ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναχωρεί για το διπλό

αναχωρεί-για-το-διπλό-512760

Απέναντι σε μία από τις ομάδες που παλεύει για την παραμονή της θα βρεθεί αύριο Κυριακή η Νίκη Βόλου, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να ξεφύγει για λίγο από τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Αμβρακία Κωστακιών μπορεί να μην τρομάζει τους κυανόλευκους, αλλά σίγουρα αποτελεί ακόμη έναν αντίπαλο στη Γ’ Εθνική που χρήζει προσοχής, από τη στιγμή μάλιστα που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.

Απέναντι στην ομάδα της Άρτας, η Νίκη Βόλου ψάχνει να βρει τη δική της ηρεμία, μακριά από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα εδώ και καιρό, και δεν είναι άλλα από τα χρήματα που οφείλονται από τη Δ.Ε., και όπως τόνισε και ο απερχόμενος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Στέργιος Φάτσης, στη ΓΣ της περασμένης Τετάρτης, αγγίζουν τις 36 χιλιάδες ευρώ.

Με τη λύση να μην έρχεται, η Νίκη συνεχίζει να παραμένει ομάδα και μια δεμένη οικογένεια, με στόχο να τελειώσει τη φετινή σεζόν με ψηλά το κεφάλι και όσο το δυνατόν σε υψηλότερη θέση βαθμολογικά, περιμένοντας ίσως κάποιο -θαύμα- στη συνέχεια, αναφορικά με τις ομάδες που μπορούν να αλλάξουν κατηγορία.

Με επτά αγωνιστικές να εκκρεμούν, αναμφίβολα το αγωνιστικό κομμάτι τη δεδομένη στιγμή φαίνεται να έχει περάσει πλέον σε δεύτερη μοίρα, με τις εκλογές στην Ερασιτεχνική στις 22 Απριλίου και την επόμενη μέρα να απασχολεί παίκτες, τεχνικό τιμ και φιλάθλους, αλλά σίγουρα η Νίκη δεν θα βρεθεί στην Άρτα για εκδρομή.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, όταν και οι παίκτες επέστρεψαν από 4ήμερο ρεπό στις προπονήσεις έχοντας την ευκαιρία για ανάσες, μετά και τη διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Για την αυριανή αναμέτρηση, όσο και για την επόμενη με τον Πιερικό στο Π. Μαγουλάς, δεν υπολογίζεται ο Γιάννης Βέργος, με τον Βολιώτη μέσο να έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους. Παράλληλα αμφίβολος είναι ο Τάσος Χατζόγλου, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί σήμερα το πρωί, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, με την αποστολή να αναχωρεί το μεσημέρι για την Φιλιππιάδα, όπου και θα καταλύσει.

Εξι σερί ήττες η Αμβρακία

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά συνολικά έξι σερί ήττες έχει γνωρίσει η αυριανή αντίπαλος της Νίκης Βόλου στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η ομάδα της Άρτας, μπορεί να παλεύει για την παραμονή, αλλά η χαρά της νίκης αγνοείται από τις 15 Ιανουαρίου, όταν και είχε επιβληθεί με 2-0 της Ιστιαίας στην Άρτα. Από τότε, και πέρα από τις έξι σερί ήττες, οι Αρτινοί έχουν δύο ισοπαλίες με Αστέρα Πετριτή (0-0) αλλά και Απόλλωνα Λάρισας (1-1), αλλά και ακόμη μία ήττα με 0-2 από την Πύδνα Κίτρους. Το σερί των ηττών ξεκίνησε στις 12/2 με Πιερικό (1-0), για να ακολουθήσουν εκείνες από Ολυμπιακό Βόλου (0-1), Τηλυκράτη Λευκάδας (1-0), Μαύρους Αετούς (2-1), Καραϊσκάκη (0-2) και Διαγόρα Σεβαστής (4-1).

«Θα έχει και ποδοσφαιρικό μέλλον»

Για τη συνέχεια του ποδοσφαιρικού τμήματος και τη Γ.Σ. της περασμένης Τετάρτης μίλησε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέλιος Κολόζος, αναφέροντας πως αναμένεται να υπάρχει και ποδοσφαιρικό μέλλον… Συγκεκριμένα μιλώντας στον Βόλος 9.86 επεσήμανε:

«Να μη φοβόμαστε τη Νίκη. Η Νίκη και σχέδιο έχει και υποψήφιους θα έχει, και θα έχει και ποδοσφαιρικό μέλλον. Όλα είναι προγραμματισμένα. Θα τα μάθουμε όλα, όταν έρθει η ώρα. Αυτοί που θα είναι υποψήφιοι κρατάνε και κάποιους άσους στο μανίκι τους, σε περίπτωση που εμφανιστούν μερικοί άλλοι. Όλοι περιμένουμε. Πολλοί κρύφτηκαν πάλι, πολλοί που αγαπάνε τη Νίκη.

Οι εκλογές γίνονται για να μη χαθεί μία άλλη χρονιά. Πρέπει ο προγραμματισμός όλων των τμημάτων και του ποδοσφαίρου να γίνουν γρήγορα. Για τα οικονομικά στοιχεία που ακούστηκαν στη Γ.Σ., ο κ. Μιχάλης έχει όλα τα παραστατικά.

Μπορώ να σου πω εγώ ότι έβαλα 80.000 ευρώ, όπως λέει ο κ. Τζήμας. Φέρε μου το παραστατικό να στο δικαιολογήσω. Υπήρχαν όμως κι άλλα πικάντικα. Ο κ. Τζήμας, όπως αποκαλύφθηκε, έχει χρησιμοποιήσει το ΑΦΜ από τον Ερασιτέχνη, χωρίς να έχει πάρει την άδεια από τον Ερασιτέχνη για κάποια ρούχα, και μας ήρθε το τιμολόγιο τώρα.

Ο κ. Τζήμας που δε χρωστάει τίποτα. Για να κοπεί ένα τιμολόγιο στον Ερασιτέχνη, πρέπει να το υπογράψει ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Ερασιτέχνη. Όταν κόβεται ένα παραστατικό χωρίς αυτές τις υπογραφές, τότε γίνεται εκ του πονηρού.

Δεν υπάρχει Δ.Ε. Και επειδή ακούγεται τι θα γίνει η ομάδα αν φύγει ο Τζήμας, στη Νίκη οποιοσδήποτε φύγει δε σημαίνει ότι δε θα πάει η ομάδα να παίξει ή δε θα πληρωθεί ξενοδοχείο. Τα έσοδα είναι από τον κόσμο και από δύο-τρεις φίλους της Νίκης και από κανέναν Τζήμα.

Εγώ για τις 22 Απρίλη βλέπω ένα ψηφοδέλτιο. Και όποιος δεν εκλεγεί, αυτό δε θα πει ότι δε θα είναι κοντά στην ομάδα».

Στο Π. Μαγουλάς η ομάδα Νέων της Νίκης

«Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, με την ομάδα των Νέων της Νίκης Βόλους, τους Νέους Αθλητές της, να δίνουν άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά τα παιδιά του Φάντζιο Μπούις θα αντιμετωπίσουν στο Π. Μαγουλάς τους Μυρμιδόνες Πλατάνου, θέλοντας να παρουσιάσουν στον κόσμο μας καλό θέαμα που να συνοδευτεί από τους τρεις βαθμούς της επιτυχίας», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται ακόμη:

«Οι κυανόλευκοι απευθύνουν κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, να βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου μας, να τους ενισχύσουν και να απολαύσουν ένα ωραίο ποδοσφαιρικό απόγευμα, στο πλάι των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, στους αυριανούς άσους της πρώτης μας ομάδας! Το παιχνίδι αρχίζει στις 4 το απόγευμα και θα το διευθύνουν οι κ.κ. Βαραλής, Σκρίμπας και Γεωργαντζής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου