ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βολική η μετάθεση της σέντρας

βολική-η-μετάθεση-της-σέντρας-332702

Και για την ομάδα της Νίκης Βόλου, με το πρωτάθλημα να ξεκινά στις 24 Σεπτεμβρίου ή και αργότερα

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Επίσημα τη μετάθεση της πρώτης σέντρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τουλάχιστον μία εβδομάδα αργότερα ανακοίνωσε χθες η ΕΠΟ, ανακουφίζοντας έστω και προσωρινά την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Η έλευση των τριών ξένων ποδοσφαιριστών, Ντόλγκι – Σούσκιν – Γιάγκοβλεφ, αργεί ακόμη για τους κυανόλευκους -χωρίς να αποκλείεται ακόμη και σήμερα η έλευσή τους- και αναμφίβολα η τροπή που έχει πάρει η υπόθεσή τους έχει κάνει τους κυανόλευκους να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα…

Ωστόσο, μετά τη χθεσινή εξέλιξη και την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας περί μετάθεσης της πρώτης σέντρας της Γ’ Εθνικής για τουλάχιστον μία εβδομάδα αργότερα, στο κυανόλευκο στρατόπεδο μπορούν να αισθάνονται λίγο περισσότερο ανακουφισμένοι.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως η αγωνία δεν παραμένει, με τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται σήμερα για τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε άλλα σωματεία, ενώ δόθηκε παράταση και για τους ελεύθερους μέχρι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Σε περίπτωση που κάποια περίπτωση εκ των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών ναυαγήσει, τότε η Νίκη είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε άλλες περιπτώσεις, ωστόσο πρέπει να περιμένει μέχρι ακόμη και το τελευταίο λεπτό, την ώρα που ο καταρτισμός των ομίλων εκκρεμεί και ακόμη όλα τα ενδεχόμενα περί πιθανής σέντρα είναι ανοιχτά.

Όσον αφορά την ανακοίνωση της ΕΠΟ περί μετάθεσης της σέντρας, η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε: «Να μετατεθεί λόγω ειδικών συνθηκών η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής από τις 17/9 στις 24/9, και σε περίπτωση που συντρέχει λόγος επιπλέον μετάθεσης να οριστεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος από την αρμόδια επιτροπή».

Αναβολή με Αχιλλέα, «έκλεισε» με Λεοντάρι

Την ερχόμενη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου θα δοθεί το επόμενο φιλικό τεστ για τους κυανόλευκους, μετά την έξοδο στο Βελεστίνο και τη νίκη με 2-1 επί του Ρήγα Φεραίου, όμως αντίπαλος δεν θα είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων, όπως είχε αρχικά γίνει γνωστό.

Συγκεκριμένα μετά από αίτημα της Φαρσαλινής ομάδας η Νίκη δεν θα «ξεσπιτωθεί», αλλά θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο την Α.Ε. Λεονταρίου από την Καρδίτσα, ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Γιάννης Παφλιάς, παλιά δόξα των κυανόλευκων, που συμμετέχει στην Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας. Μάλιστα ο βετεράνος άσσος της Νίκης και νυν προπονητής της ΑΕ Λεονταρίου θα τιμηθεί για την προσφορά του στον βολιώτικο σύλλογο στο φιλικό της Κυριακής μεταξύ των δύο ομάδων.

«Πρώτη» της Ακαδημίας

Την πρώτη της συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, και σε ανακοίνωσή της αναφέρεται: «Κάλεσμα σε παιδιά και γονείς στο Παντελής Μαγουλάς τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Μετά τη μόνιμη εξωτερική συνεργασία με τον Μισέλ Μπρένιξ και την εφαρμογή του προγράμματος του στην Ελλάδα από τη Νίκη Βόλου και τον νέο συνεργάτη μας κ. Γεωργίου Αντρέα σχετικά με τη γρήγορη αντίληψη, μετάδοση γνώσης αλλά και φιλοσοφίας του σύγχρονου τρόπου ποδοσφαίρου, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών της ομάδας μας τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγάρης Άκης, θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ. Φάντζιο Μπούις.

Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ, που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου.

Καλούμε τα νέα παιδιά και τους γονείς να έρθουν στη μεγάλη μας οικογένεια από τη Δευτέρα, να γνωριστούν με τους έμπειρους προπονητές μας, να λάβουν μέρος σε 2-3 προπονήσεις και αν επιθυμούν κατόπιν να εγγραφούν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου