ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Τίποτα άλλο από τη νίκη»

τίποτα-άλλο-από-τη-νίκη-298369

Στις επάλξεις επέστρεψαν και πάλι από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, σκεπτόμενοι όσο τίποτε άλλο πλέον το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που θα τους βρει αντιμέτωπους με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ερχόμενη Κυριακή 1/10 στις 4μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με προβληματισμούς λόγω του ανέτοιμου Καρτσιαμπά, αλλά και του τραυματία Μωυσίδη, στο κυανόλευκο στρατόπεδο προετοιμάζονται όσο το δυνατόν απερίσπαστα προκειμένου να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα τους οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βάσει των λεγόμενων του Φάντζιου Μπούις, αυτό δεν είναι άλλο από το τρίποντο και τη νίκη, για την οποία ο Βέλγος τεχνικός σχολίασε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη να την κατακτήσει. Για τον λόγο αυτό -και όχι μόνο- τοποθετήθηκε ο ένας εκ των δύο προπονητών της Νίκης Βόλου, φιλοξενούμενος στον «ΒΟΛΟΣ 98.6» αναφέροντας:

Για το εάν είναι έτοιμη η Νίκη για την πρεμιέρα:«Έχουμε ολοκληρώσει εφτά εβδομάδες προετοιμασίας. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής, γιατί σ’ όλη την προετοιμασία περιμένεις την έναρξη του πρωταθλήματος και η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη».

Για το παιχνίδι της Κυριακής και το ζητούμενο:«Όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολα. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε στο πρώτο παιχνίδι και δεν είναι τίποτα άλλο από τη νίκη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και με κάθε τρόπο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πέρα από τον μεταξύ μας φιλικό αγώνα έχουμε συγκεντρώσει επιπλέον πληροφορίες για τον αντίπαλο, τις οποίες θα μεταφέρουμε στους παίκτες μας».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των τριών ξένων ποδοσφαιριστών, αλλά και τους Χρήστο Καρτσαμπά, Σεραφείμ Μωυσίδη:«Οι τρεις ξένοι είναι πολύ κοντά πλέον σε φυσική κατάσταση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στην προετοιμασία. Ο Καρτσαμπάς είναι λίγο πιο πίσω σ’ αυτόν τον τομέα, γιατί τώρα εντάχθηκε στην ομάδα. Σε γενικές γραμμές είναι σε μία κατάσταση που είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Μωυσίδης αναμένεται να μπει σήμερα (25/09) στην προπόνηση κανονικά και πιστεύουμε πως μέχρι την Κυριακή όλοι θα είναι μία χαρά. Αυτοί που έχουν πιο πολύ διάθεση και δουλεύουν στις προπονήσεις, αυτοί θα αγωνιστούν. Κανείς δεν έχει τη φανέλα σπίτι του».

Για το πρόγραμμα των κυανόλευκων και την κλήρωση:«Νομίζω ότι η κλήρωση δεν είναι άσχημη, όμως έχουμε έναν πολύ σημαντικό μήνα που είναι ο Οκτώβριος. Έχουμε να παίξουμε έξι παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι».

Για τα παιχνίδια του Α’ γύρου απέναντι στις ομάδες της Μαγνησίας και το γεγονός ότι η Νίκη θα είναι γηπεδούχος:«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να βλέπουμε ότι πρέπει να κάνουμε διαχωρισμό στα εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα στους εντός έδρας αγώνας η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει, αλλά δεν θέλω να είμαστε μία ομάδα μόνο έδρας. Πρέπει να δείχνουμε κι εκτός έδρας ποιοι είμαστε και να μη φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε η Νίκη και θα πάμε σαν Νίκη παντού».

Για το ποιος πιστεύει ότι θα είναι πρωταθλητής του ομίλου:«Πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τερματίσουμε πρώτοι. Μ’ αυτή την ψυχολογία θα πάμε στο γήπεδο. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και θα φανεί στο γήπεδο ποιος είναι ο πιο δυνατός. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά αλλά και τύχη. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Έχουμε εικόνα από τις αντίπαλες ομάδες, όμως πάνω απ’ όλα κοιτάμε τη δική μας και πώς θα γίνουμε πιο δυνατοί».

Για το εάν οι ποδοσφαιριστές έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο ίδιος με τον Στέφανο Ξηροφώτο: «Σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει. Προσπαθούμε να παίξουμε οργανωμένα, μεταφέροντας σωστά την μπάλα από πίσω προς την επίθεση. Σίγουρα υπάρχει βελτίωση σε όλους τους τομείς, όμως είμαι ένας άνθρωπος που έχω απαιτήσεις από τους παίκτες μου και δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος. Πάντα θα υπάρχει κάτι που μπορείς να βελτιώσεις».

Από σήμερα η παραλαβή των διαρκείας

Από σήμερα Τρίτη θα ξεκινήσει η παράδοση των καρτών διαρκείας από την Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας μας για την ικανοποιητική πορεία της διάθεσης των καρτών διαρκείας τις τελευταίες ημέρες, κάτι που είναι αναμφισβήτητα ένα αισιόδοξο μήνυμα στήριξης και συσπείρωσης του ασύγκριτου κόσμου μας στην ομάδα.

Από τη Τρίτη 26/9/2017 ξεκινά η διαδικασία παραλαβής των καρτών διαρκείας που θα αναγράφουν την κατηγορία, τον αριθμό και το ονοματεπώνυμο του κατόχου. Τόπος παραλαβής θα είναι τα γραφεία των ακαδημιών της ομάδας στην οδό Μαιάνδρου (χώρος πρώην Βlue Star FM) καθημερινά από την Τρίτη 26 ως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 τις απογευματινές ώρες: 19:15 – 21:15. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή την απόδειξη προκαταβολής ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την παραλαβή όσο και για την χρήση των καρτών διαρκείας είναι η εξόφληση τους.

Να σημειωθεί ότι όσοι δεν πρόλαβαν να εγγραφούν για κάρτες διαρκείας μπορούν να επικοινωνούν για λίγες μέρες ακόμη με τα μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου ή με την γραμματεία στα γραφεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου τις παραπάνω ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες στο: 6945306520».

Κάλεσμα του Blue Club

Με ανακοίνωση ο σύνδεσμος οπαδών της Νίκης Βόλου, Blue Club, αναφέρει:

«Φίλοι κι αδέρφια. Κατόπιν μίας μεταβατικής όσο και επίπονης περιόδου, ο σύνδεσμός μας επανέρχεται πιο δυνατός από ποτέ στα δρώμενα της ομάδας μας, Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας, καθώς και όλους τους Νικιώτες για τα εξής:

1.Μετά και την “επανεκκίνηση” μας, θα πρέπει όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας να έρθουν στα γραφεία μας για εγγραφή (το ίδιο ισχύει και για τα παλαιά εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία οφείλουν να κάνουν ανανέωση της εγγραφής τους).

2.Την προσεχή Τετάρτη 27/9/2017 και ώρες 8-10 το βράδυ, θα είμαστε ξανά κοντά σας, μετά από πολύ καιρό με την οπαδική μας εκπομπή «Νίκη Είσαι…» μέσα από το γαλάζιο ραδιόφωνο της πόλης, τον Blue Heart FM 105.1

3.Το Σάββατο 30/9/2017, στις 8:00 το βράδυ, ο σύνδεσμός μας υποδέχεται την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με κυανόλευκο πάρτι στον χώρο του συνδέσμου μας.

4.Tην Κυριακή 01/10/2017, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, θα ακολουθήσει μια πολύ σημαντική γενική συνέλευση στα γραφεία του συνδέσμου μας.

Καλούμε όλο τον νικιώτικο κόσμο να πλαισιώσει τις δραστηριότητές μας και να μας δώσει δύναμη με την συμμετοχή του.

“Δεν πεθαίνει αυτό που μπορεί αιώνια να περιμένει”

ΠΙΣΤΗ-ΤΙΜΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου BLUE CLUB Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ 1985 – ΘΥΡΑ 3».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου