ΤΟΠΙΚΟ

Φιλοδώρησε με τεσσάρα τον Απόλλωνα ο Βόλος ΝΠΣ

φιλοδώρησε-με-τεσσάρα-τον-απόλλωνα-ο-β-337069

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
Φώτο: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Βελτιωμένος από φιλικό σε φιλικό εμφανίζεται ο Βόλος ΝΠΣ, δείχνοντας τα δόντια του και απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Γ’ Εθνική κατηγορία και τον 2ο Ομιλο. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 4-1 παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ, σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι φιλοξενούμενοι, που κράτησαν τον Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο τους ενόψει Football League, άνοιξαν το σκορ με τον Μίλιτς, αλλά δέχτηκαν τέσσερα τέρματα σε διάστημα 20 λεπτών, που σημείωσαν οι Πίτου Γκαρσία, Δημόπουλος, Ηλιόπουλος και Καμπαγιέρο.

Ο αγώνας

Με τον Απόλλωνα Λάρισας να προηγείται στο 15ο λεπτό, όταν ο Μίλιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ηλιάδη και πλάσαρε στο τετ-α-τετ τον Πατσογεώργο, ξεκίνησε ο χορός των γκολ στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα να βλέπει το προβάδισμα που έδωσε στην ομάδα του να χάνεται ένα λεπτό αργότερα.

Συγκεκριμένα η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε ένα λεπτό αργότερα, όταν στο 16’ ο Παπαζαχαρίας ανέτρεψε τον Μίλιτς και ο αρχηγός του Βόλος ΝΠΣ, Πίτου Γκαρσία, ήταν εύστοχος στην εκτέλεση πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής Δημητριάδης και σκόραρε από την άσπρη βούλα, νικώντας τον Κραβαρίτη.

Οι μηχανές είχαν πάρει πλέον μπροστά για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι και συνέχισαν επιθετικά για να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα στο 19’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του

Πίτου Γκαρσία από τα αριστερά, ο Δημόπουλος νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και με κεφαλιά έδωσε κεφάλι… στο σκορ στον Βόλος ΝΠΣ, με την μπάλα να βρίσκει και στην αριστερή δοκό.

Το 3-1 δεν άργησε να έρθει και έτσι στο 33’ ο Πέντα βρήκε με κάθετη πάσα τον Ηλιόπουλο, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να ξεπερνά και τον Κραβαρίτη, για να σημειώσει το τρίτο τέρμα της ομάδας του από πλάγια θέση, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται λανθασμένα για οφσάιντ.

Μάλιστα δύο λεπτά μετά και ενώ οι παίκτες και ο πάγκος του Απόλλωνα είχε ξεχαστεί στις διαμαρτυρίες, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τέταρτο τέρμα, όταν ο Καμπαγιέρο νίκησε από θέση τετ-α-τετ τον Κραβαρίτη, πλασάροντας ιδανικά για το 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ δεν έμελλε να αλλάξει, παρά τις πολλές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν και από τους δύο τεχνικούς. Ο Συράκος για τους φιλοξενούμενους ήταν άστοχος στο 65’, δοκιμάζοντας σουτ από καλή θέση, ενώ τρία λεπτά αργότερα

και από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Σαχινίδης επιχείρησε συρτό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Μπουργάνης, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό Βόλου, έπεσε και μπλόκαρε. Ο νεαρός τερματοφύλακας μάλιστα έδειξε τα ρεφλέξ του και τρία λεπτά αργότερα, όταν σταμάτησε και πάλι προσπάθεια του Σαχινίδη, που αυτή την φορά δοκίμασε να απειλήσει με δυνατό σουτ.

Βόλος ΝΠΣ – Απόλλων 4-1

Σκόρερ: (16’ πεν. Πίτου Γκαρσία, 19’ Δημόπουλος, 33’ Ηλιόπουλος, 36’ Καμπαγιέρο – 15’ Μίλιτς)

Διαιτητές: Δημητριάδης, Δημητράκης, Τσάγκαρης

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Πατσογεώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος, Πέντα, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία.

Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Τζελίδης, Ζέρης, Καλαμίδας, Παπακώστας, Κυπαρίσσης Δερμητζόγλου, Μελισσόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Παπουτσής, Ράιαν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Μαυρίας.

Έπαιξαν και οι: Φιρινίδης, Σάββας, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Καμπέρης, Χατζής, Συράκος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κολοβός, Σαχινίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου