ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρόβα πρωταθλήματος με Γ.Σ.Α.

πρόβα-πρωταθλήματος-με-γ-σ-α-318626

Σήμερα στις 6 μ.μ. η Νίκη Βόλου φιλοξενεί την ομάδα του Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να καθυστερεί λίγο ακόμη, Νίκη Βόλου και ΓΣ Αλμυρού συναντιούνται σήμερα στις 6 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, δίνοντας συνέχεια στην περίοδο προετοιμασίας τους.

Η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και έτσι οι ομάδες έχουν ακόμη μεγαλύτερο χρόνο να προετοιμαστούν ενόψει της νέας περιόδου, αφού ο καταρτισμός των ομίλων δεν πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Δοθείσης της ευκαιρίας και της αδυναμίας μέχρι στιγμής για εκκίνηση στο πρωτάθλημα, που είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει την επόμενη Κυριακή, Νίκη Βόλου και ΓΣ Αλμυρού έκλεισαν φιλικό παιχνίδι για σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων της Μαγνησίας, έχουν την ευκαιρία για διεξαγωγή νέων συμπερασμάτων.

Σημειώνεται πως η είσοδος των φιλάθλων έχει οριστεί στα 5 ευρώ, την ώρα που η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη.

Στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου το τεχνικό δίδυμο των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις θα δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής στους «μεγάλους», ενώ ακολουθεί ακόμη μία δυνατή αναμέτρηση και μάλιστα εκτός έδρας με αντίπαλο τον Μακεδονικό την ερχόμενη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Οσον αφορά την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού παρουσιάζεται άκρως ενισχυμένη στο μεταγραφικό παζάρι, με τους κυανόλευκους του Λάκη Μπακάλη να έχουν ενισχυθεί την καλοκαιρινή περίοδο, με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και με τη Νίκη Βόλου, όπως ο Αγγελος Σταυράκης, Βαγγέλης Στουρνάρας, Χρήστος Χολέβας, Κώστας Κυπτίου, Κώστας Φλίγκος και ο Στέλιος Αλεξανδρής, που αγωνίστηκε με τη Νίκη και στο τελευταίο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα επόμενα δυο προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας:

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκη Βόλου – ΓΣ Αλμυρού

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ωρα έναρξης: 18:00

Γενική Είσοδος: 5€

Παιδιά έως 12 ετών Δωρεάν

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου

Γήπεδο Νέας Ευκαρπίας

Ωρα έναρξης: 18:00

Ψάχνεται για αμυντικό

Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν με το μοντάρισμα των ποδοσφαιριστών, ψάχνοντας παράλληλα την αγορά για την εξεύρεση μιας ακόμη λύσης στα μετόπισθεν και την προσθήκη ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, μιας και αύριο Δευτέρα και εφόσον δεν δοθεί εκ νέου παράταση, ολοκληρώνεται η προθεσμία μεταγραφής ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Παράταση διάθεσης των διαρκείας

Την παράταση διάθεσης των καρτών διαρκείας ανακοίνωσε η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου, αναφέροντας πως θα διατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος, παρατείνεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τη νέα χρονιά, μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς (Δευτέρα – Παρασκευή 12:00-14:00 & 19:00-21:30). Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών, και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών είναι εξής:

Gold: 250 €

Basic: 100 €

Fans: 70 €

Ladies: 50 €

Kids: 20 €

Family: 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες μπορείτε να καλείτε στο 6945306520 ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου