ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπούις: «Σε ρυθμό πρωταθλήματος»

μπούις-σε-ρυθμό-πρωταθλήματος-337142

Μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου ο Φάντζιο Μπούις μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο στάδιο Βελεστίνου για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, επισημαίνοντας πως είναι αρκετά κουρασμένοι, αλλά πλέον η ομάδα της Νίκης Βόλου μπαίνει σε ρυθμό πρωταθλήματος. Σημειώνεται πως στον πάγκο των κυανόλευκων δε βρέθηκε το Σάββατο, ο Στέφανος Ξηροφώτος, λόγω κοινωνικής υποχρέωσης. Αρχικά ο Βέλγος τεχνικός σχολίασε:

«Κλείσαμε έναν κύκλο επτά φιλικών παιχνιδιών μέσα σε ένα διάστημα 18 ημερών. Νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές είχαν αρκετή κούραση, αλλά πλέον έχουν δύο μέρες να ξεκουραστούν και προχωράμε. Σιγά-σιγά μπαίνουμε σε ρυθμό πρωταθλήματος».

Για το εάν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του: «Πιστεύω ότι γενικά είμαστε λίγο κουρασμένοι και όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Κάθε τρεις μέρες δίναμε και ένα φιλικό και η κούραση περνάει στα πόδια και στο κεφάλι. Κλείνουμε έναν κύκλο και είμαστε ευχαριστημένοι που δεν είχαμε τραυματισμούς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και από Δευτέρα πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα. Επόμενο φιλικό πλέον είναι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Αχιλλέα».

Για την υπόθεση των τριών ξένων ποδοσφαιριστών που δεν έχουν επιστρέψει: «Είχαμε κάποιες εξελίξεις σήμερα (σ.σ. Σάββατο) και πιστεύω την Τρίτη να είναι όλοι πίσω».

Αλεξίου: «Κάτι παραπάνω από άψογοι»

Ο Γιώργος Αλεξίου, ο οποίος από φέτος έχει επωμιστεί και το προπονητικό κομμάτι μαζί με τον Χρήστο Σπαθή, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και όχι μόνο, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για την άριστη συνεργασία έως και σήμερα. Αρχικά ανέφερε: «Ήταν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας από τα πολλά που έχουμε προγραμματίσει φέτος. Σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε και μεγαλύτερη βελτίωση επάνω στους τομείς που δουλεύουμε. Προσπαθούμε καθημερινά και από φιλικό σε φιλικό βλέπουμε τη βελτίωση και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Χρήστο (σ.σ. Σπαθή). Αναμένουμε πλέον να καταρτιστεί ο όμιλος και να δούμε ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε, να κάνουμε το κατάλληλο σκάουτινγκ για αυτές τις ομάδες και να δούμε εάν αλλάξει ο προγραμματισμός μας και πάει παραπίσω εκτός εάν πάνε όλα καλά και το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου. Εχουμε ακόμη τέσσερα φιλικά παιχνίδια μπροστά μας και σκοπός μας είναι να βλέπουμε την ομάδα καλύτερη».

Για την καλύτερη εικόνα του Ρήγα στα παιχνίδια με τους δυνατούς αντιπάλους: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει τα καλά ματς για να βγάλει και το κάτι παραπάνω. Εμείς αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε, κρατώντας, ωστόσο, τις καλές εμφανίσεις με τις δυνατές ομάδες αλλά και να ανεβάσουμε την απόδοση μας με τις φαινομενικά πιο αδύναμες ομάδες».

Για το δημιουργικό κομμάτι: «Διαφοροποιήσαμε λίγο και το σύστημα μας, πήγαμε σε 4-3-3 με ένα ανασταλτικό χαφ και δύο δημιουργικούς και προσπαθούμε να δοκιμάσουμε σχήματα και θέσεις και ίσως στα επόμενα φιλικά να δοκιμάσουμε κάτι ακόμη».

Για την περαιτέρω ενίσχυση: «Εχουμε πει πως περιμένουμε δύο ποδοσφαιριστές όσον αφορά το δημιουργικό μας κομμάτι. Εναν πλάγιο επιθετικό και έναν ακόμη κεντρώο».

Για το διπλό ρόλο με τον Σπαθή: «Με τον Χρήστο είμαστε φίλοι από τα παιδικά μας χρόνια και δεν έχουμε κανένα θέμα. Δουλεύουμε πολύ καλά και θέλω δημόσια να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μας που είναι κάτι παραπάνω από άψογοι στη συνεργασία μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου