ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανεβάζει στροφές η Νίκη Βόλου

ανεβάζει-στροφές-η-νίκη-βόλου-353226

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναμφίβολα το πιο δυνατό τεστ στις ημέρες της προετοιμασίας της καλείται να δώσει σήμερα στις 6.30μ.μ. η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον Παναιγιάλειο της Football League στο Πανθεσσαλικό στάδιο, λίγες μέρες αργότερα από το… 15-0 επί του Παγασητικού.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις από χθες, έχοντας την ευκαιρία για ξεκούραση την Τρίτη, αλλά σήμερα καλούνται να δώσουν ένα από τα πλέον δυνατά τεστ της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, ακριβώς ένα μήνα πριν από τη σέντρα της 17ης Σεπτεμβρίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι θα φιλοξενήσουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο την ομάδα του Αιγίου, η οποία προετοιμάζεται στο Πήλιο το τελευταίο δεκαπενθήμερο ενόψει των υποχρεώσεών της για το πρωτάθλημα της Football League, έχοντας δώσει ήδη ακόμη ένα φιλικό με τον Βόλος ΝΠΣ, από τον οποίο και ηττήθηκε με 1-0 την περασμένη εβδομάδα.

Με ανακοίνωσή τους οι κυανόλευκοι αναφέρουν πως η γενική είσοδος στο σημερινό φιλικό που θα δοθεί και πάλι στο Πανθεσσαλικό στάδιο κοστίζει 5 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη.

Προπόνηση για τους μικρούς…

Σε χρυσή ευκαιρία να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές, που μετέχουν των προπονήσεων και προέρχονται από τους Νέους Αθλητές Νίκης, μετατράπηκε το φιλικό της Νίκης Βόλου απέναντι στον Παγασητικό την περασμένη Δευτέρα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν… με 15-0. Με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με 6-0 υπέρ της Νίκης, οι μικροί ξέσπασαν απέναντι στην ομάδα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ και πέτυχαν ακόμη εννέα τέρματα, σκορπώντας χαμόγελα σε τεχνική ηγεσία και φιλάθλους.

Για τη Νίκη Βόλου σκόραρε τέσσερις φορές ο Τζιώρας (8’, 10’, 18’, 21’) στο πρώτο ημίχρονο, ενώ καρέ τερμάτων πέτυχε και ο Βουρδάκης στην επανάληψη (68’, 73’ 77’, 79’). Δύο γκολ πρόσθεσε ο Γαρυφαλλόπουλος (8’, 21’) και από μία φορά βρήκαν δίχτυα οι Σιώμος (50’), Κουκουτής (70’), Ματθαίου (81’), Φλώρος (82’) και Λάιος (86’).

Χρόνο συμμετοχής από τους ξένους ποδοσφαιριστές έλαβε μόνο ο Μπάιριτς, με τους υπόλοιπους να έχουν σχετική άδεια προκειμένου να βρεθούν στην πατρίδα τους για να διευθετήσουν γραφειοκρατικά ζητήματα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Α’ ΜΕΡΟΣ): Τζήμας, Γενιτσαρίδης, Δημολιός, Βέργος, Μωυσίδης, Μέτσε, Μπάιριτς, Τσιανάκας, Γαρυφαλλόπουλος, Ιορδανίδης, Τζιώρας

(Β’ ΜΕΡΟΣ): Ράπτης (71’ Σπηλιόπουλος), Βουρδάκης, Σφονδυλιάς, Ζιώγας, Λάιος, Τσιανάκας (65’ Κουκουτής), Ιορδανίδης (58’ Φλώρος), Σιώμος (75’ Βλάχος), Μπάιριτς (58’ Χατζόγλου), Ματθαίου, Γαρυφαλλόπουλος (62’ Κουτσούκης)

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Αρβανίτης, Ξηρομερίτης, Καραγιώργος, Στρούγγης, Χαλκίδης, Μπραχόλι Χριστογιαννούλας Π., Γκατζούνας, Τσούτσας, Μαρούφ, Σίμος

Έπαιξαν και οι Καράνταγλης, Ζιώγας, Μπαρδής, Γιαννακόπουλος, Διαμαντής, Χριστογιαννούλας Δ.

Μπούις: «Καλή ομάδα όταν…»

Μετά το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα τοποθετήθηκε ο Φάντζιο Μπούις, με τον προπονητή των κυανόλευκων να τονίζει αρχικά:«Για εμάς ήταν η τελευταία προπόνηση για την πρώτη φάση της προετοιμασίας. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά αυτό το διάστημα, και αφού ξεκουραστούμε για δυο μέρες, συνεχίζεται η προετοιμασία με άλλη δουλειά, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για το σημερινό αγώνα με τον Παναιγιάλειο: «Εμείς οι προπονητές ξέρουμε σε ποιο επίπεδο είναι η ομάδα και δεν αγχωνόμαστε. Δεν είναι κανένα τεστ σημαντικό, απλώς βγάζουμε κάποια συμπεράσματα και βλέπουμε αυτά που δουλεύουμε. Ξέρουμε ότι θα είμαστε πολύ καλή ομάδα, όταν πρέπει να είμαστε».

Για τις ευκαιρίες στους μικρούς: «Τα παιδιά σωματικά δεν είναι έτοιμα ακόμη για την πρώτη ομάδα, όμως φαίνεται και φάνηκε και σήμερα ότι έχουν ποδοσφαιρική παιδεία. Αυτό έχει σημασία. Δικό μας έργο είναι να τους δυναμώσουμε, να τους δουλέψουμε και να τους δώσουμε ευκαιρίες και σιγά σιγά κάποιοι από αυτούς θα είναι στην πρώτη ομάδα».

Από σήμερα και πάλι

διαρκείας και εγγραφές

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. των κυανόλευκων, λόγω της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, τα γραφεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου όπου γίνεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας έμειναν κλειστά μέχρι χθες Τετάρτη αλλά θα επαναλειτουργήσουν από σήμερα Πέμπτη.

Οι εγγραφές των Ακαδημιών: «Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών.

Τα διαρκείας

Με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία, η κυανόλευκη Δ.Ε. ελπίζει ότι στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο να υπάρξει η ανάλογη στήριξη των φιλάθλων. Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αναφέρεται:

Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί έξι κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών: Gold: 250€, Basic: 100€, Fans: 70€, Ladies: 50€, Kids: 20€, Family: 130€

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου