ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διορία μέχρι 29 Μαΐου από την Ερασιτεχνική Νίκη

διορία-μέχρι-29-μαΐου-από-την-ερασιτεχνι-461519

Μέχρι τις 29 Μαΐου θα μπορεί κάποιος να υποβάλει τις προτάσεις του στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, εφόσον πάρει την έγκριση από το Δ.Σ.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα έχουν το περιθώριο μέχρι τα τέλη του μήνα για να καταθέσουν τις προτάσεις τους, οι οποίες θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένες αναλυτικά, και θα γίνονται δεκτές μόνο εγγράφως στα γραφεία του συλλόγου με σχετικό πρωτόκολλο. Στην ανακοίνωση αυτή της Ερασιτεχνικής, ήρθε η απάντηση μέσω της πλευράς Τζήμα, με τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου να κάνει λόγο μεταξύ άλλων και για μεθόδευση συρρίκνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, κατά τη συνεδρίαση του στις 15 Μαΐου 2017 αποφάσισε τα παρακάτω:

Η 29η Μαΐου ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης σοβαρής πρότασης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Οι προτάσεις θα είναι τεκμηριωμένες αναλυτικά και θα γίνονται δεκτές μόνο εγγράφως στα γραφεία του συλλόγου με σχετικό πρωτόκολλο. Θα ελεγχθούν άμεσα από το Δ.Σ του συλλόγου, το οποίο θα αποφασίσει αν θα προωθηθούν προς έγκριση ή μη από τη γενική συνέλευση του συλλόγου που προσδιορίζεται χρονικά στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου

Παράλληλα, το ΔΣ του συλλόγου συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, που θα εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα είναι αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ».

Η ανακοίνωση-απάντηση της πλευράς Τζήμα: «Ο πρόεδρος και η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, εκφράζουν την έκπληξή τους, αλλά και την ανησυχία τους, με την ανακοίνωση του ΓΣ Βόλου “Η ΝΙΚΗ” σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αφού η πρόταση των Βέλγων “επενδυτών” δεν ήρθε ποτέ, τώρα η διοίκηση της ερασιτεχνικής μεθοδεύει την συρρίκνωση και του ποδοσφαιρικού τμήματος!

“…Οι προτάσεις θα ελεγχθούν άμεσα από το ΔΣ του συλλόγου, το οποίο και θα αποφασίσει αν θα προωθηθούν προς έγκριση ή μη από τη γενική συνέλευση του συλλόγου”, αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη.

Δηλαδή το μέλλον της ποδοσφαιρικής Νίκης θα το αποφασίσουν οι 5, οι 10 ή οι 15;

Η ανακοίνωση αυτή, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το μικρό μέγεθος της παρούσας διοίκησης της ερασιτεχνικής Νίκης.

Που έτσι κι αλλιώς βέβαια είναι παράνομα εκλεγμένη, αφού τα μέλη της δεν έχουν προσκομίσει ποτέ τα σχετικά έγγραφα που ορίζει το καταστατικό του συλλόγου, όπως την υπεύθυνη δήλωση (Ν. 105) την οποία θα έπρεπε να είχαν υποβάλει πριν από τον Μάιο του 2017, που θα αποδεικνύει ότι όντως είναι ένα χρόνο μέλη του συλλόγου!

Επίσης το ΔΣ με την τελευταία χρονικά συνεδρίασή του, έχει υποπέσει -κατά παράβαση του καταστατικού- στην έκδοση τριών (παρανόμων βεβαίως) αποφάσεων, κάτι που συνεπάγεται με την αποβολή ολοκλήρου του ΔΣ βάση του ισχύοντος καταστατικού του συλλόγου. Υπό το πρίσμα αυτό, καμία πρόταση που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να κατατεθεί προς το ΔΣ του ερασιτέχνη, παρά μόνο στη γενική συνέλευση του συλλόγου! Εκεί που θα αποφασίσουν οι περισσότεροι από τους 15 εκλεγμένους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου