ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην αερογέφυρα της ντροπής…

στην-αερογέφυρα-της-ντροπής-354935

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στέλνει η Νίκη Βόλου με βίντεο που ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού της τμήματος. Με στόχο ένα ποδόσφαιρο «χωρίς βία, καθαρό από κάθε σκιά που πλήττει την αξιοπιστία του, ένα ποδόσφαιρο αλληλοσεβασμού, τίμιο και δίκαιο», όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση οι κυανόλευκοι απευθύνουν κάλεσμα τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, και όχι μόνο, να στηρίξει αυτή τη νέα τους προσπάθεια.

Η Νίκη Βόλου από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο επιστρέφει και πάλι στο Πανθεσσαλικό, όπου έζησε στιγμές δόξας πριν από λίγα καλοκαίρια, αλλά πριν από λίγους μήνες ντροπιάστηκε -δυστυχώς εκ νέου- το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα πρωτοφανή επεισόδια στην περίφημη πλέον τρίτη πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου πριν τη διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Από την αερογέφυρα οι κυανόλευκοι στέλνουν το δικό τους μήνυμα, όπου στο βίντεο που ανέβασαν παίζουν ποδόσφαιρο οι Τζιώρας, Γιάκοβλεφ, Μέτσε και Δημολιός και την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες και προπονητές τους παρακολουθούν, εκείνοι αναφωνούν: «Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο».

Παράλληλα με το βίντεο οι κυανόλευκοι αναφέρουν σε ανακοίνωση τους: «Για εμάς στη Νίκη Βόλου 1924 το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αυτό έχει αποδειχθεί στα 93 χρόνια ανόθευτης ιστορίας μας, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού και του πολιτισμού που μας διακατέχουν.

Στόχος μας ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία, καθαρό από κάθε σκιά που πλήττει την αξιοπιστία του, ένα ποδόσφαιρο αλληλοσεβασμού, τίμιο και δίκαιο, που θα εμπνεύσει τα νέα παιδιά σε όλη την Ελλάδα να αγωνίζονται με ήθος, μακριά από αναβολικά. Ένα ποδόσφαιρο που θα μπορεί και πάλι να είναι γιορτή για όλους.

Ετσι καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, και όχι μόνο, να στηρίξει αυτή τη νέα μας προσπάθεια και με την επιστροφή μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δηλώνουμε μέσα από τους αληθινούς πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, ότι «Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο».

Συντελεστές του βίντεο είναι οι: Φάνης Αλεξανδρής (Σκηνοθεσία/μοντάζ), Μιχάλης Τσιντσίνης-Αλέξης Τσιντσίνης, (TechItSerious Productions), Περικλής Χατζηβασιλείου (Drone) και στην οργάνωση ο Γιώργος Κουτσούκης.

Από Πέμπτη

διαρκείας και εγγραφές

Οπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. των κυανόλευκων, λόγω της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, τα γραφεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου όπου γίνεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας θα είναι κλειστά έως την Τετάρτη και θα επαναλειτουργήσουν από την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017.

Οι εγγραφές των Ακαδημιών: «Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών.

Τα διαρκείας

Με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία, η κυανόλευκη Δ.Ε. ελπίζει ότι στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο να υπάρξει η ανάλογη στήριξη των φιλάθλων. Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αναφέρεται:

Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών: Gold: 250€, Basic: 100€, Fans: 70€, Ladies: 50€, Kids: 20€, Family: 130€.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου