ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ειρηνική διαμαρτυρία κατά ΕΠΟ…

ειρηνική-διαμαρτυρία-κατά-επο-319978

Από τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου κατά της ΕΠΟ και Διαιτητικού Δικαστηρίου

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ειρηνική συγκέντρωση πραγματοποίησαν χθες οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου και όχι μόνο, έξω από το Δημαρχείο Βόλου, αντιδρώντας για την απόφαση της ΕΠΟ αλλά και του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που με χθεσινή ανακοίνωση έκανε γνωστό πως απέρριψε την έφεση-προσφυγή των κυανόλευκων αλλά και του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι δύο ιστορικοί σύλλογοι της πόλης του Βόλου είχαν καταθέσει έφεση-προσφυγή

κατά της ΕΠΟ για ακύρωση της απόφασης της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία ελήφθη στις 24/7, περί εγκρίσεως αλλαγής της επωνυμίας της Πύδνας Κίτρους σε Βόλος ΝΠΣ και μεταφοράς της έδρας από το Κίτρος στον Βόλο.

Η υπόθεση συζητήθηκε την περασμένη Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο χθες με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως απορρίπτει την προσφυγή των δύο σωματείων, αναφέροντας: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση απέρριψε κατά πλειοψηφία (4-1) τις προσφυγές των σωματείων ΓΣΒ Η Νίκη και ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με τις οποίες ζητούσαν ακύρωση της απόφασης της ΠΔΕ/ΕΠΟ στις 24/7/2017 περί της εγκρίσεως αλλαγής της επωνυμίας του σωματείου ΜΑΣ Η Πύδνα Κίτρους σε Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος και μεταφοράς της έδρας από το Κίτρος της ΕΠΣ Πιερίας στο Βόλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας».

Οι φίλαθλοι των κυανόλευκων πραγματοποίησαν ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με τον σύνδεσμο φιλάθλων Blue Angels να βρίσκει την στήριξη και από τους υπόλοιπους συνδέσμους φιλάθλων των κυανόλευκων, αλλά και μερικών φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Αιτία της συγκέντρωσης ήταν «Η απόφαση-έκτρωμα της ΕΠΟ να επιτρέψει στην ξενόφερτη και παράνομη νέα ομάδα την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας», όπως ανέφεραν και στο κάλεσμα τους και σε άλλες ομάδες της πόλης.

Αύριο με ΓΣ Αλμυρού

Συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας δίνει αύριο Κυριακή η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού στις 6μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Με την έναρξη του πρωταθλήματος να μετατίθεται τουλάχιστον για την 1η Οκτωβρίου, οι κυανόλευκοι συνεχίζουν με το μοντάρισμα των ποδοσφαιριστών, ψάχνοντας παράλληλα την αγορά για την εξεύρεση μιας ακόμη λύσης στα μετόπισθεν με την προσθήκη ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Την ερχόμενη εβδομάδα οι κυανόλευκοι θα μεταβούν και στη Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τον Μακεδονικό.

Οσον αφορά το αυριανό φιλικό, στη Νίκη Βόλου περιμένουν και την έμπρακτη συμπαράσταση του κόσμου, απέναντι στον νεοφώτιστο ΓΣΑ, ο οποίος έχει ενισχυθεί αρκετά για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα επόμενα δυο προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας:

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκη Βόλου – ΓΣ Αλμυρού

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ώρα έναρξης: 18:00

Γενική Είσοδος: 5€/Παιδιά έως 12 ετών Δωρεάν

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου

Γήπεδο Νέας Ευκαρπίας

Ώρα έναρξης: 18:00

Νέο μέλος στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου

Ένα ακόμη μέλος προστέθηκε στη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και είναι ο λογιστής – οικονομολόγος Αργύρης Χαδούλης. Σε ανακοίνωση της Δ.Ε. αναφέρεται:

«Νέο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου είναι ο Αργύρης Χαδούλης, Λογιστής – Οικονομολόγος. Ο Αργύρης Χαδούλης γνωστός στη κοινωνία της πόλης μας, ασχολείται επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια ως Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Διοίκησης – Ανάπτυξης και παροχής Λογιστικών – Φορολογικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιείται στην πόλη του Βόλου, στην περιοχή των Βορείων Σποράδων και στη Θεσσαλία γενικότερα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου