ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 4Μ.Μ.

πρεμιερα-στο-πανθεσσαλικο-σταδιο-για-291613

Νίκη Βόλου και Ρήγας Φεραίος διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί στην πολύχρονη ιστορία τους Νίκη Βόλου και Ρήγας Φεραίος να μην είχαν συναντηθεί ποτέ σε παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά η αρχή έγινε πριν από δύο χρόνια, με τις ομάδες της Μαγνησίας να κοντράρονται και φέτος για τρίτη χρονιά.

Τρία χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στη Γ’ Εθνική κατηγορία για τη Νίκη Βόλου θεωρούνται πολλά, και έτσι οι κυανόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους σε ένα πρωτάθλημα λίγων ταχυτήτων αλλά μεγάλων απαιτήσεων.

Αντίπαλος της ομάδας των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις, ο ιστορικός Ρήγας, ο οποίος στην μετά εποχή Μπακάλη θέλει να κερδίσει όσο πιο άνετα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας ως τεχνικό δίδυμο τους Χρήστο Σπαθή και Γιώργο Αλεξίου, οι οποίοι θα έχουν διπλό ρόλο, παραμένοντας στο ρόστερ και ως ποδοσφαιριστές.

Με θεωρητικό φαβορί την ομάδα της Νίκης Βόλου, ο Ρήγας Φεραίος θέλει να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, όπως άλλωστε είχαν κάνει στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις, στις οποίες μετρούν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. και συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Από δύο ισοπαλίες

και μία νίκη

Από δύο ισοπαλίες σημαδεύτηκε η πρώτη σεζόν στην οποία συνυπήρξαν Νίκη Βόλου και Ρήγας Φεραίος στη Γ’ Εθνική, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Μάλιστα μετά την πρώτη μεταξύ τους ισοπαλία στο Π. Μαγουλάς, παρελθόν αποτέλεσε ο προπονητής της Νίκης Λεωνίδας Μπίλης, όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι της περσινής περιόδου, με τον Ρήγα να κερδίζει με 2-0 (6’ Σέττος, 74’ Κυπτίου) στο Βελεστίνο. Στο β’ γύρο ακολούθησε η πρώτη επικράτηση της Νίκης επί των Βελεστινιωτών με τον Στέφανο Ξηροφώτο στον πάγκο και με σκόρερ τους Νικλητσιώτη στο 39’ και Παπαδήμα στο 50’ να ανατρέπουν το 0-1 του Τζοβάρα στο 36’.

Η Νίκη Βόλου

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου με την τελευταία προπόνηση να μη βγάζει ειδήσεις… σχετικά με τα πλάνα του κυανόλευκου τιμ, το οποίο μπορεί να υπολογίζει σε άπαντες τους ποδοσφαιριστές, πέραν του Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, το δελτίο του οποίου δεν εκδόθηκε ακόμη από την ΕΠΟ, και έτσι ο Ρώσος φορ θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Όπως εκτός υποχρεώσεων, χάνοντας τα παιχνίδια της τρέχουσας χρονιάς λόγω τραυματισμών, είναι οι Νίκος Παπαδήμας και Αλέκος Αναστασίου.

Αντίθετα στην αποστολή, δίχως όμως να αποκλείεται να μείνει εκτός 18άδας, βρίσκεται και ο Σεραφείμ Μωυσίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από τραυματισμό και δεν κατάφερε να ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις. Σημειώνεται πως στην αποστολή των κυανόλευκων βρίσκονται και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, με την τελική 18άδα να ανακοινώνεται σήμερα πριν τον αγώνα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Βαγγέλης Ράπτης, Παύλος Τασιάς, Χρήστος Καρτσαμπάς, Μανώλης Γενιτσαρίδης, Σεραφείμ Μωυσίδης, Δημήτρης Δημολιός, Νίκος Σφονδυλιάς, Βασίλης Λάϊος, Κώστας Ζιώγας, Σέναντ Μπάιριτς, Άντον Ντόλγκι, Γιάννης Βέργος, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Γιώργος Ιορδανίδης,

Αντρέι Γιάγκοβλεφ, Χρήστος Τζιώρας, Άγγελος Ματθαίου, Σταύρος Βουρδάκης και Τόλης Γαρυφαλλόπουλος.

Ο Ρήγας Φεραίος

Χωρίς τους Θανάση Καρακώστα και Κέβιν Χίσα θα παρουσιαστεί σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ρήγας Φεραίος, με το τεχνικό τιμ των Βελεστινιωτών να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του πρώτου, λόγω υποχρεώσεων του σε talent show σε αθηναϊκή τηλεόραση, ενώ ο δεύτερος είναι στρατευμένος. Εκτός 19άδας έμειναν και οι Στέργιος Μπακάλης, Θεόδωρος Μπομπότης.

Ετσι αποστολή του Ρήγα Φεραίου βρίσκονται οι: Αναστάσιος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Χρήστος Λάμπρου, Θάνος Μπόρας, Χαράλαμπος Ράπτης, Χρήστος Σπαθής, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Αλεξίου, Κώστας Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Αποστόλης Τσιώλης, Θανάσης Γ. Παπαγεωργίου, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Γιώργος Παπακώστας, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής, Χρήστος Τζέκα.

Σφυρίζει ο Θεοχάρης

Οπως έγινε γνωστό, την περασμένη Τετάρτη, την αναμέτρηση θα διευθύνει ένας Βολιώτης από την ΕΠΣΘ, ο Δημήτρης Θεοχάρης, πρώτος βοηθός του θα είναι ο κ. Χρήστος Καραγιάννης από την ΕΠΣ Λάρισας, και ο Αλέξανδρος Αναστασίου, επίσης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Όσον αφορά τον παρατηρητή διαιτησίας, αυτός θα είναι ο Χαρίλαος Ντζάθας από τη Λαμία.

Είσοδος από τη Β’ Πεζογέφυρα

Πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά και τη διάθεση των εισιτηρίων εξέδωσε η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου για τον σημερινό αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων, ενώ ζητά από τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών σε φίλαθλα πλαίσια. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και για τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα, αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας, οι οποίοι καλούνται να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρόσβαση από το Parking του Σταδίου επιτρέπεται μόνο από τους κατόχους των Καρτών GOLD και μόνο για τους κατόχους του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων των VIP.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 14.45.

Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους για την αναμέτρηση μόνο από το εκδοτήριο του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Η παιδική κερκίδα

Με ανακοίνωση της η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου αναφέρει σχετικά με τη λειτουργία της παιδικής κερκίδας: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 θα ήθελε να ενημερώσει σχετικά με την συγκέντρωση των αθλητών των ακαδημιών της ομάδας αλλά και των μαθητών, που θα στελεχώσουν την μαθητική κερκίδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον εντός έδρας αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο. Σημείο συνάντησης είναι η είσοδος του Parking του Πανθεσσαλικού, και ώρα 15:20. Στο σημείο θα βρίσκονται ο εκπρόσωπος της Δ.Ε. κ. Χατζημπύρρος και ο προπονητής των Ακαδημιών κ. Σκουφογιάννης οι οποίοι και θα συνοδέψουν τα παιδιά οργανωμένα στην μαθητική κερκίδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου