ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αντίο με ευχές από Κορέτα

αντίο-με-ευχές-από-κορέτα-359784

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ώρα που η Νίκη Βόλου συνεχίζει το χτίσιμο της νέας χρονιάς, ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε πέρυσι με τα κυανόλευκα, ο Γιάννης Κορέτα αποτελεί παρελθόν, με τον ΟΦ Ιεράπετρας να αποτελεί τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Λασιθίου απέκτησε τον Γιάννη Κορέτα, ο οποίος δεν ξέχασε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας, που έπαιξε πέρυσι στη Γ’ Εθνική, ευχόμενος την άνοδο.

Ο 25χρονος φορ μετά από μια δύσκολη σεζόν στους κυανόλευκους με προσωπική του δήλωση που απέστειλε στα Μ.Μ.Ε., θέλησε να ευχαριστήσει παράλληλα τον κόσμο της ομάδας, τους συμπαίκτες και τους προπονητές του, οι οποίοι συνετέλεσαν ώστε να τελειώσει μία σεζόν κάτω από αντίξοες συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος της.

Παράλληλα αναφέρει πως επιθυμία του ήταν να παραμείνει στα κυανόλευκα, αλλά κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη. Αναλυτικά η δήλωση του:

«Είναι τιμή κάθε ποδοσφαιριστή να φορά τη φανέλα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και είμαι ιδιαίτερα περήφανος και χαρούμενος που ήμουν ένας απ’ αυτούς. Εύχομαι από καρδιάς η ομάδα φέτος να πετύχει τους στόχους της και να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική, που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην θέση που της αξίζει και της αρμόζει. Επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στο δυναμικό της ομάδας, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη, χωρίς να φέρω ευθύνη.

Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ που ήταν για ακόμη μια φορά δίπλα μας, δίνοντάς μας κουράγιο και δύναμη με την παρουσία του στο γήπεδο και το θερμό του χειροκρότημα, βοηθώντας μας να αντεπεξέλθουμε στην περσινή δύσκολη χρόνια, όπου όλοι γνωρίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έπαιζαν για την φανέλα και μόνο τιμώντας την ιστορία και τον κόσμο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, που ενωμένοι όλοι μας σαν μια γροθιά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, προσπαθήσαμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Κλείνοντας, θα ήθελα για ακόμη μια φορά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον μοναδικό κόσμο ελπίζοντας πως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

Εις το επανιδείν!»

Η ανακοίνωση απόκτησης του ποδοσφαιριστή από τον ΟΦΙ αναφέρει: «Η πρώτη μεταγραφική βόμβα από τον ΟΦΙ. Ο 25χρονος σκόρερ ολκής, με θητεία έως και την Super League με την Νίκη Βόλου, ο Γιάννης Κορέτας είναι από σήμερα παίκτης του ΟΦΙ. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίσθηκε σε Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή, Μαγνησιακό και Ρήγα Φεραίο. Είναι ο παίκτης που αναμένεται να δώσει τις λύσεις στην κορυφή της επίθεσης του ΟΦΙ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου