ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προβληματισμός για τους ξένους

προβληματισμός-για-τους-ξένους-334209

Ούτε χθες κατέστη δυνατή η επιστροφή των τριών ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για ακόμη μία μέρα τουλάχιστον είναι αναγκασμένοι να περιμένουν στη Νίκη Βόλου την άφιξη των τριών ξένων ποδοσφαιριστών, τα επίσημα έγγραφα των οποίων ακόμη δεν έχουν αποκτηθεί, βάζοντας σε προβληματισμό τους κυανόλευκους.

Με το πρωτάθλημα να ξεκινά μέσα στον επόμενο μήνα, και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν φήμες μέχρι στιγμής περί μετάθεσης της σέντρας από τις 17 Σεπτεμβρίου για μία ή και δύο εβδομάδες αργότερα, στη Νίκη Βόλου βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας πώς και πώς την επιστροφή των Ντόλγκι, Γιάγκοβλεφ και Σούσκιν από την Ουκρανία και τη Ρωσία, αντίστοιχα.

Τα απαραίτητα έγγραφα – δικαιολογητικά δεν έχουν ακόμη συγκεντρωθεί από τους ποδοσφαιριστές, συναντώντας γραφειοκρατικά προβλήματα, που πιθανόν να τινάξουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον αέρα, και αυτό γιατί εφόσον οι παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν καταφέρουν να τα εξασφαλίσουν στη Νίκη, θα πρέπει να προχωρήσουν σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, με λίγες εβδομάδες να απομένουν ακόμη για την πρώτη σέντρα, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποτελέσει καταστροφή για τους κυανόλευκους, που θα πρέπει να τρέξουν άμεσα για να καλύψουν τις κενές θέσεις και να ενισχυθούν με παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Πρώτη της Ακαδημίας

Την πρώτη της συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, και σε ανακοίνωσή της αναφέρεται: «Κάλεσμα σε παιδιά και γονείς στο Παντελής Μαγουλάς τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Μετά τη μόνιμη εξωτερική συνεργασία με τον Μισέλ Μπρένιξ και την εφαρμογή του προγράμματος του στην Ελλάδα από τη Νίκη Βόλου και τον νέο συνεργάτη μας κ. Γεωργίου Αντρέα σχετικά με τη γρήγορη αντίληψη, μετάδοση γνώσης αλλά και φιλοσοφίας του σύγχρονου τρόπου ποδοσφαίρου, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών της ομάδας μας τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγάρης Άκης, θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ. Φάντζιο Μπούις.

Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ, που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου.

Καλούμε τα νέα παιδιά και τους γονείς να έρθουν στη μεγάλη μας οικογένεια από τη Δευτέρα, να γνωριστούν με τους έμπειρους προπονητές μας, να λάβουν μέρος σε 2-3 προπονήσεις και αν επιθυμούν κατόπιν να εγγραφούν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924».

Στις επάλξεις και το βόλεϊ

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 6.30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τις αγωνιστικές ομάδες βόλεϊ της Νίκης Βόλου. Συγκεκριμένα ξεκινά η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων της Νίκης σε γυναίκες, νεανίδες, κορασίδες Α΄ και παγκορασίδες Α’, με τα τμήματα να βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό και στις εγκαταστάσεις του στίβου προκειμένου να προετοιμαστούν για περίπου δέκα ημέρες, προτού εισέλθουν στο γήπεδο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τμήμα υποδομών

Πιστός στην ανάπτυξη του αθλητισμού ο Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ» λειτουργεί τμήμα υποδομών στο άθλημα του βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 15 ετών. Οι ακαδημίες βόλεϊ της Νίκης Βόλου δίνουν τη δυνατότητα στα νέα παιδιά της περιοχής μας να διασκεδάσουν και να αθληθούν μαθαίνοντας παράλληλα τα μυστικά του βόλεϊ μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης του αθλήματος υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών/τριών (πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ) του τμήματός μας.

Προπονητές: Χρήστος Γαλαζούλας, Λευτέρης Τιρτιράκης, Βάσω Καζοπίδου, Σοφία Μπουμπούκη

Πληροφορίες: Γραφεία Συλλόγου, οδ. Μαιάνδρου, αρ. 14, Νέα Ιωνία, Τηλ:2421060320

Τηλ. Επικοινωνίας: Σοφία Μπουμπουκη-6974669731, Βάσω Καζοπίδου-6974373947, Γιάννης Αρβανιτόπουλος-6934358911

Κόστος εγγραφής: 10€

Μηνιαία συνδρομή: 25€

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου