ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αγώνας δρόμου μέχρι την επόμενη Δευτέρα

αγώνας-δρόμου-μέχρι-την-επόμενη-δευτέ-440360

Την επόμενη Δευτέρα 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, και όπως είχε προαναγγελθεί η Γ.Σ. της Νίκης Βόλου, στην οποία αναμένεται να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις στο κυανόλευκο τμήμα ποδοσφαίρου, που θα βρει την ομάδα και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ανάμεσα στα ζητήματα που θα συζητηθούν είναι ο οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος των δύο τελευταίων σεζόν και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί και θα ψηφιστεί ο σχεδιασμός της ερχόμενης περιόδου από την Ερασιτεχνική, μιας και μέχρι την περασμένη Δευτέρα, οπότε και είχε δοθεί η σχετική διορία, δεν προέκυψε καμία πρόταση, τουλάχιστον γραπτή και βάσει των όσων ζητήθηκαν από την Ερασιτεχνική.

Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, και σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί μία ώρα αργότερα, εφόσον παρίστανται το 50% πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Μέχρι τότε όμως γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να έχουν «κλειδώσει» όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα, και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη αναμένεται να δοθεί και επίσημη απάντηση αναφορικά με το αίτημα των κυανόλευκων για χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, που μπορεί να σημάνει μια σειρά θετικών εξελίξεων, με τη Νίκη Βόλου να επιστρέφει εκεί όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά την περίοδο 2014-15 και στο πρωτάθλημα της Super League.

Στόχος των κυανόλευκων είναι να χρησιμοποιήσουν και πάλι το Πανθεσσαλικό, προκειμένου το Π. Μαγουλάς να μπορέσει να αποτελέσει και πάλι το φυτώριο των ακαδημιών, που μαζί με την πρώτη ομάδα ταλαιπωρήθηκαν αρκετά φέτος, μιας και τόσο η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όσο και των βοηθητικών, αποτέλεσαν τροχοπέδη στη φετινή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα.

Οι συναντήσεις αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τις 12 Ιουνίου από τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής, με στόχο να παρουσιαστεί ένα όσο το δυνατόν καλύτερο και πληρέστερο πλάνο για την επόμενη σεζόν, η οποία μπορεί να μείνει ως παρακαταθήκη και για τη συνέχεια.

Στην ανακοίνωση-πρόσκληση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται:

«Προς: Όλα τα μέλη του Σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

Κύριοι,

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 31/ 05/2017.

Συγκαλεί: Σε γενική συνέλευση τα μέλη που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και ώρα έναρξης την 18:00μ.μ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:00μ.μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της γενικής συνέλευσης.

2. Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

3. Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

4. Σχεδιασμός της Ερασιτεχνικής για το ποδοσφαιρικό τμήμα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

5. Διάφορα.

Η γενική συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 50% πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της γενικής συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της γενικής συνέλευσης τη συνδρομή τους μέχρι και τον μήνα Μάιο 2017».

Συνάντηση για το οικόπεδο της ΓΑΙΑΟΣΕ

Εξάλλου όπως έγινε γνωστό, υπήρξε συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών από τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου κ. Θάνο Βούρδα, παρουσία και του διευθύνοντα συμβούλου της ΓΑΙΟΣΕ κ. Αθανάσιου Σχίζα. Σημειώνεται πως το παρών στη συνάντηση έδωσε εκ μέρους της Νίκης Βόλου ο κ. Βασίλης Βενέτης με συνεργάτες του, και στόχος είναι η παραχώρηση του οικοπέδου που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο Π. Μαγουλάς και ανήκει στην ΓΑΙΑΟΣΕ.

Εφόσον η Ερασιτεχνική Νίκη μπορεί να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο χώρο τότε θα μπορεί να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερα παιδιά να αθληθούν υπό την σκέπη της δίνοντας κίνητρο σε νέους και νέες να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του αθλητισμού, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει την περιοχή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου