ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρεμιέρα με Κύπελλο

πρεμιέρα-με-κύπελλο-310108

Στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Πρωτεσίλαο

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής περιόδου καλείται να δώσει σήμερα στις 4.30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η Νίκη Βόλου, όπου στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ θα φιλοξενήσει τον Πρωτεσίλαο Πτελεού.

Οι κυανόλευκοι που συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έδωσαν την περασμένη Τετάρτη φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό και συνεχίζουν και σήμερα με την πρώτη πλέον επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της περιόδου 2017/18.

Στο πλαίσιο του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ και με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής να επιστρέφουν στην «αγκαλιά» της τοπικής τους ένωσης μετά την κατάργηση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής από την ΕΠΟ οι κυανόλευκοι επιστρέφουν σε ένα θεσμό στον οποίο αναδείχθηκαν νικητές την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν, κερδίζοντας τον Ρήγα Φεραίο στον τελικό του Πανθεσσαλικού την περίοδο 2015/16, με τους Νέτι Μέτσε, Αγγελο Ματθαίου και Σταύρο Βουρδάκη να παραμένουν στο ρόστερ, που κατέκτησε το τρόπαιο, ενώ επέστρεψε σε αυτό και ο Γιώργος Ιορδανίδης.

Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες να είναι μεγάλη, αφού η ομάδα του Πτελεού μετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα και στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ, ωστόσο στο κυανόλευκο στρατόπεδο μόνο στην… πλάκα δεν θα πάρουν το σημερινό παιχνίδι, περιμένοντας παράλληλα και την ενίσχυση του κόσμου τους, τόσο ηθική όσο και οικονομική, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών θα είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για τον αγώνα

Σε ανακοίνωση της η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου αναφέρει σχετικά με το σημερινό αγώνα: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Πρωτεσίλαο Πτελεού σήμερα Σάββατο 16/09/2017 στις 16:30, για την 1η Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την Β’ πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, από όπου και θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το εκεί εκδοτήριο. Η Γενική Είσοδος είναι στα 5€, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν».

Μέχρι Τετάρτη τα διαρκείας

Την παράταση διάθεσης των καρτών διαρκείας ανακοίνωσε η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου, αναφέροντας πως θα διατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος, παρατείνεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τη νέα χρονιά, μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς (Δευτέρα – Παρασκευή 12:00-14:00 και 19:00-21:30). Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών, και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών είναι εξής:

Gold: 250 €

Basic: 100 €

Fans: 70 €

Ladies: 50 €

Kids: 20 €

Family: 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις κάρτες μπορείτε να καλείτε στο 6945306520 ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου