ΤΟΠΙΚΟ

Για την πρόκριση ο ΓΣ Αλμυρού

για-την-πρόκριση-ο-γσ-αλμυρού-507923

Στην Καρδίτσα θα βρεθεί σήμερα ο ΓΣ Αλμυρού, όπου ως κυπελλούχος ΕΠΣΘ της τρέχουσας σεζόν θα φιλοξενηθεί από τον Κυπελλούχο Καρδίτσας, ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου, με την αναμέτρηση στο γήπεδο Προαστίου να ξεκινά στις 4μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο νικητής από τη σημερινή αναμέτρηση, η οποία είναι και νοκ-άουτ, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕ Ποσειδών – Αχιλλέας Φαρσάλων μία εβδομάδα αργότερα και στις 12 Απριλίου με τους κυανόλευκους του Αλμυρού να παίζουν σήμερα με στόχο την πρόκριση.

Μπορεί την ερχόμενη Κυριακή ο ΓΣΑ να αντιμετωπίζει το Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ, ωστόσο η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου θα παραταχθεί σήμερα με στόχο την πρόκριση και την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο προπονητής του ΓΣΑ, Θάνος Θεοδώρου, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τον αγώνα απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων, τονίζοντας πως παρά το πολύ δυνατό παιχνίδι που έρχεται με τον Διαγόρα, υπάρχει αποφασιστικότητα για την κατάκτηση της πρόκρισης. Αναλυτικά επεσήμανε: «Σίγουρα μας ενδιαφέρει και το κύπελλο και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο στο θεσμό. Ο σημερινός αγώνας, αλλά και η συνέχεια, εφόσον έρθει, θα αποτελέσει και ένα τεστ για κάποια παιδιά, παρόλο που έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Πιστεύω πως η ομάδα μας μπορεί να ανταπεξέλθει και στα δύο παιχνίδια, μιας και τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και δώσαμε μέσα σε διάστημα 14 ημερών 5 παιχνίδια, το διαχειριστήκαμε έτσι ώστε να έχουμε μόνο νίκες».

Από τη σημερινή αναμέτρηση απόντας θα είναι ο Ηλίας Κωτσιαρίδης, λόγω θλάσης στο δικέφαλο και την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κοντογεωργάκης, Καψιώτης, Δημουλάς, Νασιακόπουλος, Κοντοβάς, Κρανάς, Θωμαΐδης, Βούλγαρης, Πλαβός, Παυλίδης, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Φαράντος, Χαλάτσης, Αραμπατζής, Σταμέλος, Ακασού, Κόκκας και Νικηφοράκης.

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Βάϊος Τσιτσανούδης από την ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους συντοπίτες Βασίλη Μάνο και Χρήστο Καραγιάννη. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Χαρίλαος Ντζάθας από τη Φθιώτιδα.

Το σημερινό πρόγραμμα

4ος όμιλος

1η αγωνιστική Σήμερα – 4μ.μ.

1. Διγενής Νεοχωρίου-Ολυμπιακός Λαμίας

2. ΑΟ Σελλάνων-ΓΣ Αλμυρού

3. ΑΕ Ποσειδών-Αχιλλέας Φαρσάλων

2η αγωνιστική (12/4)

Νικητής 2 – Νικητής 3

Χωρίς αγώνα ο νικητής 1

Οι ημερομηνίες των 7 αγωνιστικών:

1η: Σήμερα Τετάρτη 05/04

2η: Τετάρτη 12/04

3η: Τετάρτη 19/04

4η: Τετάρτη 26/04

5η: Τετάρτη 03/05

6η: Τετάρτη 10/05

Τελικός: Σάββατο 20/05

Ο τελικός θα διεξαχθεί σε γήπεδο που θα οριστεί από την επιτροπή. Όλοι οι πιο πάνω αγώνες θα καθορισθούν με μία κλήρωση που θα γίνει πριν την έναρξη της 2ης φάσης του Κυπέλλου και θα έχει ως βασικό κριτήριο τη γεωγραφική κατανομή των ομάδων για οικονομικούς λόγους. Η νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης προβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2017/2018, εφόσον δεν είναι πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας Ε.Π.Σ. Αν είναι πρωταθλήτρια, τότε στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία προβιβάζεται η φιναλίστ της διοργάνωσης, εφόσον και αυτή δεν είναι πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας Ε.Π.Σ. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η ειδική αυτή διάκριση της διοργάνωσης δεν ισχύει, ούτε μεταφέρεται σε άλλη ομάδα, πλην των δύο φιναλίστ.

Γ.Σ. των Παλαιμάχων

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΓΣ Αλμυρού καλεί τα μέλη του να δώσουν το παρών στη Γ.Σ. τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου. Συγκεκριμένα: «Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΓΣ Αλμυρού τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου και ώρα 6μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού σε Γενική Συνέλευση με θέματα:

Α) Απολογισμός.

Β) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 7μ.μ. στον ίδιο χώρο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου