ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η προσοχή στον Πιερικό

η-προσοχή-στον-πιερικό-505171

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές, στις οποίες χάθηκαν οι όποιες ελπίδες είχαν οι κυανόλευκοι για άνοδο, η Νίκη Βόλου φιλοξενεί αύριο στις 4μ.μ. τον Πιερικό σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής αλλά…

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με το στόχο της ανόδου να έχει χαθεί, οι κυανόλευκοι χωρίς άγχος πλέον και βαρίδια στα πόδια, κοιτάζουν από σήμερα την επόμενη μέρα, με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο να δίνει την ευκαιρία στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές, όπως ο Αλέξανδρος Τσιανάκας, που αναμένεται να ντεμπουτάρει ως βασικός στο πρωτάθλημα, αφού μέχρι σήμερα μετρά μόλις μία ολιγόλεπτη συμμετοχή ως αλλαγή στο 90’ στον αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώνεται σήμερα, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Γιώργου Παρασκευαΐδη, Τόλη Γαρυφαλλόπουλου και Γιάννη Βέργου.

Οι δύο πρώτοι αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών, με τον δεύτερο μάλιστα να τιμωρείται με δύο αγωνιστικές, λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς, χάνοντας έτσι και το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οσον αφορά τον Βέργο, ο Βολιώτης μέσος θα εκτίσει την ποινή της δεύτερης αγωνιστικής, μετά τη συμπλήρωση επτά κίτρινων καρτών.

Ετσι αναγκαστικά, ο Στέφανος Ξηροφώτος, αναμένεται να παρατάξει με αλλαγές τη βασική του ενδεκάδα, δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία και στον 16χρονο Αλέξανδρο Τσιανάκα, υπολογίζοντας τον μάλιστα από την αρχή του αγώνα, με το Βολιώτη μέσο να προέρχεται από την κυανόλευκη Ακαδημία.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκονται οι: Τζήμας, Δημολιός, Παπαγεωργίου, Παπαδήμας, Ναουμίδης, Πετράκος, Τσιανάκας, Μέτσε, Νικλητσιώτης, Μαλακασιώτης ή Σκοπελίτης και Κορέτα.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Από τις 10 έως τις 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά camp, με τις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου να βάζουν τα θεμέλια πάνω σε βέλγικα πρότυπα και προσκεκλημένοι είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές του νομού -και όχι μόνο- που θέλουν να συμμετάσχουν.

Συγκεκριμένα από την ερχόμενη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Πέμπτη, μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, που ξεπερνά τα όρια της Θεσσαλίας σε συμμετοχές, διοργανώνει η διοικούσα επιτροπή των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΠΣΘ με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Οι συμμετοχές ξεκίνησαν από την Παρασκευή (31/3) και για τα 200 πρώτα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Βλέπουμε με το μυαλό… όχι με τα μάτια». Μετά τον παραπάνω αριθμό δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές λόγω χρόνου, χώρου και αφομοίωσης του προγράμματος, που εφαρμόζεται στις ακαδημίες των Μίλαν, Μετς, Άντερλεχτ κτλ.

Συμμετοχή παιδιών σε δύο γκρουπ:

Α’ γκρουπ ηλικίας 2000-04

Β’ γκρουπ ηλικίας 2005-08

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ

Συνολικά θα γίνουν προπονήσεις 4 ωρών για κάθε παιδί από τον διεθνώς αναγνωρισμένο προπονητή κ. Μισέλ Μπρένιξ και της ομάδας του, ενώ θα χορηγηθούν μετά το πέρας της προπόνησης φρούτα, νερό, βεβαίωση συμμετοχής και το αναμνηστικό μπλουζάκι του καμπ σε όλα τα παιδιά. Οι προπονήσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του Ερμή.

Πρόγραμμα προπονήσεων

Α’ γκρουπ ηλικίας 2000-2004: Δευτέρα 10 Απριλίου

και Τετάρτη 12 Απριλίου ώρα: 16:00-18:00

Β’ γκρουπ ηλικίας 2005-2008: Τρίτη 11 Απριλίου

και Πέμπτη 13 Απριλίου ώρα: 16:00-18:00

Σεμινάριο προπονητών

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών υπό τις οδηγίες του κ. Μισέλ Μπρένιξ και της ομάδας του. Συνολικά 10 ώρες παρακολούθησης (2 ώρες θεωρία στην αίθουσα σεμιναρίων της ΕΠΣΘ και 8 ώρες πρακτική στις εγκαταστάσεις του Ερμή).

Κόστος συμμετοχής προπονητών είναι 50 ευρώ και θα χορηγηθούν σε όλους μετά από κάθε προπόνηση φρούτα, νερά, αναμνηστικό μπλουζάκι του καμπ, καθώς και το πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παιδιών και προπονητών στα γραφεία των ακαδημιών της Νίκης Βόλου.

Τηλέφωνο: 24210-85311.

Ώρες: 15:00-19:00 καθημερινά, υπεύθυνη Αναστασία Μαυρογιάννη.

Άκης Σουγγάρης: 6947321741.

Email:[email protected]

Σε προεκλογικούς ρυθμούς

Το Σάββατο 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, ανοίγοντας τη σελίδα στην επόμενη μέρα των κυανόλευκων σε όλα τα τμήματα και όχι φυσικά μόνο σε αυτό του ποδοσφαίρου.

Οπως ανακοινώθηκε, η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων των υποψήφιων συνδυασμών θα είναι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου, ενώ όπως σημειώνεται, μετά από απόφαση της γεν. συνέλευσης για την εκκαθάριση του μητρώου μελών, τα παλιά μέλη που οφείλουν συνδρομές 18 μηνών και άνω μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00. Κατόπιν αυτού τα μη ενεργά μέλη θα διαγραφούν από το μητρώο του σωματείου.

Στην ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής εκλογών του Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ αναφέρεται: «Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” στις 29-3-2017, ανακοινώνει ότι θα βρίσκεται καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” και:

1. Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 22ης Απριλίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. “Η Νίκη” και ώρα 10:00-20:00.

2. Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3. Τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

Επισημαίνεται, ότι μετά από απόφαση της γεν. συνέλευσης για την εκκαθάριση του μητρώου μελών, τα παλιά μέλη που οφείλουν συνδρομές 18 μηνών και άνω μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00. Κατόπιν αυτού τα μη ενεργά μέλη θα διαγραφούν από το μητρώο του σωματείου.

Προσοχή: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα ενεργά μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου