ΤΟΠΙΚΟ

Ακάθεκτοι Ανθιμος Γαζής, ΑΕ 2002 και Μαγνησιακός, έχασε έδαφος ο Πηλέας

ακάθεκτοι-ανθιμος-γαζής-αε-2002-και-μαγνη-510208

Ακάθεκτοι συνεχίζουν στην κορυφή των ομίλων του Άνθιμος Γαζής, ΑΕ 2002 και Μαγνησιακός, οι οποίοι προχώρησαν με νέες νίκες, αυτή τη φορά για την 18η αγωνιστική, την ώρα που ο Πηλέας έχανε έδαφος και βαθμούς από τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Το βραβείο fair play της αγωνιστικής, κέρδισε επάξια η Αγία Άννα στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣΘ. Αναλυτικά οι αναμετρήσεις:

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Α΄ Όμιλος

Κένταυρος-ΑΕ 2002 0-1

Σκόρερ: (80’ Κατσαρός)

Με πλασέ του Κατσαρού από πάσα του Στουμποβίκου στο 80’ η ΑΕ 2002 κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του μαχητικού Κένταυρου και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: (Γώγος) Γ. Πότσκα, Λαμπαδάρης, Π. Μαγκασιανός, Τσιργής, Πανάρετος, Φ. Γώγος (46’ Γεωργιάδης), Ν. Μαγκασιανός, Νητσάη, Γκ. Πότσκα, Μπογδανίδης, Σαρακατσάνος (75’ Τσατσάνης)

ΑΕ 2002: (Καραμίχαλος) Αράπης, Βούλγαρης, Σφέτσιος, Παπαιωάννου, Σταθόπουλος (70’ Κουνατίδης), Βέργος, Στουμποβίκος, Κιόσια, Λεονάρντο (46’ Φιλίππου), Κατσαρός, Βερντόβα

Δάφνη-Τοξότης 1-0

Σκόρερ: (36’ Δεμερτζής)

Με σκόρερ τον Δεμερτζή στο 36ο λεπτό, ο οποίος πλάσαρε με το αριστερό τον Πασπαλάρρη, η Δάφνη κέρδισε με 1-0 τον Τοξότη. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Αυλουγιάρης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, σημαδεύοντας το οριζόντιο με πλασέ εντός περιοχής, από μεταβίβαση του Τσιτσιρίκη. Για τους φιλοξενούμενους, που πάλεψαν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν δοκάρι είχε ο Κανδήλας στο 65’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

ΔΑΦΝΗ: (Σταμπουλής) Μιχέας, Λούκας, Τσιτσιρίκης, Αυλουγιάρης, Γούλας, Γκιάστας, Φιλοσόγλου (59’ Μόσχοβος), Τσαρέλας, Δεμερτζής (77’ Τερλεξής), Ευαγγελός (89’ Κουσιαλάκης), Παπαστεργίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: (Χρυσοχού) Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Αλημπάκης, Πάνου (72’ Παπαθεοδώρου) Στρούγγης, Α. Βέτσικας, Γ. Βέτσικας, Πελεκούδας, Παραδάκης, Κανδήλας (77’ Κυριαζής), Τσένα (60’ Χ. Πασπαλάρης)

Λεχώνια-Μακρυνίτσα 2-1

Σκόρερ: (12’, 42’ Ράπτης – 58’ Καλόγηρος)

Ακόμη μία νίκη πέτυχε η ομάδα των Λεχωνίων απέναντι στη Μακρινίτσα με σκορ 2-1 σε ένα χορταστικό αλλά και επεισοδιακό αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Σαραφίδη μετά το πλασέ του Κουβαρά στο 11’, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα το 1-0 ήρθε από την κεφαλιά του Ράπτη μετά το κόρνερ του Μπικοράρου. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 42’ ήρθε και το 2-0 και πάλι από τον Ράπτη με κεφαλιά μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ του Μπικοράρου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με το πλασέ του Καλόγηρου, αλλά τα αίματα άναψαν στο 85’ όταν αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Δημητρόπουλος μετά από σκληρό φάουλ, ενώ στο 93’ με δέκα έμεινε και η ομάδα των Λεχωνίων, αφού ο Ντενίς αποβλήθηκε για διαμαρτυρία.

ΛΕΧΩΝΙΑ: (Γιαννούτσος) Μητράκος, Στυλιαρογιάννης (65’ Αλινής), Ντένις, Ράπτης, Μαλίντζη, Κυριαζής, Ξενάκης (75’ Αλεξόπουλος), Δουλάς, Ρενάτο, Κουβαράς (90’ Μπούρντα), Μπικοράρος

ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ: Σαραφίδης, Κανάβας, Βαρώτας, Μυλωνάς, Σωτηρίου, Πουρνάρας (75’ Κωνσταντινίδης), Μπίλο, Ζαγκαβιέρος (70’ Δημητρόπουλος), Παρίσης, Καλόγηρος, Δαμάσκος

Πηλέας-Ιάσων 1-2

Σκόρερ: (50’ Καμπέρης-25’ Πιτσάβας,35’ Θεοδωρόπουλος)

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Ιάσονα με τον Χρήστο Κολυμήτρα για πρώτη φορά στον πάγκο του, απέναντι στον Πηλέα, ο οποίος καίγονταν για το τρίποντο ανόδου. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 25’ ο Πιτσάβας με εκπληκτικό βολέ έξω από την περιοχή, για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα το 0-2 από το πλασέ του Θεοδωρόπουλου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 και συγκεκριμένα στο 50’ με το πλασέ του Καμπέρη, αλλά δεν ήταν αρκετό, αφού στο 81’ η ομάδα του Πηλέα έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Μπαρμπαγεωργόπουλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

ΠΗΛΕΑΣ: (Σιαμέτης) Φύβγας, Χιούση (82’ Μπάντης), Μπαρμπαγεωργόπουλος, Βαίτσης (70’ Βαρσαμάς), Αλβανόπουλος (65’ Καναράς), Τσουκάλης, Μπραχιμάι, Παπαπορθυρίου, Δημόπουλος, Θάνος, Καπέρης

ΙΑΣΩΝ: (Κολυμήτρας) Κωνσταντίνου, Σαββάκης, Θεοδωρόπουλος (75’ Χριστοδούλου), Σπύρου, Ρακής, Τσίγκας, Μασούρας, Πιτσάβας, Σιόβας (94’ Γούσιας), Ζάχος, Ζατσάι (65’ Γεωργούλας)

Άνθιμος Γαζής-Ελευθεριακός 5-2

Σκόρερ: (25’, 32’, 59’, 88’ Δανηλόπουλος, 53’ Κατσαρός)

Άνετη νίκη για την ομάδα του Άνθιμου Γαζή με σκορ 5-2 επί του Ελευθεριακού, με τους γηπεδούχους να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Δανηλόπουλο, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Δανηλόπουλο, ο οποίος πέτυχε και το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, αλλά ο Κατσαρός πέτυχε το 3-1 στο 53’ και έξι λεπτά αργότερα, ο Δανηλόπουλος σκόραρε και πάλι για το 4-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου, σε 4-2 αυτή τη φορά, όμως ο Δανηλόπουλους πήρε και πάλι τ’ όπλο του, γράφοντας το τελικό 5-2 στο 88’ για να φθάσει στα 22 τέρματα τη φετινή σεζόν.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κουρούπης) Γκούρης, Δ. Μπρισμπέος, Αλεξίου, Κωστάκης, Κουτσουνίδης (55’Δημόπουλος), Παπαδόπουλος, Βαλέρα (70’ Σιδηρόπουλος), Δανηλόπουλος, Κατσαρός, Θεοδώρου (75’ Κ. Μπρισμπέος), Λάσκος

Εθνικός-Πανιώνιος 1-3

Σκόρερ: (10’ αυτ. Στεργίου-25’ Μαρούγκας, 31’ Φώτου, 60’ Κυρίτσης)

Με αυτογκόλ του Στεργίου που προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά την έστειλε στα δίχτυα του Καγιάννη με κεφαλιά, προηγήθηκε ο Εθνικός του Πανιωνίου, στο 10ο λεπτό. Οι κυανέρυθροι 15 λεπτά αργότερα έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, με τον Μαρούγκα να κάνει το 1-1 με κεφαλιά, για να ακολουθήσει το 1-2 με τον Φώτου να βρίσκει δίχτυα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 31’. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Κυρίτσης με σουτ εκτός περιοχής στο 62’.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Χρ. Στεργίου, Νικούδης, Καλατζής, Παπαπορφυρίου, Λυρίτσης, Φώτου, Αγκόλι, Μαρούγκας, Χατζηβασίλειου (80’ Λ. Στεργίου), Κυρίτσης

Β΄ όμιλος

Μαγνησιακός-Δήμητρα 1-0

Σκόρερ: (10’ Οικονόμου)

Στην κορυφή του β’ ομίλου παρέμεινε ο Μαγνησιακός, κερδίζοντας με το φτωχό αλλά πολύτιμο 1-0 τη Δήμητρα Ευξεινούπολης. Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Οικονόμου, έπειτα από ενέργεια του Μπάλλα, με την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου να παίρνει έστω και δύσκολα τους τρεις βαθμούς.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Πανόπουλος) Βίτσος, Κρανιάς, Πέτρου, Κοντοβάς, Προβιάς, Γκέρτσος, Μπάλλας, Μάιπας, Θεοδωρόπουλος (57’ Τσένα), Οικονόμου, Βασιλείου (72’ Τσιγαρίδας)

ΔΗΜΗΤΡΑ: (Σιαμέτης) Σαββίδης, Αυγουλάς, Τσέργας, Μπαράκου, Κόκκαλης (58’ Κουτσούμπας), Αράπης (75’ Βασίλι), Βούλγαρης (75’ Γαλατσίδας), Τιμπλαλέξης, Γκαρνίδης, Κακλιάς, Δάρρας

Μικροθήβες-Αχιλλέας 3-2

Σκόρερ: (25’ Σκοτεινός, 40’ Διαμαντένιας, 65’ πεν. Αποστόλου-6’ Παναγιώτου, 15’ αυτ. Αποστόλου)

Με 2-0 προηγήθηκε ο Αχιλλέας στην έδρα των Μικροθηβών, αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν επική ανατροπή. Για τους φιλοξενούμενους το σκορ άνοιξε ο Γιάννης Παναγιώτου στο 6’ μετά από σέντρα του Καπέσιου, και στο 15’ από αυτογκόλ του Αποστόλου, προηγήθηκαν με δύο τέρματα αλλά… Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Σκοτεινό στο 25’ και ισοφάρισαν στο 40’ με τον Διαμαντένια, για να πάρουν τη νίκη στο 65’ από εκτέλεση πέναλτι του Αποστόλου.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χ. Λανάι, Πορταρίτης, Παπανίκος, Αποστόλου, Σκοτεινός, Κεπεσίδης, Νιφόρος (50’ Ρεφουγιάτι), Ρομάριο (80’ Α. Λανάι), Βέτσικας (60’ Κολώνης), Διαμαντένιας, Ζιούλης

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: (Κουτμάνης) Σχουλής, Λάμπος, Σχουλέτας, Τουκάρας, Χορταριάς, Ζαφειρίου, Τσεκούρας, Καπέσος, Γ. Παναγιώτου, Σπανός, Λούζη (60’ Κορέτας)

ΝΑ Νίκης-Μυρμιδόνες 0-1

Σκόρερ: (40’ Δ. Μπούρχας)

Με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής του Δ. Μπούρχα στο 40’, οι Μυρμιδόνες έφυγαν νικηφόρα από το Π. Μαγουλάς, όπου οι Νέοι Αθλητές Νίκης δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, έχοντας μια καλή ευκαιρία από σουτ του Ξηροκώστα.

Οι Νέοι Αθλητές είχαν μια ευκαιρία με τον Ξηροκώστα

ΝΑ ΝΙΚΗΣ: Νόβας, Χαντζόγλου, Τσαπέρος, Βλάχος, Κουκουτής, Κακιάς (46’ Οσάφι) Χρηστίδης, Κουτσούκης (80’ Χαλκίδης), Ξηροκώστας, Σιώμος, Νάνο (56’ Κουτσαρνάκης)

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Μπίκος, Γώγος, Μάτζαρης, Κοντοβάς, Βέργας, Γ. Μπούρχας, Δ. Μπούρχας, Τσιάτσιος, Στουρνάρας, Ζάρρας, Στέκας

Αγροτικός-Αγχίαλος 1-3

Σκόρερ: (40’ Β. Νιάκας – 11’, 36’ Τσάμης, 63’ Καραγιώργος)

Με δύο τέρματα του Τσάμη, η Αγχίαλος πήρε προβάδισμα στην έδρα του Αγροτικού, με τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων να ανοίγει το σκορ στο 11’ με σουτ εκτός περιοχής και να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 36’ με κεφαλιά. Ο Β. Νιάκας μείωσε στο 40’ με σουτ, αλλά στην επανάληψη ο Καραγιώργος, που είχε και δοκάρι στο 55’, διεύρυνε το προβάδισμα της Αγχιάλου στο 63’ σε 1-3, σκορ που ήταν και το τελικό.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: (Κοντογιάννης) Γκόγκος, Β. Νιάκας, Κωτούλας, Θ. Νιάκας, Μαρέδης, Κουτρούλης, Γκαγιάννης, Α. Βαλκανιώτης, Θ. Βαλκανιώτης, Λιλής, Γκαμάλιας

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: (Παναγιωτόπουλος) Δελανδρέας, Λάζογλου, Μαυρόπουλος, Σίμος, Α. Βέτσικας (70’ Παπανός), Τσέλιος, Τσακόγιας, Τσάμης, Σγατζής (73’ Αγελαδάκης), Καραγιώργος, Στεργίου (46’ Δράγνης)

Αγία Άννα-Ηρακλής 6-0

Σκόρερ: (1’, 40’ Φιλατζικιώτης, 7’ Νιαώτης, 35’ Αντωνίου, 43’ Λίτσος, 80’ Βογιατζής)

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Αγία Άννα φιλοξένησε τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων, αποθεώνοντας και πάλι την έννοια του «ευ αγωνίζεσθαι», μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν 11άδα και έτσι παρατάχθηκαν στο γήπεδο του Olimpico με δέκα παίκτες, όπως και οι γηπεδούχοι. Μάλιστα όταν ποδοσφαιριστής του Ηρακλή αποχώρησε ως τραυματίας στο 36’, η Αγία Άννα συνέχισε επίσης με εννέα παίκτες. Παρά το γεγονός ότι είχε δηλωθεί στην 11άδα, ο Καπής έμεινε στον πάγκο για την Αγία Άννα και στο 36’, αποχώρησε… οικειοθελώς ο Σερ. Τσιουρέλης. Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με τα 8/9 των ποδοσφαιριστών να προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με νίκη των γηπεδούχων με 6-0.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: (Αθανασιάδης) Συκιώτης, Τσαραόσης, Στεργιόπουλος, Αλεξανδρίδης, Πανόπουλος (45’ Κοτρώνης), Φιλατζικιώτης (45’ Κωτούλας), Νιαώτης, Σ. Τσιουρέλης, Αντωνίου (45’ Βογιατζής), Λίτσος

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ραμανδάνης, Μακρής, Μπισμπιγιάννης, Αλπίτσης, Δαγγούλης, Μαλλιαρός, Φυσέκης, Βαλωμένος, Κ. Μουζουράκης, Λ. Μουζουράκης.

Αργοναύτες-Άθλος 0-3 α.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου