ΤΟΠΙΚΟ

Στον Πηλέα το εισιτήριο του μπαράζ

στον-πηλέα-το-εισιτήριο-του-μπαράζ-457165

Στον αγώνα μπαράζ με φόντο την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ, έχοντας ως αντίπαλο την ομάδα των Μικροθηβών θα βρεθεί ο Πηλέας, ο οποίος κέρδισε με 1-0 την ΑΕ 2002 το απόγευμα του Σαββάτου στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο αγώνας αναμένεται να οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο, με τις δεύτερες ομάδες στους δύο ομίλους της Β’ Κατηγορίας, να μάχονται πλέον για το ποιος θα ακολουθήσει Μαγνησιακό και Ανθιμο Γαζή (θα αγωνιστούν την Κυριακή στο ΕΑΚ για τον τίτλο του υπέρπρωταθλητή) στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.

Οσον αφορά την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕ 2002 και Πηλέα, οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, αλλά το πάθος και η καρδιά των παικτών του Στέργιου Σιαμέτη υπερίσχυσε και με χρυσό σκόρερ τον Θάνο στο 8’, πανηγύρισαν στο φινάλε, και αφού μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Νικόπουλου, ο οποίος αποχώρησε για τα αποδυτήρια άρον-άρον, ακολούθησε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Ο αγώνας

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίκτες της ΑΕ 2002, όταν και βρέθηκαν κοντά στην αντίπαλη περιοχή, με τον Βερντόβα να βρίσκει σε καλή θέση τον Πολυχρόνου, αλλά το διαγώνιο σουτ του τελευταίου από θέση μέσα αριστερά πέρασε άουτ στο 7’.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πηλέας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις του στην αντίπαλη περιοχή, όταν ο Παπαπορφυρίου εκτέλεσε φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή και αριστερά, με τον Δημόπουλο να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και αφού πάτησε σε πλάτη συμπαίκτη του, για να τροφοδοτήσει στο δεύτερο δοκάρι τον Θάνο, ο οποίος ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε με αριστερό πλασέ για το 1-0, αφιερώνοντας το γκολ στον… εκλιπόντα σκύλο του.

Η ΑΕ 2002 θέλησε να ψάξει την ισοφάριση με το παιχνίδι, ωστόσο να μην έχει ρυθμό, εξαιτίας των πολλών καρτών που βγήκαν από το τσεπάκι του νεαρού ρέφερι, ενώ γκολ που σημείωσε στο 27’ με τον Κιόσια, ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και με τον Βερνόβα στο 43’, ο οποίος σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ έπειτα από παρέμβαση αμυνόμενου.

Ο Πηλέας θα μπορούσε να έχει τελειώσει από νωρίς την υπόθεση νίκη, αλλά στις καθυστερήσεις ο Θάνος δεν αποδείχτηκε το ίδιο εύστοχος, στέλνοντας την μπάλα στη συμβολή των δοκών, μετά από έξοχο συνδυασμό με τους συμπαίκτες του.

Στην έναρξη του β’ μέρους η ΑΕ 2002 συνέχισε να κυκλοφορεί την μπάλα για περισσότερη ώρα, με τον Πηλέα να αμύνεται μαζικά, στην προσπάθεια να κρατήσει… το υπέρ του 1-0, καταφέρνοντάς το τόσο στο 64’ όσο και στο 69’, όταν σε πανομοιότυπες φάσεις ο Πολυχρόνου εκτέλεσε φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε μπροστά από το τέρμα, χωρίς κανείς να την αγγίξει.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν και την ΑΕ 2002 να θέλει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά να μην το πετυχαίνει στο 77’ και από σέντρα του Γάκια από τα δεξιά ο Κατσαρός, βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία, για να ακολουθήσει πέντε λεπτά αργότερα, ο Παρίσης βρήκε με κάθετη πάσα τον Γάκια, αλλά ο τελευταίος όντας αμαρκάριστος στην περιοχή, σούταρε ελάχιστα άουτ.

Με τη λήξη του αγώνα, παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, ωστόσο όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, υπήρξε σύρραξη δίχως, ωστόσο, να υποπέσει στην αντίληψη των διαιτητών!

ΑΕ 2002: (Καραμίχαλος) Αράπης, Βούλγαρης, Κιόσια (46’ Σφέτσος-67’ Φιλίππου), Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης, Γάκιας, Κατσαρός, Πολυχρόνου, Βερντόβα.

ΠΗΛΕΑΣ: (Σιαμέτης) Φηύγας, Χιούσι, Καναράς, Βαΐτσης, Αλβανόπουλος, Μπιφάνης, Τσουκάλης, Παπαπορφυρίου, Δημόπουλος (21’ λ τρ. Καζάκης-80’ Μπάντης), Θάνος, Βαρσαμάς (65’ Τσακίρης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου