ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διατήρησε το… αήττητο, περιμένοντας όμως ενίσχυση

διατήρησε-το-αήττητο-περιμένοντας-ό-347651

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Δίχως να κερδίσει, αλλά δίχως και να χάσει σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι -το 5ο κατά σειρά στις τρεις εβδομάδες προετοιμασίας- η Νίκη Βόλου αγωνίστηκε απέναντι στον Διγενή Νοεχωρίου, χθες στο γήπεδο της Κερασιάς.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε μετά τα γκολ των Νασιακόπουλου στο 7’ και Ιορδανίδη με πέναλτι στο 60’, ενώ με τη Νίκη αγωνίστηκαν και δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι… Πάτρικ και Γιαμαλίδης.

Πώς ξεκίνησε

Με αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια απέναντι σε Παγασητικό και Παναιγιάλειο ξεκίνησε το χθεσινό παιχνίδι η Νίκη Βόλου απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου. Ετσι κάτω από τα δοκάρια θέση βασικού γκολκίπερ πήρε ο Θεολόγης και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τοποθετήθηκαν οι Λάιος, Ζιώγας, Βέργος και Δημολιός. Ρόλο αμυντικών μέσων είχαν οι Πάτρικ και Μέτσε, ενώ

ως οργανωτή και πίσω από τον επιθετικό χρησιμοποιήθηκε ο Γαρυφαλλόπουλος, με τους Μπάιριτς και Ματθαίου να τοποθετούνται στα άκρα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με τον Τζιώρα μοναδικό προωθημένο.

Το φιλμ του αγώνα:

7’ ΓΚΟΛ! Από λάθος της άμυνας και μετά από κακή εκτίμηση των Θεολόγη και Ζιώγα ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΓΣ Αλμυρού Αχιλλέας Νασιακόπουλος έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε για το 0-1

15’ Συνεργασία των Ματθαίου και Πάτρικ, με τον τελευταίο να κάνει το γύρισμα της μπάλας από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, αλλά κανείς δεν βρέθηκε σε θέση για γκολ

34’ Ο Δημολιός εκτελεί κόρνερ και μετά από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα Ζαφείρη, ο Ματθαίου πιάνει το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων καταλήγοντας άουτ

40’ Από σέντρα του Νασιακόπουλου από τα αριστερά, οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν την ευκαιρία για το 0-2, με τον Σκόνδρα να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση

43’ Αντεπίθεση για τη Νίκη Βόλου με τον Τζιώρα να μην καταφέρνει να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε με την μπάλα να περνά άουτ

60’ Από εκτέλεση κόρνερ του Ιορδανίδη, ο πρώην τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου και πέρυσι του ΓΣ Αλμυρού Σταμέλος, δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ακολούθησε σουτ με την μπάλα να βρίσκει και στο χέρι του Μπασιάκα με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιορδανίδης, σκοράροντας κόντρα στον πρώην συμπαίκτη του

63’ Από εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη ο Σταμέλος αποκρούει εντυπωσιακά με τον υπό δοκιμή Γιαμαλίδη να σουτάρει εκ νέου για να αποκρούσει και πάλι ο Σταμέλος. Ακολούθησε νέο σουτ του Μωυσίδη, που πέρασε άουτ

75’ Αποβολή του προπονητή των φιλοξενούμενων Θάνου Θεοδώρου, από το διαιτητή Στάθη Ευσταθιάδη μετά από διαμαρτυρίες

88’ Από πάσα του Τσιανάκα η μπάλα θα φτάσει στον Ματθαίου, αλλά το σουτ του 18χρονου θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Μπούις-Ξηροφώτος) Θεολόγης (46’ Τζήμας), Λάιος (73’ Σφονδυλιάς), Δημολιός (46’ Γενιτσαρίδης), Βέργος (46’ Μωυσίδης, 84’ λ.τρ. Κουκουτής), Ζιώγας (46’ Γιαμαλίδης), Πάτρικ, Μέτσε, Μπάιριτς (46’ Βουρδάκης), Ματθαίου, Γαρυφαλλόπουλος, Τζιώρας (56’ Σιώμος).

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Θεοδώρου) Ζαφείρης (46’ Σταμέλος), Κακαστάθης (46’ Γιαννούλας), Ντέλης (70’ Ξεφτέρης), Γούτσιος, Σαρακατσάνος (46’ Αμπαδιωτάκης), Μακρής, Νταής (60’ Φακίτσας), Μπασιάκας (60’ Γιώτας), Τσικρικάς (70’ Παπαθανασίου), Νασιακόπουλος (80’ Βλισάρης), Σκόνδρας (60’ Χρ. Γκάμπας).

  • Για τρίτο σερί παιχνίδι απουσίασαν χθες οι Σούσκιν, Γιάγκοβλεφ και Ντόλγκι, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν αύριο Τρίτη και πριν το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου
  • Ανακοίνωση σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη εξέδωσε και η Νίκη Βόλου, αναφέροντας πως την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δ.Ε. των κυανόλευκων: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει πως την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, στις 18:30, στο Πανθεσσαλικό στάδιο, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Η είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα καταβάλουν οι γυναίκες και τα παιδιά (από 12 ετών και άνω). Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να βρεθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας σε αυτό το δυνατό φιλικό παιχνίδι».
  • Τα διαρκείας

Ξεκίνησε και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία βάσει σχεδιασμού θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για τη χρήση του οποίου αναμένονται τα τυπικά.

Με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία, η κυανόλευκη Δ.Ε. ελπίζει ότι στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο να υπάρξει η ανάλογη στήριξη των φιλάθλων. Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αναφέρεται:

Η διάθεσή τους θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών: Gold: 250€, Basic: 100€, Fans: 70€, Ladies: 50€, Kids: 20€, Family: 130€

  • Συνεχίζονται οι εγγραφές

Με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου αναφέρει σχετικά με τη λειτουργία των ακαδημιών: «Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγάρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ. Φάντζιο Μπούις.

Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου, και είναι ανοιχτά από 12:00-14:00 και 19:00-21:30 Δευτέρα έως Παρασκευή για να δεχθεί έγκαιρα τις εγγραφές σας από σήμερα, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου