ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένει τον Ολυμπιακό η Νίκη Βόλου

περιμένει-τον-ολυμπιακό-η-νίκη-βόλου-420479

Για τη συγκατοίκηση στο Πανθεσσαλικό, με τη γραπτή απάντηση από τα Τουριστικά Ακίνητα

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με όπλο την οργάνωση θα πορευθεί η Νίκη Βόλου την επόμενη χρονιά θέλοντας να βάλει τις βάσεις για τη συνέχεια και όχι να πραγματοποιήσει μια χρονιά διάττοντα αστέρα, μαζεύοντας τα κομμάτια της στη συνέχεια.

Μέχρι στιγμής πολλά από τα ζητήματα που αφορούν το οργανωτικό κομμάτι δείχνουν να είναι κλεισμένα και τελειωμένα, όμως το βάρος πέφτει στην έγγραφη απάντηση των Τουριστικών Ακινήτων στο θέμα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, που δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί και μέχρι αύριο Παρασκευή.

Οι συζητήσεις με τα μέλη που θα πλαισιώσουν τους Στέφανο Ξηροφώτο και Φάντζιο Μπούις συνεχίζονται, και από κει και πέρα και μέχρι τις 30 Ιουνίου θα ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν στα κυανόλευκα με νέους όρους, ήθη και έθιμα…

Για το θέμα του Πανθεσσαλικού Σταδίου και όχι μόνο τοποθετήθηκε χθες ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Φάτσης, ο οποίος φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο της Νίκης, ανέφερε πως η διοικητική κατάσταση στον Ολυμπιακό Βόλου έχει φέρει το θέμα πίσω χρονικά, αφού η πρόταση των κυανόλευκων στα Τουριστικά Ακίνητα έχει γίνει με προϋπόθεση να συγκατοικήσει με τους ερυθρόλευκους. Αναλυτικά όσα σχολίασε:

Για το Πανθεσσαλικό Στάδιο: «Δυστυχώς είμαστε σε αναμονή, γραπτή αναμονή, γιατί προφορικά ισχύουν αυτά που είπα στη Γ.Σ. (σ.σ. ότι έχει επέλθει συμφωνία). Εμείς θα είμαστε στο Πανθεσσαλικό, αλλά οι εξελίξεις του Ολυμπιακού Βόλου μας φέρανε λίγο πίσω στην έγγραφη συμφωνία. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και ξανακάναμε εναλλακτική πρόταση στα Τουριστικά Ακίνητα. Μετά από την κατάσταση στον Ολυμπιακό Βόλου που άλλαξε περιμένουμε, γιατί είπανε πάλι μέχρι την Παρασκευή. Είμαι σε καθημερινή επικοινωνία με τα Τ.Α. Υπάρχει πρωτοκολλημένη αίτηση του Ολυμπιακού Βόλου στα Τ.Α. για το Πανθεσσαλικό. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στη συγκατοίκηση, απλά διαδικαστικά έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα, όσον αφορά το διοικητικό καθεστώς του Ολυμπιακού Βόλου.

Εμείς κάναμε συγκεκριμένη πρόταση για συγκατοίκηση και με χρήματα που μπορούν να κατατεθούν άμεσα. Είναι μια δυσκίνητη εταιρία (σ.σ. τα Τουριστικά Ακίνητα), που λειτουργεί με επιτροπές και διοικητικά συμβούλια και είμαστε σε αναμονή. Ενδεχομένως μέχρι την Παρασκευή ή πάρα πολύ σύντομα θα έχουμε την έγγραφη αντιπρόταση τους για να τη μελετήσουμε. Είμαστε στο 90% να παίξουμε στο Πανθεσσαλικό. Έχουμε το πάνω χέρι και ενδεχομένως να γίνει και πλειστηριασμός. Το συγκεκριμένο θέμα έχει φέρει πράγματα πίσω, γιατί είναι το πρώτο που θέλουμε να τελειώνει».

Για το γήπεδο της ΓΑΙΑΟΣΕ και τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ: «Όλα τα πράγματα τρέχουν παράλληλα. Ευτυχώς πράγματα τα οποία στο παρελθόν δεν τα αγγίζαμε καθόλου και τα θεωρήσαμε πως χρειάζεται βάθος χρόνου ευτυχώς πρέπει να τρέχουν όλα παράλληλα. Το να πετάς μια λέξη που λέγεται ΟΣΕ είναι εύκολη, ή μεταγραφές, ή Πανθεσσαλικό ή “Μαγουλάς”. Μπορείτε να μεταφράσετε αυτές τις λέξεις σε χρήματα; Νομίζω πως πρέπει εκεί να επικεντρωθούμε. Όλα γίνονται με προσοχή και μελετημένα, με συζητήσεις σε καθημερινή βάση και με πολλές ώρες από πολλά άτομα. Υπάρχει τρομερό παρασκήνιο αλλά για το καλό της ομάδας».

Για το οργανωτικό κομμάτι το τμήμα μάρκετινγκ, τον εκπρόσωπο Τύπου και τις διαφημίσεις: «Θεωρώ πως είναι τρία κομμάτια που πρέπει να δουλέψουν συντονισμένα, αλλά περιμένουμε να ανακοινωθεί πρώτα το τεχνικό τιμ γιατί είναι αντιδεοντολογικό για εμένα να ανακοινώσουμε άλλες θέσεις και όχι πρώτα το προπονητικό τιμ. Όταν γίνει αυτό θα ανακοινώσουμε ακόμη τρία κομμάτια που έχουν σχέση με το μάρκετινγκ, την επικοινωνία και τη διαφήμιση».

Για το Π. Μαγουλάς: «Το Μαγουλάς θα πάρει τη μορφή που του αρμόζει και για τη χρήση που του αρμόζει. Πρέπει να φτιάξουμε ένα γήπεδο σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Αν όλα τελειώσουν καλά με το Πανθεσσαλικό θα είναι το κατάλληλο γήπεδο για τις ακαδημίες και τους Νέους Αθλητές».

Στον αέρα το νέο σάιτ

Σε νέα ιστοσελίδα θα φιλοξενούνται τα νέα της ποδοσφαιρικής Νίκης, η οποία θα στεγαστεί ιντερνετικά στο www.nikifc.gr, ιστότοπος που είχε χρησιμοποιηθεί και παλαιότερα από τους κυανόλευκους και επί εποχής Ανδρέα Πάτση. Από εκεί αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις και μάλιστα μέχρι τις 30 Ιουνίου ο φίλαθλος κόσμος των κυανόλευκων θα πρέπει να κάνει υπομονή, μιας και έχει ήδη προγραμματιστεί η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την έναρξη λειτουργίας του. Στις ενότητες του σάιτ θα φιλοξενηθεί και ηλεκτρονική μπουτίκ, από την οποία οι κυανόλευκοι θα μπορούν να προμηθεύονται και αναμνηστικά της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά και να ενημερώνονται επίσημα για τις μεταγραφές και όχι μόνο. Επίσης έτοιμη είναι και η νέα σελίδα της ομάδας στο Facebook ως Νίκη Βόλου – Τμήμα Ποδοσφαίρου – www.nikifc.gr.

Αλλαγή χώρου για τους αγώνες μπάσκετ

Λόγω διεξαγωγής αγώνων ρυθμικής γυμναστικής το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, οι μεικτοί εσωτερικοί αγώνες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο λήξης της μπασκετικής σεζόν 2016-17, με τη συμμετοχή γονέων κι αθλητριών του τμήματος (γυναικεία ομάδα, νεάνιδες, κορασίδες – ακαδημία), θα πραγματοποιηθούν στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, το Σάββατο 24 Ιουνίου, τις ίδιες ώρες, από τις 13:00 – 15:00

Ευχές του Blue Club

Με ανακοίνωση του το Blue Club Θυρα 3 «Π. Ντοκούζης» αναφέρει: «Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα αδέλφια μας Κοντογιάννη Θοδωρή και Χαλκιά Βαγγέλη, των οποίων οι γυναίκες έφεραν στον κόσμο δύο ακόμα Νικιωτάκια. Να σας ζήσουν και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου