ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφουν για το… ντέρμπι

επιστρέφουν-για-το-ντέρμπι-499970

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τη διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι αναχώρησαν για τις ιδιαίτερές τους πατρίδες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά τη νίκη επί του Πιερικού την περασμένη Κυριακή, τα χαμόγελα στο κυανόλευκο στρατόπεδο επέστρεψαν, με τους ποδοσφαιριστές να συναντώνται και χθες στο Π. Μαγουλάς , όπου θα βρεθούν ξανά τη Δευτέρα του Πάσχα, μπαίνοντας πλέον σε ρυθμούς τοπικού ντέρμπι και για την 26η αγωνιστική, στην οποία θα συναντήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 23 Απριλίου.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές αποχώρησαν χθες από το Π. Μαγουλάς, με τις… υποσχέσεις της Δ.Ε. ποδοσφαίρου να παραμένουν και να μένουν απλήρωτοι, με τον Όμιλο Φιλάθλων της Νίκης Βόλου να προβαίνει σε ακόμη μία ευγενική κίνηση, προσφέροντας πασχαλινά είδη στους ποδοσφαιριστές.

Ματθαίου: «Πανέτοιμος για τον Ολυμπιακό»

Ο Άγγελος Ματθαίου αντικατέστησε τον Γιάννη Κορέτα στο 78’, στο τελευταίο παιχνίδι της Νίκης Βόλου και μαζί με τον Τσιανάκα κέρδισαν το χειροκρότημα της κερκίδας, δίνοντας ανάσες στην επίθεση της ομάδας του. Ο νεαρός επιθετικός, που λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ, δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του και πανέτοιμος να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου αναφέροντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα μετά από το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε στην Άρτα. Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με τον Ολυμπιακό, στο οποίο θα δώσουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί απέναντι στους ερυθρόλευκους αποφάνθηκε: «Είμαι πανέτοιμος».

Σε προεκλογικούς ρυθμούς

Το Σάββατο 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, ανοίγοντας τη σελίδα στην επόμενη μέρα των κυανόλευκων σε όλα τα τμήματα και όχι φυσικά μόνο σε αυτό του ποδοσφαίρου.

Όπως ανακοινώθηκε, η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων των υποψήφιων συνδυασμών θα είναι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου, ενώ όπως σημειώνεται, μετά από απόφαση της γεν. συνέλευσης για την εκκαθάριση του μητρώου μελών, τα παλιά μέλη που οφείλουν συνδρομές 18 μηνών και άνω μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι σήμερα Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00. Κατόπιν αυτού τα μη ενεργά μέλη θα διαγραφούν από το μητρώο του σωματείου: «Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” στις 29-3-2017, ανακοινώνει ότι θα βρίσκεται καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” και:

1. Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 22ης Απριλίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. “Η Νίκη” και ώρα 10:00-20:00.

2. Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3. Τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

Επισημαίνεται, ότι μετά από απόφαση της γεν. συνέλευσης για την εκκαθάριση του μητρώου μελών, τα παλιά μέλη που οφείλουν συνδρομές 18 μηνών και άνω μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00. Κατόπιν αυτού τα μη ενεργά μέλη θα διαγραφούν από το μητρώο του σωματείου.

Προσοχή: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα ενεργά μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου