ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό Β. ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης

επιστρέφει-στον-ολυμπιακό-β-ο-γρηγόρη-376006

Σε σίριαλ του φετινού καλοκαιριού εκτυλίχθηκε η παραμονή του Γρηγόρη Ευθυμιάδη στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό να συμφωνεί αρχικά στο να συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα, αλλά στη συνέχεια να αποχωρεί, ψάχνοντας τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό…

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με 28 συμμετοχές αλλά και τρία τέρματα στο περσινό πρωτάθλημα, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης αποτέλεσε μία από τις εκλάμψεις των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ήταν από τους πρώτους που πέρασε και πάλι τα γραφεία των ερυθρόλευκων προκειμένου να ανανεώσει ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Ωστόσο, οι διοικητικές εξελίξεις και η καθυστέρηση προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή αργούσε και έτσι ο Ευθυμιάδης άρχισε να ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό, εκτός Μαγνησίας.

Με τον ίδιο να μην έχει βρει την επιθυμητή λύση, αλλά και με τον Ολυμπιακό Βόλου να χρειάζεται την ποιότητα του μεσοεπιθετικά, οι δύο πλευρές έφτασαν και πάλι κοντά και έτσι από αύριο ο Θεσσαλονικιός μέσος, αναμένεται να ανηφορίσει προς τα Γρεβενά και τη Σαμαρίνα, όπου και έχουν καταλύσει από χθες Κυριακή.

Αναμφίβολα η εξέλιξη αυτή αναμένεται να χαροποιήσει αρχικά τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, προσθέτοντας ακόμη ένα δυνατό όπλο στη φετινή φαρέτρα, αλλά και τον κόσμο των ερυθρόλευκων, που αναγνώρισε την ποιότητα και το πάθος του 26χρονου ποδοσφαιριστή στο περσινό πρωτάθλημα.

Στη Σαμαρίνα από χθες

Στη Σαμαρίνα βρίσκονται από χθες οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές, όπου μαζί με το τεχνικό επιτελείο θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σε υψόμετρο 1.412μ. οι ερυθρόλευκοι βρήκαν ιδανικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας κατ’ αποκλειστικότητα το γήπεδο για καλύτερη προετοιμασία και θα επιστρέψουν στις 11 Αυγούστου, προκειμένου να δώσουν και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η οποία θα γίνει στις 17/9.

Ετσι στη Σαμαρίνα, όπου αναμένεται ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης και όχι μόνο, βρίσκονται από χθες οι: Χρήστος Νόνης, Γιώργος Θέος, Δημήτρης Σέττος, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Δημήτρης Τόσκας, Στέφανος Κραγιόπουλος, Χρήστος Καράμπελας, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Γεώργιος Μέμος, Νικόλαος Λούγκος, Λεωνίδας Κούτσικος, Κωνσταντίνος Αλαμάνης, Δήμος Κόκκας, Ανδρέας Κόκκας, Χρήστος Σκανδάλης, Βαγγέλης Αγγελής, Γιώργος Πατσής, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αντώνης Φραγκογιάννης, Τάσος Χατζόγλου, Κώστας Καρβούνης, Αχιλλέας Κωνσταντίνου.

Από 40 έως 250 ευρώ τα διαρκείας

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές και τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 και ευελπιστεί με την ανανεωμένη τιμολογιακή πολιτική να συσπειρώσει όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Ειδικότερα, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του Σταδίου).

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€, Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€, Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών).

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ταυτότητά τους , να καταθέτουν το ποσό του εισιτηρίου και να εγγράφονται στις αντίστοιχες λίστες.

Τα γραφεία θα λειτουργούν:

Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-14:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-13:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου