ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κινήσεις σε όλα τα μέτωπα

κινήσεις-σε-όλα-τα-μέτωπα-422500

Εβδομάδα εξελίξεων αλλά και συμφωνιών είναι η τρέχουσα για τη Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να θέλουν να διεκπεραιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες, με το φινάλε του Ιουνίου να πλησιάζει.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τυπικά μέχρι τα τέλη του μήνα όλοι οι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με τους κυανόλευκους, ωστόσο στη συνέχεια είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου επιθυμούν. Στη Νίκη Βόλου, το τεχνικό δίδυμο των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις έχει ήδη παραδώσει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να παραμείνουν στα κυανόλευκα και τη νέα χρονιά, πιστεύοντας πως με τις κατάλληλες συνθήκες θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.

Αναμφίβολα υπάρχουν απαιτήσεις από πολλούς ποδοσφαιριστές αναφορικά με τα οφειλόμενα της περσινής χρονιάς, αλλά υπάρχει αισιοδοξία με τον έναν ή άλλο τρόπο να καλυφθούν κάποια από αυτά, έτσι ώστε οι δύο πλευρές να βρεθούν και πάλι υπό την ίδια στέγη.

Πέραν από τους ποδοσφαιριστές όμως υπάρχουν και τα μέλη του τεχνικού τιμ που θα πλαισιώσουν τους Ξηροφώτο και Μπούις, και στόχος είναι να κλειστούν όσο γίνεται γρηγορότερα ο προπονητής τερματοφυλάκων, ο γυμναστής αλλά και ακόμη ένας βοηθός των δύο προπονητών.

Ο Χρήστος Κοντοβάς, που διατέλεσε πέρυσι προπονητής τερματοφυλάκων μετά την έλευση Ξηροφώτου στους κυανόλευκους, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει εκ νέου τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων, ενώ συζητήσεις γίνονται έτσι ώστε μέχρι την Παρασκευή να κλείσουν και οι υπόλοιπες θέσεις.

Η χρονιά που πέρασε αναμφίβολα άφησε καμένη γη και οι κυανόλευκοι τρέχουν να «μπαλώσουν» θέσεις που πέρυσι είχαν αφεθεί στο έλεος του θεού, και έχουν να κάνουν με το οργανωτικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος το τμήμα marketing αλλά και το κομμάτι των διαφημίσεων.

Μεγάλο βάρος στις ακαδημίες

Με νέα ήθη και έθιμα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι ακαδημίες της Νίκης Βόλου από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι, οι μικροί ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το αύριο του συλλόγου αναμένεται να είναι καλυμμένοι από ασφαλιστική εταιρεία με την οποία και θα συνάψει συμφωνία η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης.

Την περασμένη Πέμπτη εξάλλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών, στην οποία έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Στέργιος Φάτσης, όπως επίσης οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Σουγγάρης αλλά και ο προπονητής Φάντζιο Μπούις. Όπως έγινε γνωστό, το πρόγραμμα ωρών προπόνησης θα κοινοποιηθεί μέχρι τις 25 Ιουλίου, ενώ η δράση θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου, με τους μικρούς να χρησιμοποιούν τις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Π. Μαγουλάς.

Οι κυανόλευκοι αναμένεται να ρίξουν μεγάλο βάρος στις ακαδημίες, οι οποίες καλώς εχόντων των πραγμάτων θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις εγκαταστάσεις του Π. Μαγουλάς και τους βοηθητικούς χώρους, με τους ιθύνοντες των κυανόλευκων να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και με τους προπονητές, που θα αναλάβουν τη διαπαιδαγώγηση των μικρών ποδοσφαιριστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου