ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μέχρι 20 Απριλίου η προθεσμία

μέχρι-20-απριλίου-η-προθεσμία-507164

Το Σάββατο 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, ανοίγοντας τη σελίδα στην επόμενη μέρα των κυανόλευκων σε όλα τα τμήματα και όχι φυσικά μόνο σε αυτό του ποδοσφαίρου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Όπως ανακοινώθηκε χθες, η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων των υποψήφιων συνδυασμών θα είναι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου, ενώ όπως σημειώνεται, μετά από απόφαση της γεν. συνέλευσης για την εκκαθάριση του μητρώου μελών, τα παλιά μέλη που οφείλουν συνδρομές 18 μηνών και άνω μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00. Κατόπιν αυτού τα μη ενεργά μέλη θα διαγραφούν από το μητρώο του σωματείου.

Στην ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής εκλογών του Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ αναφέρεται:

«Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” στις 29-3-2017, ανακοινώνει ότι θα βρίσκεται καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” και:

1ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 22ης Απριλίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. “Η Νίκη” και ώρα 10:00-20:00.

2ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3ον) Τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

Επισημαίνεται, ότι μετά από απόφαση της γεν. συνέλευσης για την εκκαθάριση του μητρώου μελών, τα παλιά μέλη που οφείλουν συνδρομές 18 μηνών και άνω μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00. Κατόπιν αυτού τα μη ενεργά μέλη θα διαγραφούν από το μητρώο του σωματείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα ενεργά μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών».

Για την παρούσα κατάσταση στο κυανόλευκο στρατόπεδο και όχι μόνο, μίλησε για ακόμη μία φορά την τρέχουσα εβδομάδα, ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων Θανάσης Τζήμας. Ο κ. Τζήμας, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται και για την Ερασιτεχνική Νίκη σχολίασε μιλώντας στον Βόλος 986: «Είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τη Γ’ Εθνική. Είναι πολλά τα παιχνίδια που παίζονται για την αναρρίχηση στην επόμενη κατηγορία. Η Νίκη και ο Ολυμπιακός είναι τεράστιες ομάδες, αλλά δε φταίει μόνο ο σχεδιασμός μίας ομάδας, καθώς υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες, τους οποίους γνωρίζω εδώ και τέσσερα χρόνια. Πολλές ομάδες στηρίζονται και σε άλλες πλάτες κι όχι μόνο στο αγωνιστικό. Κομμάτι σ’ αυτά έχει και η διαιτησία. Η Γ’ Εθνική έχει μόνο υποχρεώσεις. Δεν είναι τα πράγματα, όπως φαίνονται. Υπάρχει σαπίλα. Είχα πει ότι δε θα ’ρθω να βάλω χρήματα, παρά ταύτα έβαλα αρκετά χρήματα, διότι αγάπησα τον κόσμο.

Το φόρτε της ομάδας ήταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς να ζεις με ένα όνειρο. Οι επιχειρήσεις θέλουν συγκεκριμένα εισοδήματα και δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ότι είμαι εκτός στόχων διοικητικά κι ότι φταίει μόνο ο πρόεδρος. Ο πρόεδρος δεν οφείλει να βγάλει την ομάδα στην επόμενη κατηγορία μόνος του. Όλοι μαζί βγάζουμε την ομάδα στην επόμενη κατηγορία όσον αφορά τα οικονομικά.

Να πω συγχαρητήρια για την ανακοίνωση των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι κοιτάξτε πόσο προσεγμένα σε σύγκριση με άλλους φιλάθλους έχουν τοποθετηθεί. Εκτίμησα την προσφορά των δημοσιογράφων του Ολυμπιακού, των φίλων του Ολυμπιακού, αυτά που πρόσφερε η διοίκηση σε ένα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε δύο ποδοσφαιριστές που είναι υψηλά αμειβόμενοι (σ.σ. Σουάνης και Νικλητσιώτης), που ο ένας λέει ότι λειτουργεί ο Ολυμπιακός σαν ομάδα τοπικού και το ίδιο είπε και ένας δικός μας.

Εγώ δε θα τα κρίνω αυτά τα πράγματα, γιατί όταν έρχεσαι σε μία ομάδα και έχεις συγκεκριμένη αμοιβή και είσαι ποδοσφαιριστής συγκεκριμένου μεγέθους, στα χωριά παίρνεις το ματς μόνος σου και φεύγεις μόνος σου. Γι’ αυτό και η διοίκηση επιλέγει δυο- τρεις ποδοσφαιριστές με υψηλές αμοιβές. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν και να μην μπλέκουμε τα αγωνιστικά με τα οικονομικά.

Στις επόμενες βδομάδες, σε ό,τι αφορά αυτές τις δύο τεράστιες ομάδες, επειδή είμαι μέσα στα πράγματα, θα υπάρχουν εκπλήξεις. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα πράγματα, Επειδή το βολιώτικο ποδόσφαιρο το ζω, είναι πιο καθαρό ποδόσφαιρο και έχει δύο τεράστιους συλλόγους, οι οποίοι πηγαίνουν με το σπαθί τους ν’ αναρριχηθούν στην άλλη

κατηγορία».

Για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής: «Σε περίπτωση που ο μπροστάρης στον οποίον έχω κάνει πρόταση, για να κατεβάσουμε ψηφοδέλτιο, δεν την αποδεχτεί, το καταστατικό λέει ότι είμαι πρόεδρος για δύο χρόνια. Θα παραμείνω και θα αγωνιστώ για το δίκαιο. Η δεύτερη λύση θα μπορέσει να συσπειρώσει κάποιες άλλες δυνάμεις, που νομίζω άτι θα πάνε τον σύλλογο μπροστά».

Για τη διαιτησία: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τη συμπεριφορά διαιτητών σ’ αυτές τις δύο τεράστιες ομάδες. Τις ταλαιπωρούν άδικα. Το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, όπου έγινε η μεγάλη ζημιά, ήταν με τον Απόλλωνα, όταν εκεί γίνεται το καθοριστικό λάθος. Αν πάρεις μία τέτοια νίκη τα δεδομένα αλλάζουν ταχύτατα. Έτσι λοιπόν συνέβη και με τη δική μας την ομάδα με την Πύδνα και την Αμβρακία, αλλά και με τον Ρήγα Φεραίο».

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Από τις 10 έως τις 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά camp, με τις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου να βάζουν τα θεμέλια πάνω σε βέλγικα πρότυπα και προσκεκλημένοι είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές του νομού -και όχι μόνο- που θέλουν να συμμετάσχουν.

Συγκεκριμένα από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Πέμπτη, μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, που ξεπερνά τα όρια της Θεσσαλίας σε συμμετοχές διοργανώνει η διοικούσα επιτροπή των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΠΣΘ με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Οι συμμετοχές ξεκίνησαν από την Παρασκευή (31/3) και για τα 200 πρώτα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Βλέπουμε με το μυαλό… όχι με τα μάτια». Μετά τον παραπάνω αριθμό δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές λόγο χρόνου, χώρου και αφομοίωσης του προγράμματος, που εφαρμόζεται στις ακαδημίες των Μίλαν, Μετς, Άντερλεχτ κτλ.

Συμμετοχή παιδιών σε δύο γκρουπ:

Α’ γκρουπ ηλικίας 2000-04

Β’ γκρουπ ηλικίας 2005-08

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ.

Συνολικά θα γίνουν προπονήσεις 4 ωρών για κάθε παιδί από τον διεθνώς αναγνωρισμένο προπονητή κ. Μισέλ Μπρένιξ και της ομάδας του, ενώ θα χορηγηθούν μετά το πέρας της προπόνησης φρούτα, νερό, βεβαίωση συμμετοχής και το αναμνηστικό μπλουζάκι του καμπ σε όλα τα παιδιά. Οι προπονήσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του Ερμή.

Ημερομηνίες-πρόγραμμα προπονήσεων

Α’ γκρουπ ηλικίας 2000-2004: Δευτέρα 10 Απριλίου και Τετάρτη 12 Απριλίου ώρα: 16:00-18:00

Β’ γκρουπ ηλικίας 2005-2008: Τρίτη 11 Απριλίου και Πέμπτη 13 Απριλίου ώρα: 16:00-18:00

Σεμινάριο προπονητών

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών υπό τις οδηγίες του κ. Μισέλ Μπρένιξ και της ομάδας του. Συνολικά 10 ώρες παρακολούθησης (2 ώρες θεωρία στην αίθουσα σεμιναρίων της ΕΠΣΘ και 8 ώρες πρακτική στις εγκαταστάσεις του Ερμή).

Κόστος συμμετοχής προπονητών είναι 50 ευρώ και θα χορηγηθούν σε όλους μετά από κάθε προπόνηση φρούτα, νερά, αναμνηστικό μπλουζάκι του καμπ καθώς και το πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παιδιών και προπονητών στα γραφεία των ακαδημιών της Νίκης Βόλου. Τηλέφωνο: 24210-85311. Ώρες: 15:00-19:00 καθημερινά, υπεύθυνη Αναστασία Μαυρογιάννη. Άκης Σουγγάρης: 6947321741. Email:[email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου