ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αλώβητο το «κάστρο» της

αλώβητο-το-κάστρο-της-503924

Στο δικό της απόρθητο κάστρο επιστρέφει σήμερα η Νίκη Βόλου, όπου φιλοξενεί τον Πιερικό σε ένα παιχνίδι το οποίο σε άλλες εποχές θα μπορούσε να θυμίζει ντέρμπι ανόδου, αλλά οι δύο ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος του πρωταθλητισμού θα συναντηθούν στο Π. Μαγουλάς για ακόμη μία… στροφή του φετινού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα την 25η.

Εξι βήματα απομένουν ακόμη για το φετινό φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τη Νίκη Βόλου να ξεμένει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στις θέσεις που οδηγούν στο… πουθενά και με την ελπίδα η νέα χρονιά να μην είναι η ίδια με την περσινή.

Ωστόσο, ο αγώνας στο Π. Μαγουλάς μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, αλλά σίγουρα η Νίκη θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς, διατηρώντας αλώβητη την έδρα της στην οποία μέχρι σήμερα έχει πανηγυρίσει οκτώ φορές, ενώ τρεις φορές δεν γεύθηκε τη χαρά της νίκης, ξεμένοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ιστιαία, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Πύδνα Κίτρους, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση.

Σημερινός αντίπαλος είναι ο Πιερικός, ο οποίος μακριά από την Κατερίνη αγνοεί τη χαρά της νίκης, έχοντας κερδίσει μόλις μία φορά σε έντεκα αγώνες, έχοντας ακόμη τρεις ισοπαλίες αλλά και επτά ήττες. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως η μοναδική φορά που η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έφυγε νικήτρια από αντίπαλο έδαφος, ήταν στις 30 Οκτωβρίου του 2016, κερδίζοντας τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου με 1-0 στα Τρίκαλα.

Με το στόχο της ανόδου να έχει χαθεί, οι κυανόλευκοι χωρίς άγχος πλέον και βαρίδια στα πόδια, κοιτάζουν από σήμερα την επόμενη μέρα, με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο να δίνει την ευκαιρία στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές όπως τον Αλέξανδρο Τσιανάκα, που αναμένεται να ντεμπουτάρει ως βασικός στο πρωτάθλημα, αφού μέχρι σήμερα μετρά μόλις μία ολιγόλεπτη συμμετοχή ως αλλαγή στο 90’ στον αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Γιώργου Παρασκευαΐδη, Τόλη Γαρυφαλλόπουλου και Γιάννη Βέργου.

Οι δύο πρώτοι αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών, με τον δεύτερο μάλιστα να τιμωρείται με δύο αγωνιστικές, λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς, χάνοντας έτσι και το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Όσον αφορά τον Βέργο, ο Βολιώτης μέσος θα εκτίσει την ποινή της δεύτερης αγωνιστικής, μετά τη συμπλήρωση επτά κίτρινων καρτών.

Έτσι αναγκαστικά, ο Στέφανος Ξηροφώτος, αναμένεται να παρατάξει με αλλαγές τη βασική του ενδεκάδα, δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία και στον 16χρονο Αλέξανδρο Τσιανάκα, υπολογίζοντας τον μάλιστα από την αρχή του αγώνα, με το Βολιώτη μέσο να προέρχεται από την κυανόλευκη Ακαδημία.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκονται οι: Τζήμας, Παπαδήμας, Χατζόγλου, Ναουμίδης, Δημολιός, Πετράκος, Τσιανάκας, Κόλα, Παπαγεωργίου, Σκοπελίτης και Κορέτα, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ράπτης, Τασιάς, Χατζησταμάτης, Μέτσε, Βουρδάκης, Ματθαίου, Αλεξανδρής, Χουζούρης, Νικλητσιώτης και Μαλακασιώτης.

Σε προεκλογικούς ρυθμούς

Το Σάββατο 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, ανοίγοντας τη σελίδα στην επόμενη μέρα των κυανόλευκων σε όλα τα τμήματα και όχι φυσικά μόνο σε αυτό του ποδοσφαίρου.

Όπως ανακοινώθηκε, η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων των υποψήφιων συνδυασμών θα είναι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου, ενώ όπως σημειώνεται, μετά από απόφαση της γεν. συνέλευσης για την εκκαθάριση του μητρώου μελών, τα παλιά μέλη που οφείλουν συνδρομές 18 μηνών και άνω μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00. Κατόπιν αυτού τα μη ενεργά μέλη θα διαγραφούν από το μητρώο του σωματείου.

Στην ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής εκλογών του Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ αναφέρεται: «Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” στις 29-3-2017, ανακοινώνει ότι θα βρίσκεται καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” και:

1. Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 22ης Απριλίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. “Η Νίκη” και ώρα 10:00-20:00.

2. Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3. Τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

Επισημαίνεται, ότι μετά από απόφαση της γεν. συνέλευσης για την εκκαθάριση του μητρώου μελών, τα παλιά μέλη που οφείλουν συνδρομές 18 μηνών και άνω μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00. Κατόπιν αυτού τα μη ενεργά μέλη θα διαγραφούν από το μητρώο του σωματείου.

Προσοχή: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα ενεργά μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου