ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανακοίνωσε Σούσκιν και Μπάιριτς η Νίκη Βόλου

ανακοίνωσε-σούσκιν-και-μπάιριτς-η-νίκ-375996

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι και επίσημα από χθες ο Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, με τον 26χρονο Ρώσο επιθετικό να δίνει σήμερα το παρών στην πρώτη των κυανόλευκων στο Π. Μαγουλάς (7μ.μ.), ενώ σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε και ο 22χρονος Κροάτης μέσος Σέναντ Μπάιριτς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μεταγραφές ποιότητας ανακοίνωσαν οι κυανόλευκοι μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον ερχομό των Ουκρανών Ντόλγκι και Γιάκοβλεφ να ακολουθεί ο Ρώσος φορ Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, ο 22χρονος Κροάτης μέσος Σέναντ Μπάιριτς και αναμένονται ακόμη τρεις Έλληνες, μεταξύ των οποίων ο επιθετικός Χρήστος Τζιώρας, ο αμυντικός μέσος Βασίλης Μπαξεβάνος και ο κεντρικός αμυντικός Σταύρος Σταθάκης, που έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΚ.

Ανακοίνωσε Σούσκιν και Μπάιριτς

Γεννημένος στις 11 Μαρτίου του 1991, ο 26χρονος Ρώσος επιθετικός Βιάτσεσλαβ Βλαντιμίροβιτς Σούσκιν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έρχεται να προσδώσει ποιότητα αλλά και ταχύτητα στην επίθεση της Νίκης Βόλου.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Λετονική Μπάμπιτε, ωστόσο έκανε τα πρώτα του βήματα ξεκινώντας από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ίσως τη στιγμή αυτή την πιο δυνατή ομάδα στη Ρωσία, παραμένοντας στα γαλάζια για δύο χρόνια. Από εκεί μετέβη στην Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, όπου σε 55 εμφανίσεις είχε και 9 τέρματα την περίοδο 2012-14, για να ακολουθήσουν επίσης στη Ρωσία οι Φάκελ Βόρονετσκ. Από εκεί σειρά πήραν η Λετονική Γιελγκάβα, η Βίτεμπσκ στη Λευκορωσία, η Σιόνι στη Γεωργία και προσφάτως η Μπάμπιτε στη Λευκορωσία.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Vyacheslav Sushkin για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Sushkin είναι γεννημένος στις 11 Μαρτίου 1991, έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται τόσο στο χώρο του κέντρου όσο και στην κορυφή της επίθεσης, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την SK Babite. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των: Sioni Bolnisi, FK Vitebsk, FK Jelgava, Dinamo St. Petersburg, Petrotrest St. Petersburg, ενώ έχει αγωνιστεί και στα προκριματικά του Europa League τη σεζόν 2015-2016 με τα χρώματα της FK Jelglava. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Η ανακοίνωση για τον 22χρονο μέσο Σέναντ Μπάιριτς: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Senad Bajric για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Κροάτης μέσος είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1995 και κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των: ASK Jabink, NK Maksimir, NK Dugo Selo, NK Dugopolje, HASK Zagreb, NK ZET 1927. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Θέλει και Σταθάκη

Στο μεταξύ, μετά τις προτάσεις σε Χρήστο Τζιώρα και Βασίλη Μπαξεβάνο, οι κυανόλευκοι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον 29χρονο υψηλόσωμο (1.88εκ.) κεντρικό αμυντικό Σταύρο Σταθάκη, ο οποίος μετά την Ενωση Θράκης με την οποία πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα μεταπήδησε στην Ξάνθη και από εκεί ως δανεικός στο Παραλίμνι στην Κύπρο και στην ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής. Ο αριστεροπόδαρος στόπερ, γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη, μετά τη θητεία του στην ΑΕΚ αγωνίστηκε και πάλι στην Κύπρο για λογαριασμό της Αγίας Νάπας, και από εκεί επέστρεψε στην Ελλάδα παίζοντας για ΑΕΛ, Παναργειακό και Κισσαμικό, έχοντας επίσης συμμετοχές σε Super League και Football League.

Στις 7 μ.μ. η πρώτη

Πραγματοποιώντας την πρώτη της προπόνηση και τον καθιερωμένο αγιασμό για την περίοδο 2017-18 στο Π. Μαγουλάς σήμερα Δευτέρα στις 7 μ.μ., η Νίκη Βόλου ξεκινά τις υποχρεώσεις της.

Στη σημερινή πρώτη, το παρών θα δώσουν σίγουρα από το περσινό ρόστερ οι: Μέτσε, Παπαδήμας, Δημολιός, Βέργος, Τζήμας, Ματθαίου, Βουρδάκης, Τσιανάκας, Ράπτης, Γαρυφαλλόπουλος και οι νέοι… Θεολόγης, Ιορδανίδης, Ντόλγκι, Γιάκοβλεφ, Σούσκιν και Μπάιριτς.

Στο κάλεσμα της Δ.Ε. τονίζεται: «Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 19:00 ξεκινάμε μια νέα εποχή. Με όνειρα και με φιλοδοξίες όμως πάνω απ’ όλα σε στέρεες βάσεις. Τα θεμέλια της νέας χρονιάς μπαίνουν στο σπίτι μας. Εκεί που πλέον σε λίγο καιρό θα χτίζεται το μέλλον της ομάδας, το μέλλον της Νίκης Βόλου. Εκεί ξεκινάμε και την προσπάθεια για το πρωτάθλημα της Football League 2. Με το παρελθόν να μας δείχνει πώς θα χτίσουμε το μέλλον, σας καλούμε να δείξουμε σε νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τι σημαίνει να πατάς στον αγωνιστικό χώρο του Παντελής Μαγουλάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου