ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένει κι άλλη ενίσχυση

περιμένει-κι-άλλη-ενίσχυση-371636

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η απόκτηση του Χρήστου Τζιώρα μπορεί να ενθουσίασε τον κόσμο της Νίκης Βόλου την περασμένη Δευτέρα, όταν και πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» της ομάδας, αλλά σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία για τους κυανόλευκους.

Η επιτροπή μεταγραφών συνεχίζει εξάλλου τη δουλειά με τη λίστα που έχει δοθεί από το τεχνικό δίδυμο και βρίσκεται σε επαφή καθημερινά με υποψήφιους ποδοσφαιριστές, που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το κυανόλευκο ρόστερ. Εξάλλου, για την ενίσχυση στην άμυνα αναμένονται κι άλλες προσθήκες.

Για τρίτη μέρα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται πρωί και απόγευμα υπό τις οδηγίες των δύο προπονητών, Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις, όπως και των συνεργατών τους, τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Κοντοβά και τον γυμναστή Αντρέα Γεωργίου.

Οι προπονήσεις διεξάγονται στο Π. Μαγουλάς και στη συνέχεια θα πραγματοποιούνται τόσο στο Πανθεσσαλικό όσο και στο γήπεδο της Κερασιάς, όπου είχαν πραγματοποιηθεί και την περασμένη εβδομάδα τα δοκιμαστικά.

Στην προετοιμασία των κυανόλευκων δίνουν το παρών καθημερινά οι: Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Βαγγέλης Ράπτης, Παύλος Τασιάς, Νίκος Σφονδυλιάς, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Άγγελος Ματθαίου, Σταύρος Βουρδάκης, Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, Γιάννης Βέργος, Νίκος Παπαδήμας, Δημήτρης Δημολιός, Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ιορδανίδης, Σέναντ Μπάιριτς, Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, Άντον Ντόλγκι, Αντρέι Γιάκοβλεφ και Χρήστος Τζιώρας, ενώ επτά ποδοσφαιριστές από τους Νέους Αθλητές Νίκης θα συνεχίσουν τη δουλειά με την πρώτη ομάδα, και είναι οι: Αλέξανδρος Σιώμος, Γιάννης Κουτσούκης, Σέλντι Νάνο, Περικλής Χρηστίδης, Φίλιππας Βλάχος, Θοδωρής Κουκουτής, Γιώργος Φλώρος και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί η απόκτηση ή όχι των Μπαξεβάνου, Λάιου, Τσιγαρίδα και Αναστασιάδη.

Τέλος, όσον αφορά τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, αυτάδεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τους κυανόλευκους, αλλά οι αντίπαλοί τους έχουν προλάβει ήδη να το κάνουν, και συγκεκριμένα η Νίκη θα παίξει με αντίπαλο τον Ρήγα την Τρίτη 26 Αυγούστου στο Βελεστίνο, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Πύρασο, δίχως να έχει αποφασιστεί ακόμη η έδρα για τους δύο τελευταίους αγώνες.

Τα διαρκείας

της νέας σεζόν

Ξεκίνησε και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία βάσει σχεδιασμού θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για τη χρήση του οποίου αναμένονται τα τυπικά.

Με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία, η κυανόλευκη Δ.Ε. ελπίζει ότι στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο να υπάρξει η ανάλογη στήριξη των φιλάθλων. Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αναφέρεται:

«Η διάθεσή τους θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών:
Gold: 250€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€

Family: 130€

Αιτήσεις:

• Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή 12:00-14:00 και 19:00-21:30) στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς στα Γραφεία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας μέχρι και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

• Συμπληρώνοντας online την αίτηση στο επίσημο site της ομάδας www.nikifc.gr (εκτός του Family)

Πληροφορίες:

• Για την έκδοση των καρτών είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

• Για τις εκπτώσεις ανέργων είναι απαραίτητη η βεβαίωση κάρτας ανεργίας και για αυτή των ΑμΕΑ πιστοποιητικού αναπηρίας 67% κι άνω με λήξη τουλάχιστον 31.05.2018.

• Για τις κάρτες Kids απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα (πατέρας, μητέρα, αδερφός άνω των 18 ετών) και είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού με την προϋπόθεση ότι έχει γεννηθεί από 01.01.2000 μέχρι και 31.12.2004.

• Για τις κάρτες Family είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Πληροφορίες: 6945306520 & [email protected]».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου