ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή μετά από εννέα χρόνια

επιστροφή-μετά-από-εννέα-χρόνια-368734

Στην ομάδα που τον ανέδειξε επιστρέφει ο Σεραφείμ Μωυσίδης, ο οποίος ντύθηκε και πάλι στα κυανόλευκα για χάρη της Νίκης Βόλου

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στα κυανόλευκα για χάρη της Νίκης Βόλου επέστρεψε μετά από εννέα χρόνια ο Σεραφείμ Μωυσίδης, έχοντας πλέον σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και νέα θέση, μιας και ο κόσμος της ομάδας τον είχε γνωρίσει ως αμυντικό μέσο, αλλά πλέον αγωνίζεται σε αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Φορώντας τα κυανόλευκα για δύο χρόνια ο Μωυσίδης έπαιξε με τη Νίκη Βόλου τόσο στο Π. Μαγουλάς όσο και στο Πανθεσσαλικό, προερχόμενος από την Ιταλική Μπρέσια και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μέτρησε με τη Νίκη συνολικά 46 συμμετοχές σε πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο, έχοντας και τρία τέρματα από το 2008 μέχρι και το 2010.

Με 121 αγώνες και 4 τέρματα στη Football League με 4 γκολ αλλά και 92 στη Γ’ με δέκα τέρματα, όπως και με επτά συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος, ο γεννημένος στις 17/4/90 Σεραφείμ Μωυσίδης, έρχεται να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία σε μια αρκετά καλή ποδοσφαιρικά ηλικία, σε μια ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε, διεκδικώντας με το καλημέρα θέση βασικού στο φετινό ρόστερ.

Από τη Νίκη Βόλου σειρά πήραν οι ομάδες του Βύζαντα Μεγάρων (54 συμμετοχές – 4 γκολ) σε Β’ και Γ’ Εθνική, της Αναγέννηση Επανωμής (33 συμμετοχές – 3 γκολ) στη Β’, του Απόλλωνα Καλαμαριάς (46 συμμετοχές – 4 γκολ) στη Β’ κατηγορία αρχικά και στη συνέχεια στη Γ’, ενώ αγωνίστηκε και στον Παναιγιάλειο για δύο περιόδους αρχικά το 2014-15 αλλά και πέρυσι μετρώντας 41 αγώνες όλοι στη Football League, όντας μάλιστα και εκ των αρχηγών της ομάδας του Αιγίου.

Η κυανόλευκη Δ.Ε. ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα βρίσκονταν στο Π. Μαγουλάς έχοντας συζητήσεις με τους κυανόλευκους, αλλά δεν πήρε μέρος στην πρώτη, με την οριστική συμφωνία να κλείνει το βράδυ της Πέμπτης και η απόκτησή του να ανακοινώνεται χθες Παρασκευή.

Στην ανακοίνωση επιστροφής του Μωυσίδη η Νίκη Βόλου αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σεραφείμ Μωυσίδη για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης είναι γεννημένος στις 17 Απριλίου 1990, έχει ύψος 1,83 και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τον Παναιγιάλειο, έχοντας μία γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές στη Football Leauge και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος. Κατά το παρελθόν, εκτός από τη φανέλα της Νίκης Βόλου έχει αγωνιστεί στην U19 της Μπρέσια, στον Βύζαντα Μεγάρων, στην Επανομή και στον Απόλλωνα Πόντου.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει, και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

«Η ομάδα που με ανέδειξε»

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Δ.Ε. ο Σεραφείμ Μωυσίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr αναφέροντας:

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το πρώτο σου πέρασμα από τη Νίκη Βόλου. Πώς νιώθεις που θα φοράς και πάλι τη φανέλα της ομάδας;

«Πράγματι έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από την πρώτη μου θητεία στη Νίκη. Ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα, όταν γύρισα από Ιταλία και η ομάδα που με ανέδειξε στον ελληνικό ποδόσφαιρο, και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που επιστρέφω στη μεγάλη αυτή οικογένεια πιο έτοιμος πλέον να βάλω το λιθαράκι μου στη προσπάθεια που γίνεται. Η ιστορία της Νίκης μιλάει από μόνη της, οπότε περισσεύουν τα δικά μου λόγια για το πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Εύχομαι να είναι επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα».

Τον κόσμο της Νίκης τον γνωρίζεις αρκετά καλά. Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις για τη νέα χρονιά;

«Ο κόσμος της Νίκης είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ιστορίας της. Ξέρω τι εστί να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο, και όλοι μας θα πρέπει να ματώνουμε για την ομάδα και γι’ αυτούς. Είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξουν, όπως κάνουν πάντα, και ελπίζω να μπορέσουμε να τους δώσουμε και πάλι χαρά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου