ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τζιώρας: «Έχω δεθεί με τον κόσμο»

τζιώρας-έχω-δεθεί-με-τον-κόσμο-373121

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ένα από τα καλύτερα «δώρα» στον κόσμο της ομάδας πραγματοποίησε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου την περασμένη Δευτέρα, παρουσιάζοντας τον 28χρονο επιθετικό Χρήστο Τζιώρα και πάλι στα κυανόλευκα.

Από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας και πρώτος σκόρερ τη σεζόν της ανόδου πριν από μερικά χρόνια, ο Κοζανίτης επιθετικός επέστρεψε στην ομάδα όπου αγαπήθηκε και δοξάστηκε ποδοσφαιρικά, θέλοντας με τη σειρά του να βάλει το δικό του λιθαράκι στην επιστροφή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Μπορεί ο Τζιώρας να μην είχε υπογράψει μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και έσκασε μύτη στο Π. Μαγουλάς, αφού τα τυπικά ακολούθησαν λίγες ώρες αργότερα, η προκαταβολή όμως που πήρε ήταν μεγάλη, με την αγάπη του κόσμου να μην έχει προηγούμενο σε αντίστοιχη «πρώτη».

Ο Τζιώρας αποθεώθηκε από τον κόσμο, που φώναζε όρθιος ρυθμικά το όνομα του, και με τον δικό του γύρο του θριάμβου επέστρεψε στα κυανόλευκα, θέλοντας με τους νέους του πλέον συμπαίκτες να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Χθες το πρωί η Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Τζιώρα, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Χρήστος Τζιώρας είναι γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1988 και την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα της Βέροιας. Κατά το παρελθόν εκτός από τη φανέλα της Νίκης Βόλου, με την οποία έχει 20 γκολ σε 66 συνολικά αγώνες, έχει αγωνιστεί στον Βατανιακό, στον Αετό Σκύδρας, στον Παναργειακό, στον Απόλλωνα Σμύρνης κ.ά.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Δ.Ε. ο Χρήστος Τζιώρας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Πώς νιώθεις με την επιστροφή σου στην Νίκη;

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να επιστρέφω στην ομάδα που έχω ζήσει τόσο σημαντικές στιγμές. Έχω δεθεί με τον κόσμο της ομάδας, μας ενώνουν τόσα πολλά και θέλω να είναι σίγουρος πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Παπακωνσταντίνου:

«Τίποτα χωρίς τους φιλάθλους»

Πριν από την έναρξη της προχθεσινής πρώτης και τον αγιασμό από τον πάτερ Απόστολο Ντόκο, ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας: «Μου αρέσει που βλέπω πολλούς φιλάθλους στο γήπεδο, όπως παλιά. Βέβαια έχει αλλάξει ο χλοοτάπητας, έχουν προστεθεί κερκίδες. Η Νίκη παλιά ήταν μεγάλη και έτσι θέλουμε να την ξανακάνουμε. Η Νίκη έκανε γνωστό το βολιώτικο ποδόσφαιρο σε όλη την επικράτεια.

Όλοι μιλούσαν για τη Νίκη. Βέβαια υπήρχαν τότε ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, ο Παναιγιάλειος και ο Φωστήρας, αλλά εμείς γράψαμε ιστορία. Κι αυτή θέλουμε να συνεχίσουμε να τη γράφουμε με εποποιία, με σελίδες χρυσές. Αυτή η ομάδα με το προπονητικό τιμ και τους φιλάθλους, μαζί με την ακαδημία μας, από την οποία θα βγάλουμε τα νέα ταλέντα για να βοηθήσουμε τη Νίκη.

Χωρίς τους φιλάθλους δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η Διοικούσα Επιτροπή με μένα και όλους τους άλλους αποφασίσαμε με σοβαρότητα να φέρουμε τη Νίκη εκεί όπου της αξίζει. Βλέπω με μεγάλη χαρά τους φιλάθλους να είναι παρόντες, και σε λίγο στο Πανθεσσαλικό θα γίνεται χαμός.

Θέλουμε τη Νίκη να πάει εκεί που ανήκει. Όλοι εμείς στη Δ.Ε. θέτουμε το καλό παράδειγμα και οι προπονητές και η ομάδα μας θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν με τις καλύτερες συνθήκες που εμείς θα τους προσφέρουμε, για να ανεβάσουμε τη Νίκη εκεί όπου ανήκει.

Επίσης και χωρίς τους προπονητές και τους παίκτες δε γίνεται τίποτε. Όλοι όμως έχουμε ένα κοινό σκοπό, με όλη την αγάπη μας για τη Νίκη, να την ανεβάσουμε εκεί που της αξίζει.

Έτσι στα εισιτήρια διαρκείας έχουμε κάνει ειδική κατηγορία για 12-20 ετών, προκειμένου να μπορούν με 20 ευρώ, να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της Νίκης.

Αυτό δείχνει ότι θέλουμε κοντά μας τους φιλάθλους με τα παιδιά τους. Θέλουμε να κάνουμε τη Νίκη πάλι μεγάλη. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και με φιλάθλους που θα συμπαρίστανται ακόμη και από μακριά να βοηθήσουμε την ομάδα να ανεβεί εκεί που της αξίζει. Στόχος μας είναι να ξανακάνουμε τη Νίκη μεγάλη».

Φάτσης: «Επιτέλους

επιτυχημένη χρονιά»

Με την ευχή η φετινή να είναι επιτέλους μια επιτυχημένη χρονιά, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, απεύθυνε το δικό του χαιρετισμό αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Μια νέα χρονιά ξεκινά με πολύ δυνατές προϋποθέσεις. Ελπίζουμε πως στο τέλος της χρονιάς να βρεθούμε εκεί που πρέπει και στην κατηγορία που πρέπει. Ξεκίνησε μία χρονιά με ένα δυνατό Δ.Σ. και μια δυνατή Δ.Ε., που αποτελείται από εκλεγμένα μέλη που ο κόσμος επέλεξε, και με ένα πολύ δυνατό νομικό τμήμα. Αυτό που μένει να αποδείξουμε είναι ότι είμαστε και αγωνιστικά δυνατοί. Έτσι λοιπόν ξεκινάμε με μία ομάδα και ένα τεχνικό τιμ που μας δίνουν μεγάλη ελπίδα. Με ανθρώπους γνώστες του ποδοσφαίρου, με ένα ρόστερ το οποίο έχει τα πάντα, από μικρά παιδιά των ακαδημιών μέχρι αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές, που έχουν πατήσει ευρωπαϊκά γήπεδα. Η προσθήκη του Χρήστου Τζιώρα μας δίνει μεγαλύτερη ακόμη χαρά και ελπίδα για τη χρονιά που έρχεται. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους και θεωρώ ότι θα είναι μια επιτέλους επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα».

Τα διαρκείας της νέας σεζόν

Ξεκίνησε και συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Η διάθεσή τους γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για Ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών:
Gold: 250€, Basic: 100€, Fans: 70€, Ladies: 50€, Kids: 20€, Family: 130€

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου