την τελευταία τους μάχη εκτός έδρας, με τον Χρήστο Τζιώρα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο Προάστιο, και τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, μιας και το δελτίο του Ρώσου επιθετικού Βιάτσεσλαβ Σούσκιν δεν έχει εκδοθεί ακόμη.

Διαθέσιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι: Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Χρήστος Καρτσαμπάς, Μανώλης Γενιτσαρίδης, Σεραφείμ Μωυσίδης, Δημήτρης Δημολιός, Βασίλης Λάϊος, Κώστας Ζιώγας, Σέναντ Μπάιριτς, Άντον Ντόλγκι, Γιάννης Βέργος, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Γιώργος Ιορδανίδης, Αντρέι Γιάγκοβλεφ, Άγγελος Ματθαίου, Σταύρος Βουρδάκης και Τόλης Γαρυφαλλόπουλος.

Με διαιτητή τον Λεωνίδα

Από την ΕΠΣ Τρικάλων ο κ. Στυλιανός Λεωνίδας είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ/ΕΣΠΟ προκειμένου να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Αχιλλέα Φαρσάλων. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο, βοηθοί του θα είναι επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων οι κ.κ. Κωνσταντίνος Σταφυλάς και Χρήστος Μπάλας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Στέφανος Καλυβιώτης από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Στο παρελθόν, ο κ. Λεωνίδας διεύθυνε το περσινό παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Πύδνα Κίτρους, το οποίο είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 στις 19 Μαρτίου.

Πληροφορίες και

οδηγίες για τον αγώνα

«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και για τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς για τη σημερινή αναμέτρηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες)

Μαθητικό-παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Κάρτες Διαρκείας:

Gold, Basic, Kids, Ladies (σε όλες τις θύρες)

Fans: Θύρα 3, Θύρα 2 (Μαιάνδρου)

Ακόμη σημειώνεται ότι, η μαθητική κερκίδα θα βρίσκεται στην Θύρα 2 στην οδό Μαιάνδρου και οι μαθητές που θα την απαρτίζουν καλούνται να βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στις 15:15, ώστε να οδηγηθούν ομαδικά στις θέσεις τους.

Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα εισέλθουν από τη Θύρα 2 της οδού Μαιάνδρου.

Οι θύρες του Παντελής Μαγουλάς θα ανοίξουν στις 14.30 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από το Εκδοτήριο στην οδό Μαιάνδρου πριν την έναρξη του αγώνα.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος, καλούμε για ακόμη μια φορά τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Η προϊστορία

O Αχιλλέας ξεκίνησε με ήττα (1-0) στο Μαρτίνο, την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε 2-1 τη Θήβα, ενώ οι παλιότερες συναντήσεις του με τη Νίκη ήταν στο πλαίσιο της Γ΄ Εθνικής τη δεκαετία του ’80. Ο Αχιλλέας είναι μια ομάδα που πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν κοινή θητεία σε Φάρσαλα και Νίκη, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι τα δυο φετινά γκολ πέτυχαν δυο παίκτες που έχουν αγωνιστεί στη Νίκη Βόλου: οι Κλεβί Κόλα (2015-17) και Χρήστος Οικονόμου (2002-03). Την περίοδο 1985-86 η Νίκη κέρδισε (24/11/85) τον Αχιλλέα 4-1, με σκόρερ τους Μιχάλη Σωτηρόπουλο (15’ ,77’) και Σπύρο Διαμαντάρα (65’,87’) – (το γκολ της ομάδας των Φαρσάλων πέτυχε στο 58΄ο Καραθανάσης), ενώ στις 6/4/86, σε ένα επεισοδιακό ματς, δεν υπήρξε νικητής (0-0). Την περίοδο 1986-87, σε ματς που έγινε στη Λαμία (4/1/87), η Νίκη κέρδισε 0-1 με γκολ στο 83’ του Διαμαντάρα, ενώ στις 17/5/87 είχαμε Νίκη-Αχιλλέας Φ. 2-0 (42’ Πετρίκης, 55’ Μαργαριτόπουλος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου